Полицията и "Атака" си спретнаха меле

Павел Шопов беше проснат върху колата си
27 мар 2008 11:11,
92
Полицията и "Атака" си спретнаха меле
Снимка: БГНЕС

Сблъсък между полицаи и симпатизанти на „Атака“ е имало тази сутрин пред централата на партията на улиците „Врабча“ и „Раковски“, каза Тодор Попов, секретар на партията и общински съветник.

Полицаите ни блъскаха и ни удряха, аз имам рана на крака, каза Попов. Павел Шопов беше проснат върху колата си, допълни той.

Причината за мелето, което е траяло около 10-15 минути, е желанието на симпатизантите на „Атака“ да пресрещнат турския премиер, който е на посещение у нас.

Искахме да го питаме две неща – кога Турция ще ни върне 10-те милиарда дълг и кога ще признаят турския геноцид над българите, обясни Попов.

Според други членове на „Атака“ около 10-20 души са били бити от полицаите, а едно момче е ударено с палка в гърдите.

Имаше насилие без абсолютно никакво основание, защото имаме разрешение за митинг. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров.

На въпрос как си обяснява тази реакция на полицията, той обясни, че за него това е кретенизъм и полицейщина. Начело на МВР стои един дегенерат, който не знае какво да прави, подчерта Сидеров.

Не са нужни20 министерства на държавата, само в Министерството на земеделието работят 19 000 души, каза лидерът на Атака.

Според Сидеров “тази мафия трябва да бъде отрязана с нож”. Сидеров посочи, че България е заплашена от ново турско робство.

Същевременно от полицията заявиха, че намесата им се е наложила, защото симпатизантите на "Атака" са блокирали ул. "Раковски", която е част от маршрута на турската делегация и турския премиер Реджеп Ердоган.

Няма задържани активисти на "Атака". Един полицай е пострадал, като е бил ударен в диафрагмата от симпатизант на "Атака".

Той е откаран е за преглед в МВР болница, но не е пострадал сериозно. От полицията категорично отрекоха да е имало насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Stefanoff преди 15 години
айде да си оставиш e-mail за връзка, да ти задам някое въпросче :)
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Цитирам:"Единстенно Турските инвеститори и инвестиции са истенски и с истенски пари."няма да коментирам грамотноста на дадения човек(силно казано човек по скоро някав *** изверг). Обаче смятам да покоментирам написаното така турските инвеститори хм напълно подкрепям мнението му те наистина са наи великите особено шивашките им цехове в южна България дето не изплащат огромните заплати на персонала си от по ЦЕЛИ 60лв с месеци наред тия "инвеститори" наистина не могат изобщо да се мерят с проектите на европеиския съюз кадето баща ми зе по една програма супер мизерните 5000лв за 8 месеца като отделно си получава и заплатата която също е така мизерна и изобщо не може да се сравнява с 60сете лв които дават "ВЕЛИКИТЕ ТУРСКИ ИНВЕСТИТОРИ" (само за информация тя е 750 тои работи по едни европеиски проекти в момента)
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
добре де ние ще ви плати линията дет струва не повече от 10 000 (дето дори не е ваша) пак вие ни върнете 10-те милиарда дето са си наши от кадето и да го погледнш
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Жп-линията е построена от Митхат паша,ясно ли ти е!?Това,че е викал чужди да я строят не означава,че те са я направили!Защото той им платил,те са я построили!Първата фабрика,първата банка ,всичко е строено по негово време!Всичко се е правило по западен стил!Даже е викал хора от там!Вие умеете само да рушите!Чети повече история!
87
0
 
0
 
! Отговори
asparuh преди 16 години
ей.***! всички турци вън от Европа! ходете си в Азия!Там ви е екстра!
86
0
 
0
 
! Отговори
Милиционер преди 16 години
някъде да съм я споменал за атака?Май си разпознал атака някъде където не е спомената. Не би трябвало да спорим за партии а изразяваме идеи. И да говорим истината. А тя може да се види веднага. И да се въприема и анализира колкото и да е страшна. Само така могат да бъдат променени нещата. Останалото са поредните розови облаци, обещания и нов период на политическо и всякакво друго оплюване от което на всички ни е омръзнало. Е понякога трябва и да се гласува разбира се. Тогава се налага и партия да избира. Всеки според съвестта си
85
0
 
0
 
! Отговори
Efe преди 16 години
Единстенно Турските инвеститори и инвестиции са истенски и с истенски пари.Докато европейските като CEZ, E ON, EVN, ви съдират .Без пари ви го взимат а с за много пари ви го продават.Същото е и с маркетите Billa, Kaufland и мн.др.А вий га ще изплатите за прокудените и избити Турци в България. Които са 3.5 милиона през последните 130 години. И земите им са 65 % от територията на България.Пет пъти да продаде България пак няма да можете да си изплатите и греховете.
84
0
 
0
 
! Отговори
A1 преди 16 години
В момента има ли по-големи комунисти от атака??По начин на мислене,словоизказ и ретроградно мислене те са си лика-прилика с най-отживелите комунистически бетонни глави(впрочем,влели се в редиците й след "разочарованието" ,което преживяха от ориентирането на бсп към евроатлантическите ценности)
83
0
 
0
 
! Отговори
Милиционер преди 16 години
....екзотична туристическа дестинация, алкохолен туризъм, анадолски примитивизъм, чалга ефтини , място където могат да убиват българи без да бъдат съдени и да показват колко са по велики от нас диваците. Не вярвате. Ами вижте как се прегърнаха тия европейци с нашата управляваща комунистическа *** от всякакъв цвят - потомците на ония неграмотните с каскетите и цървулите. Лика прилика са си. И в прехваления им евросъз ги приеха - тях не нас. За нас е друго. Ние трябва да сме ефтини. Обслужващ персонал. Докато можем да работим - като *** като не можем - за болните няма здравеопазване - няма сметка. За сираците няма домове - скъпи били. Педофилите и търговците на органи плащат повече И училищата нещо много им се виждат напоследък - ама издържали сме ги с наши пари. Наши пари няма. Нали сме европейци всичко е централизирано. Мечтата на всеки комунист. Пък и за какво му е на дивака българин образование. Той не се предвижда да става лекар юрист, учен, военен, инженер. Най много келнер или пиколо. Или ***. Така де нали туризъм ще развиваме. И за резервни части ни ползват - търговия с органи. Ще ги обслужваме - това е положението. Ама като ги обслужваме ние ще си плащаме - Те пари не обичат да дават - справка ирак и още много други. Много още има да патим но те пак няма да научат къде е България на картата - просто повечето не са виждали карта на Европа.Това е прехваленото от комунистите европейско бъдеще на нацията. И не може да бъде инак. Те сега са масони, тамплиери и в разни други сатнински секти. Европейска работа - бързайте да ги настигате щом им вярвате. А на останалите - от комунист власт и от *** мас..знаем как се взима. Дано не се стигне до там
82
0
 
0
 
! Отговори
Милиционер преди 16 години
ТОЛКОВА МНОГО РЕНЕГАТИ, ***, И БЪЛГАРОМРАЗЦИОтказвам да повярвам. Българския народ не е такъв. Токова българи са ставали гърци, турци, андолски ман..и, руснаци, сърби, евроатлантици, евреи. Не се ли оттърсихме от тая *** вече - колко още има? Толкова години ни внушаваха че сме прости, изостанали, нихилисти, великобългарски шовинисти, ***- татари, че сме малък народ дето трябва да се съобразява с всяка ев..ка и *** краста дето се пеняви по медиите и дава акъл, че сме малката орда претопила се в славянското море, че българския език е груб, дебелашки неудобен в новите евроатлантически условия, (разбирай новата партийна линия), че селянин е обидна дума, че сме виновни дето са ни клали дузини диви нецивилизовани племена и трябва им се извиняваме за това че имаме памет и че помним това, че имаме история, че трябва да я заличим и забравим за да не дразним "племената", че преди да имаме държава българските селяни (днес обидна дума) са късали от мизерния си залък и са строили училища и църкви напук на всякакви велики сили и империи, че българските училища още преди да имаме държава са били повече от тези на сърбия гърция и турция взети заедно. Колко още вина трябва да изпитаме за това че искаме да живеем в собствената си земя, че вярваме в Бог, че искаме образование, че сме толерантни доколкото можем, че сме искали и все още искаме националното си обединение-право на всеки народ.Виновни за военните победи на предците ни, виновни за културните им постижения, виновни за това че сме възкръсвали като народ сами без помощ отникъде, виновни ако ги накараме да си плащат за ограбеното. Виновни, виновни виновни...все това - колко години още?Много хора обаче са повярвали на това - плюят, употребяват изрази като "тая държава" "тоя народ" "скапана държава" - един вид разграничават се от тоя народ и "тая" държава. На тях ще кажа само едно - въпреки че Алеко написа бай *** той никога не се разграничи от него и простотията му, никога не престана да бъде българин само защото има ренегати еничери и простаци. И за миг не си е и помислял че той и героят му са нещо отделно. Никога не изпита високомерие към своя герой - напротив той го обичаше и страдаше за това че го има и че е такъв. Той никога не би употребил израза "тая скапана държава" въпреки че е имал доста поводи за това и дори намери смъртта си от ръката на ренегати.Това е разликата и днес между българи и небългари.А за ония - новите заблудени - повярвали в "европейското" бъдеще какво да кажем. Едно време бъдещето беше светло сега - европейско. Времената други лъжите - същитеКога най сетне ще разберете че ония "европейците" не предвиждат за България нито наука нито образование нито армия каквато българския народ заслужава да има, полиция нито нормални доходи, нормален бизнес ,език, култура, енергетика. Тук е предвидено да бъде ЕФТИНО ЗА ТЯХ, една суровинна база за дървен материал, работна ръка, ефтина екзо
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ytre ima protest za Rila....sprete Dogan.....hora tova zavisi ot vas
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
do N 70 ami to samo sus vosu4ni figyri d aiznasqt ymreli koncerti v zaspaloto ti selo-ne stava....to i za tova Levski bil sam...gorkiqt...da jivee6 v durjava na ovce, kone s kapaci i pro4ie...kakvo zane6 ti za surbite be ne6tastnik ***...moje6 samo da im zavijda6 za rodolubieto im, za samo4yvstvieto im, za splotenostta im...te sa 100 godini pred nas,,,kogato ti o6te e si bil roden, te mojeha svobodno da hoqdt i da rabotqt na zapad....i sa razbrali otdavna kakavi hora jiveqt tam...a ti si 6tastliv 4e tvoita du6terq ve4e svobodno moje da otide v Italia ili Ispaniq da ii scepvat zadnika za nekoe evro....ti nqma6 akul za dve pari....i si mnogo zle....no kogato edin 4ovek vijda v bqlo, nqma da ti povqrva 4e svetut 4eren.....
79
0
 
0
 
! Отговори
Варна преди 16 години
само в диафрагмата ли са го ударили мръсния полицай ? -малко му ебой до откат
78
0
 
0
 
! Отговори
така преди 16 години
***,колкото повече биете и плюете по атака,толкова по-силна я правите и за това ще ни имаако няколно смешни полицайчета си мислят че ще ни спрат се лъжат много.Днес цяла България видя че властта се страхува от Атака и за това действа така решително и безцеременно.Ако си българин гласуваш за българска партия,а не за турска или за червена.Гледам много критики тук към Атака...сигурно са от подръжници на НДСВ))))))))...те и без това са мъртви и витаят само като незабежими бълващи обиди жалки духчетаняма място в учебниците по история за предателитетова ще ви бъде наказаниетои когато все пак стане дума за вас..ще ви прескачат с пренебрежие,другари-и сини и червени и турски
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Днеска по време на мелето Болен Сидеров е бил във правителственната болница за обрязване и Ердоган му бил на свиждане затова не се срешнали в министерството и той вече е *** ФЕССССС
76
0
 
0
 
! Отговори
xyz преди 16 години
Барон Хирш,галиба,я построи...Добри Желязков първата фабрика в османската "империя" построи,че то,вие много сте по строенето...Къдя по дженти,бе,аркадаш? Къдя на коня у спиците?
75
0
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 16 години
Недейте да се гневите че още 500 годинки шева на на на .На ли знаеш на сърдит Петко му е празна торбата
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Разбрах,че някакъв шизофреник искал от нас да върнем на България 10 милиарда долара!То и аз за туй съм тук!И аз дойдох да си искам ,жп линията ,дето ви построихме на времето,дето беше първата тук!Или ми я плащате или си я вземам!А ,между другото Станишев ми каза,да не обръщам внимание на Боленчо,не било добре момчето!
73
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 16 години
Прочети "Изворът на белоногата"-ето това е българка,ти разбира се нямаш нищо общо с нея......и по душа си АЙШЕ !Затова си и нещастница ако щещ и на пъпа на Бургас наистина да живееш!Сигурно голямата ти чечта е да *** ........ на някой мазен амуджа.
72
0
 
0
 
! Отговори
НЕ на ислямизацията преди 16 години
държваната машина, която мачка българите в интерес на турците - писна ми от продажни душици, *** и ибрикчкии - нека фесовете да дойдат и да еб.ат майките ви, жените ви и дъщерите ви, дано тогава поумнеете поне малко, но дори и това да стане - ще бъде КЪСНО, МНОГО-МНОГО КЪСНО