Автобус наби спирачки, дете и две жени ранени

Трите са в "Пирогов", няма опасност за живота им
19 авг 2008 12:36,
30
Автобус наби спирачки, дете и две жени ранени
Снимка: БГНЕС

Две жени и момиче са контузени след внезапно спиране на автобус на спирка.

Трите са приети в "Пирогов", няма опасност за живота им.

Инцидентът станал късно нощи на спирка "BILLA" на булевард "България".

А. Р. /54 г./, Р. А. на 38 г. и 12-годишната К. Й., са пътували в автобус 64 и при внезапно набити спирачки са получили наранявания по лицето и крайниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
не съм си и помислил, че трябва да се ограничава правото на избор - ако ти е по-удобно с кола, ползвай кола. но - ако ВСИЧКИ ползват коли, вече няма да е нито удобно, нито бързо, нали? е, именно това казвам - множество хора са решили да ползват друг начин за придвижване - а кукличката Тединка ги пита защо са толкова бедни и смотани, та не се возят в коли. Цялата ми ирония беше към нея и към всеки с нейното мислене. А ти няма как да не признаеш, че колкото повече хора предпочетат алтернативен метод за придвижване, толкова по-удобен става пътя за тези с колите, нали? Поздрави и на теб - и затова, че си написал името си. Щото тук всички псуват анонимно. :)
28
0
 
0
 
! Отговори
mici преди 15 години
земете млъкнете малко е !!!аз бяь ф реиса тогаа !!!шофиора закъсняяше с 40мин и сички хора му викаха и тои се изнерви!!! затфа наби спирачки и имаше оште нарязани --една моя фр.. и един мъж
27
0
 
0
 
! Отговори
Данаил преди 15 години
абе вие неможете ли веднъш да не се скарате по тея форуми жалки сте всичките тединке не си права а *** ако имате коментари скайп-а ми е nezemnolud
26
0
 
1
 
! Отговори
Веселин Заицев преди 15 години
Само не мога да разбера, за чий *** обсъждаде потребителите за техните мнения вместо темата... Бай Х--У--Й - теб те уважавам много - винаги се изказваш компетентно по всякакви теми (не знам, а и не ме интересува какво ти е образованието, но ерудита си личи), но в случая се изръси не много "трезво" да кажем - всеки има право на свободно мислене. Аз примерно може да не изкам да ходя 10 минути, а да ги съкратя на 6... За някой може да е малко, но за мен да са ми достатъчни. Как си плаща човек бензина и прочее си мисля че си е негова работа - ако ще да духа, ако ще да проституира, ако ще да работи в "МакДоналдс", ако ще да работи като СисАдмин... Каквото ще да прави - важен е ефекта...Сега по темата: много ми е интересно защо този мижав случай го разтръбиха, а случаите в междуградския автобус на турската фирма "Родопи Авто", който се движи по маршрут Пловдив-Кричим и в които се случват неща като: "Шофьор не затваря вратата при тръгването (при това рязко) от спирка, в резултат на което пътника пада от автобуса и едва не попада под гумите" (опит първа ръка) или "В следствие на факта, че шофьора и кондуктора си разказват вицове, шофьорът на амортизирания автобус (в пристъп на смях) набива спирачки толкова рязко, че резултатът е счупен лост за захващане, "полетял" пътник, спукано предно стъкло и черепно-мозъчна травма (на пътника)"... Защо тези случаи не се раздухаха, а този "...в София-та..." става обществено достояние? Нека бъдем максимално обективни... Особено вие, журналистите (а не да триете коментари, защото не сте съгласни с тях или ви обвиняват в некадърност, както и да банвате по ИП за такива "престъпници", а да не говорим за плюещите по "партията-майка")... Поздрави за потребителя Бай Х--У--Й... (не тая ирония/сарказъм в последото си изречение)...
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото се качи така и карат :))))
24
0
 
0
 
! Отговори
Ползвател на градски преди 15 години
Ама те ми цензурираха и думата "Це..нзу..ра", мн странно
23
0
 
0
 
! Отговори
Ползвател на градски преди 15 години
Еееей, ама тук има , исках да кажа че трябва да съм "Ид.Иот като нея" но думичката изчезна :)
22
0
 
0
 
! Отговори
Ползвател на градски преди 15 години
Бай ху, мнооого съм съгласен, как да и обясниш на тази там каквато ще да е, че примерно като стигам с рейса за 7 минути до работата си трябва да сам като нея за да ходя с кола до там, при положение че ще ми отнеме поне 10, само дето далеч не съм от изпадналите млади хора дето си трошат парите в плаза и други мутробарокови заведения, кадето кукли като нея само с влизането се разкрачват с цел привличане вниманието на някои платежоспособен гардеробоподобен дебеловрат шишкопотам да ги спонсорира някое малко и още нещо :) Алоооо, Тединка, моето момиче, я ми кажи на теб кой ти плаща бензина? И ако *** като теб бяха по-малко, може би щеше да има по-малко задръствания примерно, оттам да се стига с градския по-бързо, оттам примерно повече хора да почнат да го ползват, оттам да речем повече приходи (не че са малко сега, но това е друга тема ;)) оттам да речем нови автобуси (може и по друг начин да изглежда тази идея, знаете) и добре работещ градски...ама какво ли знам аз, нали ползвам СКГТ=пропаднал млад човек :)
21
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
ти е да се занимаваш с нас, знаем. на достойнството ти напълно подхожда да духаш на *** мутра или 70-годишен милионер, за да можеш да се возиш в кола и да се чувстваш велика. а няколко десетки милиона души, живеещи в европейски и американски мегаполиси, с напълно уреден живот и без никакви финансови проблеми, ползват градски транспорт, карат велосипеди и ходят пеша - по-удобно е, по-бързо е и е по-еколигично отговорно. дали си по-умна от тях?
20
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Писна ми от такива ***! Заради такива простаци като вас България е такава. Не се виждате какви сте нещастници , ами сте тръгнали да обиждате. Под достойнството ми е да се занимавам с вас. *** в мизерия!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поздравявам те.Абсолютно си прав.Тединке, мила, бас държа че си руса анорексичка за която мога да се сетя как е "изкарала" пари за кола.
18
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
тикво ***, да си чула, че освен гъзария по света има и други неща? да си чула нещо за адръствания, вредни газове....? или най-важното е да си возиш лигавото п.уте сама в кола, или с още някоя празноглава барби до теб, а останалото - да пропада. мислиш ли, че Ню Йорк е изостанал селски град, пълен с бедняци? ами да ти кажа -там хората ползват градски транспорт. както и в европейските градове. дори ходят пеша. горкичките, нямат си коли - колко са изостанали. *** си, та чак вдлъбната, проблемът е, че не си само ти - много сте.
17
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Ти като си бил студент много ми е интересно как си завършил? И ако си завършил какво работиш , 4е още се тъпчеш по автобусите? Съжалявам такива като вас неуспели и пропаднали млади българи дето мизерстват за 400 лева заплата. Жалка картина!
16
0
 
0
 
! Отговори
дзифти преди 15 години
Хаха, скандалджията бил виновен, то утре някой свирейки си с уста може да изнерви шофьора!Само и единствено водачът е отговорен за щетите и жертвите, нанесени от НЕГОВОТО возило, в резултат на НЕГОВИТЕ действия.
15
0
 
0
 
! Отговори
ochevidec преди 15 години
Kato gledam, mneniq mnogo ste dali... No ochevidec nqma na incidenta... Kakvo se sluchi... Nqmalo e reis okolo 1 chas predi tova i horata ot purvata spirka bqha iznerveni. Edin ot tqh se karashe i dosajdashe na shofiora za tova. Tukmo se utalojiha neshtata na edna ot sledvashtite spirki se kachiha i drugi putnici, nedovolni ot tova golqmo zabavqne. Vsledstvie na tova onzi purviq pak pode shofiora i toi qdosan ili razseqn, a moje bi i dvete natisna mnogo rqzko spirachki. Postradalite jeni se bqha kachili suvsem skoro i ne znaeha nishto za kavgata v avtobusa. Kakto vijdate ot nishto neshto stava.... Dobre che se razmina samo s tova... Spored men vinovni sa i shofiora, no i putnicite. MNe moje da reagirash taka, vsqkakvi *** se kachvat i ako na vseki reagirash taka, kakvo shte stane... Ot druga strana onzi putnik mnogoznaiko izchezna vednaga sled incidenta, qvno guzen che i toi e vinoven za incidenta. PROSTO NE SE ZAMISLQME ZA MNOGO NESHTA i ottam idvat problemite ni......
14
0
 
0
 
! Отговори
Теодор преди 15 години
Спрете да се возите по автобуси и влакове. Не стига, че ви возят ами и претенции имате.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бе ей максимално кухо същество такова,повече от половината град работи за под 400 лева и всеки ден ходи на работа с рейс,не всички са омачкани и *** същества като теб,дето мама и тати са им купили коли и сега тука ми се вживяваш на учудена как може да нямат коли....Аз специално докато бях студент всеки ден пътувах с рейс,така че недей дава олигофренските си мнения тука
12
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
За какво изобщо се возите в тъпия градски транспорт?!? Коли нямате ли си?
11
0
 
0
 
! Отговори
dd преди 15 години
като се возите в автобуса се дръжте а не се разплувайте като торба с каквито сте половината!!
10
0
 
0
 
! Отговори
СКГТ преди 15 години
От край времертака карат почти всички шофйори от транспорта.Дай Божему всеки да има здрави крака и ръце,инак лошо му се пише.........Този шофьор предизвикал този инцидент,да не се допуска ваобще да е повече шофер.....Абе тахо шайбата трябва да покаже дали този "шофер" перманентно е карал така.....