Пол Макартни посвети песен на развода си

Иначе музикантът обяснява, че в музиката му няма реални прототипи
26 мар 2008 12:14, Петя Славова
3
Пол Макартни посвети песен на развода си
Снимка: whowhatnow

Една от песните в последния албум на Пол Макартни е посветена на развода с бившата му съпруга Хедър Милс, пише Lenta.ru.

Според фенове на музиканта в албума “Memory Almost Full”има песен - “Mister Bellamy”, която е обратна фраза на "Mills betray me" - “Милс ме предаде”.

Това е мнение, споделено в интернет форумите. Авторите казват, че в тази песен музикантът говори именно за неотдавнашния си развод.

"I'm not coming down, no matter what you do" (“Няма да допусна да постъпваш повече така”), се пее в песента. По-рано Макартни заяви, че героите му в неговите песни са измислици и нямат реални прототипи.

Разводът на Хедър Милс и Пол Макартни приключи след големи терзания на 17 март. А започна още от 2006 г. Така той се превърна в най-дълго продължилия разводен процес в историята на британското правосъдие.

Музикантът трябва да плати обезщетение на някогашната си съпруга от 24.3 милиона фунта стерлинги. Ако това ви се струва космическа сума, не се плашете, защото в началото тя трябваше да бъде 125 милиона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
чунчо преди 16 години
Ако може някой да ми обясни,защо трябва да им се плаща на тея!?И то-МИЛИОНИ!?!Не вдявам-и туй то!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
К*рви