Мадона нападна Маккейн

Поп дивата сравни кандидата на републиканците с Хитлер и президента на Зимбабве Робърт Мугабе
25 авг 2008 09:53,
27
Мадона нападна Маккейн
Мадона не пропуска да отправи политически послания по време на концертите си. Снимка: БГНЕС

Кампанията на Джон Маккейн се насочи и срещу Мадона, след като по време на първия концерт от световното си турне  поп дивата сравни кандидата на републиканците с Адолф Хитлер и президента на Зимбабве Робърт Мугабе, предаде АФП.

Говорителят на Маккейн окачестви сравнението като „възмутително, неприемливо и причиняващо разделение едновременно“.

Според него, това ясно показва, че „когато става въпрос за подкрепа на Барак Обама, неговите приятели шоузвезди не считат нищо за прекалено“.

Мадона отправи атаката си срещу Маккейн в Кардиф, когато по време на изпълнение на "Get Stupid" снимката на републиканския кандидат беше наложена върху картини на разрушение и глобално затопляне, заедно с Хитлер и Мугабе.

Към края на песента се появиха и снимки на звездата на „Бийтълс“ Джон Ленън, бившият американски вицепрезидент Ал Гор, Махатма Ганди и съперника на Маккейн-Барак Обама от Демократическата партия.

Мадона е известна с подкрепата си за лагера на демократите  и особено с топлите си отношения с Ал Гор, бившия вицепрезидент на Бил Клинтън, който нашумя с активната си кампания за защита на околната среда.

Това не е първият скандал на концерт на Мадона, свързан с обществено значима фигура. На турнето си "Confessions" през 2006 г. певицата разгневи папа Бенедикт XVI, който нарече турнето й "богохулно". За отмъщение Мадона сложи снимката на папата в компанията на лоши герои като Мугабе и Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
s преди 15 години
Мадона е една *** известна като много други. И, не, не завиждам.
25
0
 
0
 
! Отговори
nafarforiii преди 15 години
dqvola gi obladal da go eva.........
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че то Хитлер,Мугабе,Буш и Маккейн са едни и същи!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne 4e Obama e stoka i dvamata sa ot edin dol no pone e po-malkoto zlo.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo na Madj :)
21
0
 
0
 
! Отговори
ValterEgo преди 15 години
когато кариерата завехва, агонията може да се продължи по някои от следните начини:1) правиш дуети с популярни към момента колеги2) произвеждаш скандал на територия много далечна от развлекателния бизнес - пришиваш си кауза, без значение че ти седи като кръпка или пък ако това не ти е по силите - забъркваш си някъв семеен такъв - я изневяра, я раздяла и т.н.3) издаваш the best of с 1-2 нови песнички4) обявявш турнето си за последно, уж казваш сбогом на публиката5) ставаш разточително благотворителени т.н. има и много други такива гнусни номерца от които би трябвало одавна да ви е писнало *** явно се ловите на въдиците
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тая на снимката ми беше редовна за че..я. тая маккеин не я знам сложете неина снимка мойе да е по млада
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МАДОНА Е ВЕЛКА - МАККЕЙН Е *** !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
plamenige преди 15 години
Каква трета световна бе човек...... няма такава война... та то студената война не е свършила... няма и да свърши... ако си мислиш, че САЩ и Русия още не се заиграват в съревнование, много се лъжеш... сега са се включили и други големи сили... това "СРЕЩУ" теторизма е силно казано... та нали великите сили... Америка нямам как да не я спомена... та нали точно те продават оръжията си на Изток...... на тези "УЖ" терористи... Ако си мислиш, че в днешно време... политиката е толкова ясна, много се лъжеш... Нещата се правят от големите столове на властта, да изглеждат прости до обикновения човек, който всеки ден ходи на работа и иска информация за света... Всичко е една ИГРА, която се играе с разбирането на човешкия разум... :)
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много *** се изказват нагоре - надолу, ей
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Баба Мадона къде е тръгнала и тя с тея политически внушения - да не са и платили от щаба на Обама?А що се отнася до Барак Обама - с избора си на сенатора Джоузеф Байдън за вице - той удари звучен шамар (образно казано) на Хилари Клинтън която очакваше да бъде избрана за бъдещ вицепрезидент - и пръсна милиони в кампанията си...
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А, това на снимката не е ли баба Лили? Много си приличат наборките!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тая е абсолютно откачена. а макейн на мене ми е антипатичен до смьрт, рядко в живота ми се е случвало такава силна антипатия кьм някой. като го гледам ми се поврьща...което е невероятно.
13
0
 
0
 
! Отговори
cons преди 15 години
Трета световна война започна и то точно на време през първата година на третото хилядолетие. Както са си го бяха казали.Това е войната срещу тероризма. И тази война не е свършила-нито са хванали Осама нито са отменили специални закони, нито пък ние сме си върнали войниците
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
коро гледах някакво интервю с обикновено черно семейство. И момичето плачеше за Обама като казваше "Ще го убият".Според мен има много хора които не искат Обама за президент и са готови на всичко за да го спрат. Дори си мисля че нападението на грузинците беше продиктувано от заинтересовани хора в САЩ, но всичко това отива в теория на конспирацията. Въпреки че не харесвам Ал Гор предпочитам демократите пред републиканците.
11
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
От всичко на света най много ненавиждам американофилите като номер 7, дето искат да превърнат България в пионка на САЩ! Ей вие амерканофилите направихте така, че в България да има военни база на чужда държава, което НИКОГА не е било в българската история да има чужди военни на наша територия, *** и заблуден народ е българския!
10
0
 
0
 
! Отговори
suni преди 15 години
Мадона е пряма и истинска.За кой ли път доказва ,4е не и пука и е в състояние да казва истината каквато и да е тя.И не я нари4айте порно арт-ка,зависта ви няма краи,вместо да се поу4ите от нея и вие да имате смелоста да извикате в о4ите на управляващите истината /не по-форумите /е тогава ще сте народ ,който защитава правата си,ако имаме такива.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
....да стане и тя важна. Порно актриса в политиката имаше до сега само в Италия - Чичолина. Но не трая дълго даже там. Минаха я по няколко пъти в парламента и айде.... М. не става даже и за това вече, тъй като жени на тази възраст имат различни геникологични проблеми и е невъзможно практически..така че единствено което й остава е да произвежда фалша който по принцип си го произвежда вече много години.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако Джон Маккейн спечели, гответе се за Трета Световна Война.
7
0
 
0
 
! Отговори
Кузманов преди 15 години
Маккейн- ПРЕЗИДЕНТ ! Да набие канчетата на смрадливите руснаци, да бомбардира Иран, Северна Корея, да освободи Куба, а в България да отвори 10 военни бази, вкл. с ядрено оръжие.