10 начина за борба със сексуалната скука. Част I

Научете се да правите секс с партньора си цял живот
9 юни 2008 20:38,
22
10 начина за борба със сексуалната скука. Част I
Снимка: typepad.com

За да не загубят сексуалните отношения с партньора ви свежестта си и да останат на висота в продължение на много десетки години, вестник The Sun предлага 10 начина за лечение на сексуалната скука.

1. Превърнете любовта в най-важната част от живота си

Много двойки смятат, че любовта трябва да е едно от най-важните неща в живота, но посвещават на секса едва- едва 20 минути след тежкия работен ден.

Научете се да подхождате към ролята си на сексуален партньор също така, както подхождате към ролята си на служител, родител или друга някоя от житейските ви роли.

Определете специално време за занимания със секс, когато имате сили и настроение.

2. Ако се карате на тема колко често правите секс, намерете компромис

Такива конфликти често водят до задънена улица: един от партньорите винаги ще смята, че го принуждават да прави секс и ще му се иска все по-малко и по-малко.

В същото време другият ще се усеща отхвърлен и ще желае интимни отношения все повече и повече.

Поставете въпроса на открито обсъждане и стигнете до общ извод и решение на проблема. Ако единият партньор иска секс 4 пъти седмично, а другият – само веднъж, те лесно могат да се договорят да се занимават с любов два пъти седмично.

В нощите „без секс“ можете просто да се целувате и прегръщате.

3. Отделете секса от всичко останало

Няма взаимоотношения, които да минават без спорове и конфликти. Жените особено, не могат да се занимават с любов, ако са сърдити на партньора си.

Разбира се, че не можете, нещо повече – не сте длъжни да правите секс, когато сте раздразнени, но постарайте се малките кавги да не създадат около сексуалните ви взаимоотношения порочен кръг от отмъщение и откази.

4. Идете на малко пътешествие

Поне веднъж годишно заминавайте на някое приятно място, за да прекарате там възможно най-дълго време сами със законния си партньор – да се веселите и да се занимавате със секс.

Не мислете, че ще изкарате всичкото това време в леглото. За близостта между съпрузите е също така много важно да споделяте един с друг чувствата си, надеждите, страховете.

5. Възобновете играта на срещите

Спомнете си как ходехте на срещи, преди да станете официална двойка.

Идете на някое приятно място, поговорете си, изкарайте една вечер като следвате всичките ритуали, сякаш искате да се влюбите един в друг отново.

Или, да речем, се разберете с партньора си да посвещавате всяка сряда вечер на спокоен разговор на чаша вино и заедно да гледате филми.

Сексът съвсем не е задължителен след такива вечери. Но ще можете идеално да си го представите, нали?

Очаквайте продължение...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И как да те позная???
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Къде да те намеря???
19
1
 
1
 
! Отговори
ilia преди 15 години
Ei pichove moita kato ima machove zastava pred mene i dokato si gledame macha si pravim seksa. Estestveno kato ima gol malko namalqvame tempoto. Preporychvam go taka hem tq dovolna ot dylgiq akt shtoto poznai kak se svyrshva kato gledash mach, hem az dovolen che si gledam macha. A pyk za raznoobrazie ponqkoga igraem belot s neini priqtelki i kato si trygnat hop v legloto, opredeleno ima poveche trypka bez izneveri.
18
0
 
1
 
! Отговори
дюлята преди 15 години
Докато моя си гледа мачове познайте аз как ще си разнообразя връзката.;)Има и мъже,които предпочитат все пак секса пред мача особено ако е с чужда жена. Мда обичам първенствата...
17
0
 
1
 
! Отговори
Порно оскари преди 15 години
А това на сниката е Саша Грей (Sasha Grey) която явно е победила скуката, понеже в "най-добрият" и филм група жени пикаят върху нея, освно в устата.
16
0
 
1
 
! Отговори
purku преди 15 години
vzimam si po4ivka dokato ima evropeisko sled tova moje da si razdavam yq nalqvo nadqsno
15
0
 
1
 
! Отговори
purku преди 15 години
radvam se brato 4e ma svetna 4e moita nenasitnica vse iska da i qm jabata sega oba4e samo kogato levski bie samo togava 6te i q qm na mrasnicata
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
но мъни но лов
13
0
 
1
 
! Отговори
BonVi преди 15 години
Е, аз съм мъж, но статията вони...
12
0
 
1
 
! Отговори
fifi преди 15 години
ella, stiga si go raznasqla kato poshtalyon!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Trqqq da ima qko 4uka4ka brat, ina4e ne stava!
10
0
 
1
 
! Отговори
- преди 15 години
Поредната порция съвети, този път взаимствани от другаде обаче, не плод на непрофесионален и ограничен ум. За съжаление обаче нито предишните,нито тези са ми по вкуса,затова ще наблегна на практиката,вместо на четенето и ще пропусна "важните" съвети как да живея.
9
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 15 години
..kato ti umre huq, mnogo!!Ama faida-ich!
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
kato porastne6 togawa gowori w 1-wi lice, mnojestweno 4islo za jenie :)))))
7
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
"Научете се да правите секс с партньора си цял живот"???? да, по добре е, отколкото сам, но сменяйте по-често партньора......повярвайте ми, по-забавно е и обикновено има тръпка!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
STIV преди 15 години
Европейското и сейса се допълват взаимно.Ако падне любимия ми отбор,пия с яд няколко бири и после опъвам гаджето каруцарската-яко блъскане пада.Ако отбора,за който съм бие,тогава след мача,може и езиче да й ударя-ей тъй ,от кеф.Нека се радва момичето-нали и то е човек...А така има разнообразие в половия ни живот и никога не й омръзвам :)
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Офф, не ви ли писна от тия 1001 съвети как да задържите партьора си , да си разнообразите секса и т.н. Няма по-голяма простотия от това! Ако сте изпаднали дотам с партньора си да четете и да се съветвате с подобен род статии, за да си оправите отношенията...никой не може да помогне. Що не вземете да пишете малко по-смислени неща в тоя сайт?!
4
0
 
1
 
! Отговори
M.Jane преди 15 години
ами защо всъщност?
3
0
 
1
 
! Отговори
Детето преди 15 години
Диваци! После защо жените сме били зли.
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
xaxa evala za komentara , qko biri kartofi i ma4ove