Янев топи Юруков във връзки с мафията

Изританият от ОДС депутат твърди, че синият лидер е пряко свързан с контрабандните канали за кафе
25 юни 2008 08:15,
59
Янев топи Юруков във връзки с мафията
Снимка: БГНЕС

"Всички атаки срещу мен започнаха след като публикувах статии срещу бившия директор на Агенция "Митници" Асен Асенов, каза пред бТВ лидерът на партия "Ред, законност и справедливост" Яне Янев, който коментира искането на СДС да напусне ПГ на ОДС.

Янев каза, че лидерът на СДС Пламен Юруков ще трябва да отговаря на много въпроси, включително и за връзките си с мафията и сенчестия бизнес.

Според Янев, Пламен Юруков е пряко свързан с контрабандните канали за кафе.

"Пламен Юруков и Пламен Радонов /главен секретар на СДС, бел.ред./ са убийците на СДС", каза още Янев и добави: Юруков бе назначен като ликвидатор на СДС. Тези хора работят за комунистическите фамилии.

"СДС и НДСВ събрани заедно на национално ниво не могат да съберят повече от 2 %", каза още Янев.

Лидерът на РЗС каза, че Пламен Юруков ще трябва да отговори и на въпроса как е построил завода за печене на кафе в Костинброд.

"Съществува топла връзка между Пламен Юруков, НДСВ и Асен Асенов", каза Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
БСП + ДС=ГЕРБ=МАФИЯОт:Я да видим какво ще каже "27. - 11:50 - От: АнонименАз почвам да си мисля ,че БСП май излязоха най-свестни."...Заплати от 150-200лв=40-50$ при курс 5лв за долар!80г...България е като дискотека..2ч има ток 4 няма! при работещи централи!чакаш да си купиш кола 12-15г!Старите руски бръкми по скъпи от новите!Да си купиш телевизор "София 81" ред и 100лв бакшиш на продавачаЗа мебели същият принциппанелките са на мода!Първомайска разходка под радиоактивен дъжд...1989-90г КУПОННА СИСТЕМА!!!магазините са празни и хиляди възрастни не дочакаха пролетта!започна "приватизацията"1$ =3000лв по жан Виденово време Креатурни структури на ДС като :СИК....ВИС...ИПОН...777 са в разцвет !заплати и пенсии по 5-10 долара!Я да видим днешните милионери на България!Я да видим новите строители на капитализма!Хр. Ковачки..В.Божкжв...М.Велев..Р.Овч...Б.Б...и .Цветелинка...това е само върха на айсберга!Няма милионер който да е стартирал без благословията и подкрепата на структурите на ДС и БКП.6000червени фамилии днес се разпореждат със съдбата на 7 500 000 българи!И днес сме най-бедната страна в ЕВРОПА!Изпреварват ни АлбанияКосовоРумънияСърбияБосна и ХерцеговинаХърватияНякои от тези страни бяха във войни, други като Косово все още нямат дори собствени пари, а заплатите се изплащат в ЕВРО!За какво говореше драги., че не разбрах..?ми отговора сам си го дай как е възможно да има супер инфлация и само за няколко месеца да се овладее!Къде са фондовете които събираха боновите книжки?Ми *** като теб, стадото "УФСЕ" сами си ги занесохте на червените олигарси , които с вашите пари днес са новите милионери и собственици на страната!Да ти загуби някакви си 100лв за да си купиш боновата книжка ..тя бе за теб една хартийка, т.к . не бе пиппнал парите в нея, но системата работеше за червените олигарси с бели якички!
57
0
 
0
 
! Отговори
Охльо Бохльо преди 15 години
Всеки който е клеветил Царя и е против връщането на частната собственост,което е показарелно за ценностната му система(чипа му),със сигурност не го чака светло комунистическо бъдеще.Ввеликите сили са решили,че гаранция за окончателното ликвидиране на комунизма е да се върне частната собственост. Най-показателно за ЕС е, кой кой е,се разбира, по отношението му към Царя.Ненапразно победителите помогнаха на Царя да вкара България аварйно в НАТО и ЕС,заедно с цялата дълбоко окопирала се мафия във властта и икономиката.Това сега със спирането на фондовете е само началото на края им и като крайна дата не случайно определиха 16 Юни(точно рождения ден на Царя). Ако Станишев не вземе крути мерки,ще бъдат осъществени мерките да бъдат дублирани министрите и възловите места със спецеалистиот ЕС и САЩ.
56
0
 
0
 
! Отговори
MNOGO JADOSAN преди 15 години
Скъпи съгражданино, след като споменаваме за БСП нека да не ги гледаме само от едната страна. Че имали воля за борба(аз не я виждам тази воля) Когато БСП не управляваше, псувахме румънците, че заради тях няма да ни приемат в Европейския Съюз. През 2007 България беше 10 стъпки по-назад от Румъния, а ние се надявахме, че благодарение на Румъния, ще влезем в ЕС. А и като говорим колко са стока хората на БСП, бих ли могъл да ти припомня няколко имена Румен Овчаров, Румен Петков ....още да изброявам ли? И след като искала да се бори срещу купуването на гласове защо не приеме една поправка в закон и не покаже, че не подкрепя купуването на гласове, или да питаме някой, който гласувал за БСП в Казанлък поради определена финансова причина? А и за финал това правителство постигна такава корупция, която никой не успя. Жан Виденов, Сергей Станишев - още колко млади момчета ще провалят стара БЪЛГАРИЯ! С надежда, че всичко ще се промени към добро.
55
0
 
0
 
! Отговори
Mеster преди 15 години
Я,нъ-фъ-бъ-то пак се показа! Я да те питам язе,пиле шарено,как ще ми разтълкуваш това:"Кризата от 1997 г. все още не е достатъчно осветена и голяма част от случилото се тогава остава зад завесата на недоизказаното и несъобщеното. Историята ще реши."Така...Я кажи сега,как от 3000 лева,долара стана 1500 лева за две седмици! Кажи,де! Защото ако някой може да го обясни,ще получи Нобелова награда,като категорията ще може да си я избере сам! Бряяя! Уникален финансов трик!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей,и тук ли се бе гад *** ..
53
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир.Използвани са бизнес контактите му с ВИС-2 и Васил Илиев, където Юруков е движил търговията с кафе и Кока-Кола в Гърция. Този човек пусна в реализация план на Ахмед Доган за овладяване на СДС. Този план се реализира от Христо Бисеров и неговите маши в СДС-Пламен Радонов, Пламен Минев, Захари Желязков, Цоньо Ботев и други от клуба "Сенатор". Пламен Юруков е назначен за почетен консул на Казахстан у нас през 2000 г. На това място е трябвало да бъде Васил Божков-Черепа, но Юруков го е преборил. Представете си за какви покровители става дума. Да не говорим, че Казахстан е рядко авторитарна страна и изборът на Юруков не е случаен. Пламен Юруков е съдружник на известния строителен мошеник Димитър Бърбуков, а през 1995-96 е бил съдружник и със собственика на скандалната фирма "Фронтиер" Красимир Георгиев.Преди 10 ноември 1989 г. Георгиев е бил инспектор в Благоевски районен комитет на БКП. Отговарял е за "Енергопроект". В неговия отдел е работел и Румен Овчаров. Именно оттам тръгва топлата връзка между двамата.
52
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Дааааа хиляди спестявания бяхя изядени.......така е!Обаче аз си платих заема към ДСК от 15000 лв. само с 1 заплата!!!!! И като мене също бяха хиляди.........Ирония на живота,обаче всяко нещо има две страни!
51
0
 
0
 
! Отговори
атака бг преди 15 години
Абе само за митето не говори. Това беше фарс. Не ми сочи БСП всички са един дол дренки . При тях кипи безмислен труд. Така ,че до тук с патриотизма . Има още българи които мислят със сивото си вещество и не сме толкова глупави. Американците на избори казват" тупат се по джоба и казват ,а при тоз е добре и гласуват пак за него или не и гласуват за друг"Ама ще ги стигнем тях да ама не.Не се превъзпитава нация само с гола агитация- цитат.
50
0
 
0
 
! Отговори
PATRIOT JADOSAN преди 15 години
Много е *** е тоя Янев бе, честно. Супер дразнещ ***. Носа му е като камба, а като си отвори устата и направо ще се спукам от смях с това педерастично гласче. Тоя не е земеделец, а *** селянин, аграрен тип, да му дам мотиката и да си ходи на село да прекопава нивата и да говори на кравите, а не да ми мучи по телевизията. В общински съвет Свищов има пълно негово копие. Казва се Цветан Марков от ГЕРБ. Адско просто старче, което цял живот се бил борил с крадците с бели якички. Също бивш земеделец. Единият му син сече дърва с ДПС, другия се прави на учител, чрез НДСВ, а той урежда 200000 лева за своята снаха в СОУ"Цв.Радославов. Е, *** ама забавен :))) И сега като го надупиха и него скочи и той да вади компроматите. Е като ги знаеше тия работи от толкова време що не се махна сам от ОДС? До сега добре ти беше там, а? Леле какви сте нещастници всичките земеделци, гербаджии, седесари и други там серсеми...Аз почвам да си мисля ,че БСП май излязоха най-свестни. Защо ли? ми ето сами помислете. Всички ,които ги плюят сега излиза ,че са мафиоти и работят за мафията Юруков държал митниците и контрабантните канали на дрога ,Костов обра Българите и унищожи икономиката ни и авиокомпания Балкан, царя краде,краде ,връща царски имоти а покрай тях и Български национални имоти. БСП обаче са първата партия осъдила нарко-бос Митьо Очите може и да не е адекватна присъдата но за това трябва да виним правосъдието, БСП затвори безмитните магазини ,които Костов отвори и дори Борисов признава ,че Контрабандата се държи от години от СДС ,БСП обаче им разби далаверата с уволнението на най-знаковите митничари със скъпите коли и къщи дори принудиха шефа на митниците да подаде оставка. БСП е единствената партия осъдила и за купуване на гласове-случая Сандански. 3-*** от най-знаковите прокурори бяха уволнени- Дори в момента БСП не връща двореца Кричим на царя но ВАС обаче връчи на царя заграбените 5000декара гори тоест съда отново работи за чичко паричко. Има ли друга партия ,която да е демонстрирала повече сила? Няма! Факт! Може и те да не са стока но поне демонстрират желание за борба с *** и крадците. За това ще гласувам за мистър Клийн, това поне цял свят го признава.
49
0
 
0
 
! Отговори
mnlai преди 15 години
на българина най му прилича да бъде роб.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Все още има наивни, които си мислят, че от нашия избор зависи кой щ е ни управлява - то като ти натресат такива гангстери, какво да избираш, те сами се избират! Единственото, което остана е, да идем наистина всички, но да направим бюлетините недействителни! Да видим тогава как ще скрият този факт! Представете си само - всички обезумяват, ако ги зачеркнем, тогава никой няма да може да фалшифицира изборите! От нас зависи!
47
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi si преди 15 години
Така така като няма кой да им разкаже играта на тези гадове там в парламента, нека само се самоизяждат, ама ако може по-бързичко де! Гоце захапа Серго, Серго захапа Боико, Костов пък Доганчо, сега и тия двамцата тука, мамини душички малко по малко сами ще си изкарат кирливите ризи на показ! xixixixixixi Ама лошото е че няма кой да я управлява тая нашата мила родна страна!
46
0
 
0
 
! Отговори
Joro преди 15 години
ПОЛИТИЧЕСКО БСП, СДС, ДПС, НДСВ / Други/ УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ 1944 -2008 КОМУНИСТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ
45
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
В началото на февруари 97-*** България бе изправена пред хиперинфлация, след като за по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лева. Спестяванията на огромното мнозинство от българите бяха изядени.Правителството на Жан Виденов е принудено да подаде оставка, приета от Народното събрание на 28 декември 1996 г. На 8 януари 1997 г. левицата номинира за премиер министъра на вътрешните работи Николай Добрев. Президентът Петър Стоянов даде мандата на 28 януари, но всекидневните протести продължаваха. На 4 февруари 1997 г. БСП върна мандата за съставяне на правителство, а политическите сили подписаха споразумение за провеждането на предсрочни парламентарни избори през април 1997 г. След месеци на безвремие, на 12 февруари 1997 г. президентът Стоянов назначи служебно правителство, оглавено от столичния кмет Стефан СофиянскиПървото решение на служебния кабинет бе за въвеждането на валутен борд в България. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили спечелиха абсолютно мнозинство с 52,26 % и 137 депутатски мандата.Кризата от 1997 г. все още не е достатъчно осветена и голяма част от случилото се тогава остава зад завесата на недоизказаното и несъобщеното. Историята ще реши.
44
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Я да видим какво ще каже "27. - 11:50 - От: АнонименАз почвам да си мисля ,че БСП май излязоха най-свестни."...Заплати от 150-200лв=40-50$ при курс 5лв за долар!80г...България е като дискотека..2ч има ток 4 няма! при работещи централи!чакаш да си купиш кола 12-15г!Старите руски бръкми по скъпи от новите!Да си купиш телевизор "София 81" ред и 100лв бакшиш на продавачаЗа мебели същият принциппанелките са на мода!Първомайска разходка под радиоактивен дъжд...1989-90г КУПОННА СИСТЕМА!!!магазините са празни и хиляди възрастни не дочакаха пролетта!започна "приватизацията"1$ =3000лв по жан Виденово време Креатурни структури на ДС като :СИК....ВИС...ИПОН...777 са в разцвет !заплати и пенсии по 5-10 долара!Я да видим днешните милионери на България!Я да видим новите строители на капитализма!Хр. Ковачки..В.Божкжв...М.Велев..Р.Овч...Б.Б...и .Цветелинка...това е само върха на айсберга!Няма милионер който да е стартирал без благословията и подкрепата на структурите на ДС и БКП.6000червени фамилии днес се разпореждат със съдбата на 7 500 000 българи!И днес сме най-бедната страна в ЕВРОПА!Изпреварват ни АлбанияКосовоРумънияСърбияБосна и ХерцеговинаХърватияНякои от тези страни бяха във войни, други като Косово все още нямат дори собствени пари, а заплатите се изплащат в ЕВРО!За какво говореше драги., че не разбрах..?
43
0
 
0
 
! Отговори
Joro преди 15 години
Здравейте отново!Хубаво е, че все пак има обикновени и нормални хора, които се интересуват от управлението в държавата ни! Все пак това управление ни определя данъците и правилата, събира и харчи парите ни! Повечето млади хора са безразлични и това е много жалко! Ако не се интересуваме живота в пропадналото ни общество няма да се подобри сам! Трябва активна позиция! Трябва най-сетне интелигентни хора, различни от комунистическата олигархия, да поемат управлението!Колкото за статуса на управлението през последните 64 години всичко е ясно и не разбирам защо се чудите на това, което се случва в момента!Ако приемем, че управлението представлява число, което е дроб, то в знаменателя на тази дроб от 1944 до 2008 г. е комунистическата олигархия, в числителя се сменят БСП / официалните първенци на БКП /, СДС / втория ешалон - Б група на футболен език - на БКП /, НДСВ / измислена формация пред естествено закриване, поради възрастта на испанеца, доведен с пари и за пари от БКП олигархията /, ДПС - като балансьор всички знаем какво представлява.Сега за управление се готви Б.Б. - преди да гласувате му прочетете биографията, за да разберете как ще се развива държавата за съжаление през следващите няколко години.Все пак надежда за нормализиране все още има, макар и съвсем малка.Поздрави!
42
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
жоре, аз не коментирам политиката в България, а коментирам последния ***, който яхна СДС. а че сами сме си виновни за хала, на който сме съм съгласен с теб.
41
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
Юруков е племенник на брата на Андрей Луканов - Атанас Атанасов. ха се га нали се сещате как е преборил Васил Божков за постта Почетен консул на Казахстан в България. за какви ли заслуги към Казахстан е назначен на този пост? питам и отговор ми нетрябва.. А на Вас? а как успя туй момченце да се вреди в бизнеса с кафе и ядки? и заводите му най-модерни. брех мама му стара. ще взема да завърша философия в Софийския университет и ще видя до къде ще я докарам. как не съм се сетил по-рано!?
40
0
 
0
 
! Отговори
Joro преди 15 години
Здравейте форумци!Първо се погледнете, а след това коментирайте за политиката в България!Виновни за текущото политическо и икономическо състояние на България сме всички ние!Ние избираме / като гласуваме или негласуваме / управляващите. Народа ни не може да излъчи кадърни и компетентни хора във властта.Затова ще стягаме коланите, докато успеем, или не успеем ....
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Времето е наше, а? 65 години (не) стигат, искаме си още! бееека..пардон, сеедеесе! Урааааа!