Румен Овчаров: Нямам нищо против да ме подслушват

Трябва да престанем да използваме службите за сигурност по един посттоталитарен начин, заяви депутатът
26 сеп 2008 21:49,
22
Румен Овчаров: Нямам нищо против да ме подслушват
Румен Овчаров. Снимка: БГНЕС

Трябва да престанем да използваме службите за сигурност по един посттоталитарен начин - не за решаване проблемите на българското общество, за търсене на престъпници, за борба с корупцията, с тероризма, а за раздухване на вътрешнопартийни интриги.

Това заяви депутатът от "Коалиция за България" Румен Овчаров пред журналисти в Добрич в отговор на въпроса: дали и той е сред подслушваните от ДАНС народни представители.

Аз нямам нищо против да ме подслушват, ако става дума за сериозни престъпления или нарушения на закона. Но ще поискам най-сериозна отговорност от тези, които са правили това, ако става дума за раздухване на някакви вътрешнопартийни интриги и за опити да бъдат затворени устата на български журналисти, допълни Овчаров.

Надявам се, че ДАНС ще си направят проверка - имам доверие в нейния ръководител - и виновните лица ще бъдат наказани, заяви още Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Най-мръсното нещо е евреин-комунист. Понеже не съм антисемит не мога просто ей така да заместя евреин с ***, така че точното е "най-мръсното нещо е евреин-комунист", но Овчаров дори да няма еврейска жилка, пак произхожда от род на овчари, както и еврейския народ, така че има шанс да е от най-мръсните. Битието определя съзнанието - се твърди, че казал евреинът Маркс /не съм сигурен от къде го е преписал/, така, че явно когато родът е овчарски, съзнанието се определя по специфичен начин...
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМА НИЩО ПО-МРЪСНО ОТ ***-КОМУНИСТ!
19
0
 
0
 
! Отговори
Логоса преди 15 години
,,А аз нямам нищо против да ми дават пари, много пари."Енчо , многото пари са по опасни от opasnite.comГотов ли си да ги получиш ?Остави Мераците на Румен О. който иска да го подслушват.Неговата работа е като на АЗИС - Влязох в Историята на България като се ожених за ... МЪЖ.
18
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 15 години
ti si edno dobro mom4e koeto sly6ka i vsi4ko si kazva kadeto trqbva.edin mnogo dobar rob gotov da koziryva i da izpalnqva komandi.interesno za6to valio toploto a vie gospodine ne my pravite kompania.toi by6ona e slab a va6ata ji4ka mai e ryska i ot hybava stomana.izgorq si toploto zaradi ob6testvenoto mnenie i mnimata demokracia.korypcia nqmalo samo konspiracia...
17
0
 
0
 
! Отговори
Енчо тариката преди 15 години
А аз нямам нищо против да ми дават пари, много пари.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЕ МОГА ДА ВКЛЮЧА НЕЩО.ЗНАЧИ ПРИЕ СЕ ЗАКОН ЗА РАЗРЕШЕНИЕ НА ПОДСЛУШВАНЕТО, УЖКИМ СЬС ЦЕЛ СИГУРНОСТ.ОБАЧЕ, УВОЛНЯВАТ НЯКОЙ СИ, ЗАЩОТО ПОДСЛУШВАЛИ ДЕПУТАТИ ? И ДОКОЛКОТО СЕ РАЗБИРА, ДЕПУТАТИ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ТРЯБВА ДА БЬДАТ ПОДСЛУШВАНИ ? ЗНАЧИ ПОДСЛУШВАНЕТО Е ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ КОИТО ГРАЖДАНИ СЕ ВЗИМАТ ПАРИ, И ТО 100 МИЛИОНА, ЗА ДА БЬДАТ ПОДСЛУШВАНИ ТЕ, САМИТЕ. ГРАЖДАНИТЕ ВЬОБЩЕ ДАЛИ ЛИ СА СЬГЛАСИЕ ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА ТАКАВА ГОЛЯМА СУМА, ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО НА СОБСТВЕННИТЕ ИМ РАЗГОВОРИ.? ТОВА Е ГОЛЯМ РЕСУРС, КЬДЕТО ЩЕ БЬДЕ НЕОБХОДИМ В ДРУГИ СЕКТОРИ. ПОДСЛУШВАНЕТО ЛИШАВА ХОРАТА ОТ ПРАВОТО ЗА СВОБОДА И ЛИЧНИЯ ЖИВОТ.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да не забравяме, че този червен *** подписа договора за доставка на газ с Русия, заради който сега цената се увеличава с 38% , гушна си комисионната и подаде оставка.
14
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Щом Румен Овчаров вярва на шефа на ДАНС, аз съм с тези, които искат оставката му. Логично, нали, което е добре за мафията, не е добре за нормалните хора. А колкото до слушането вече имам план с кодово име "Империята отвръща на удара", ще инвестирам в слушалки за такива като него, ама няма да слушам само телефона му, а и спалнята и банята, колата, ще има слушалка във всяка дреха, пък тогава да видим. Сигурно нищо умно няма да чуя, но поне ще знам плановете на мафията. Много са нагли, защото до сега не им се е случвало, тъй като и службите работят за тях и ги пазят от слушалки. Най-страшното действие на службите е подменяне на действителността. Когато има свои хора в службите, разговор за комисионна ще бъде подменен с вчерашен разговор за парти. Когато трябва да се омаскарят хора на науката, слушалките могат да се подменят от службите със слушалки от преди три и повече години, когато съответния проект е бил в начална фаза, с цел да се докаже, че към настоящия момент човека хабер си няма от технологията, за която претендира подслушващата мафия и я внедрява навсякъде в даржавата... Ужасът е много по-голям отколкото може да си представи Холивуд.
13
0
 
0
 
! Отговори
малкият сашко преди 15 години
и аз нямам нищо против да ме слушат,осбено когато пъшкаме с бабата ще ми бъде още по готино
12
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Нямаш нищо против да те подслушват! А да те поде**бват нещо против имаш ли?
11
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Наредба 40, ВАС, ДАНС и ... депутатите ..."Достатъчна гаранция е, че данните, запазени в съответствие с Директива 2006/24/ЕО, се предоставят само на компетентните национални органи (съд, прокуратура, разследващи органи, служби за сигурност) в специфични случаи и в съответствие с националното право, е изискването същите да се предават само по писмено искане на национални органи."Е - явно гаранцията не била достатъчна...Реквием...
10
0
 
0
 
! Отговори
ели преди 15 години
Той нямал нищо против да го слушат? А друг има ли? Кво се палят тея- нека да ги слушат да видят лесно ли е- акк бандитите слушат обикновените хора; тея поне да се радват- че ги слуша ДАНС, и ако някой ги заплаши веднага ще се намесят. А, *** нали си говорят по телефоните за сделки от по 5000 до 50000 евро и се нервят...
9
0
 
0
 
! Отговори
B преди 15 години
абе пи4 тоя защо не е в затвора за 50г ? Докога ще льжете Бьлгарския народ ?Заради тоя хубосник Бьлгария губи по 105 милиона Евро всяка година заради Тец Марица -Исток 1 -и го умнобете по 30 години !
8
0
 
0
 
! Отговори
ПОДСЛУШВАЧ преди 15 години
ЧЕРВЕНАТА МУХОМОРКА ОТРОВИЛА И ЗАРАЗИЛА ЦЕЛИЯТ ВИШ ЕШАЛОН НА МРАКОБЕСНАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА КАЦНЕ В СОФЙИСКИЯТ ЗАТВОР , НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! ЩЕ ТИ СЕ ОТКЕЦАТ *** ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА *** !
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не. Това не е начина. Безразборното съвокупление е ненормална проява.Иначе и днес сбърканите политици го правят. Оргиите днес ги правят най-вече политиците. ТИ защо мислиш,че изобщо не се грижат за народа?Ами побъркали са се от побъркан групов секс. Това омърсява енергиите, и ги прави луди.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой да те подслушва бе крадльо, що да си пълнят дисковете с празни приказки.
5
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
щом подслушват ще разберат когато спре да говори
4
0
 
0
 
! Отговори
Един нещастен българ преди 15 години
*** крадлива, безочлива, гьонсоратна. Не стига, че такива като теб окрадаха и без това бедната ни държава, ами имаш и очи да даваш съвети. Чупи се от хоризонта и потъни в дън земята нагло дълго копе....лен...це
3
0
 
0
 
! Отговори
антикумунист преди 15 години
АБЕ КУМУНИСТИЧЕСКА *** ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ БЕ БЕСРАМНИК ! ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ НА ТАКОВА ДЕРЕЖЕ БЕ КРАДЛИВ ЧЕРВЕН ДИНОЗАВЪР ! НЕ ВИ СТИГНА ДА КРАДЕТЕ , А ПЪК И АКЪЛ ДАВАТЕ ! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА МАМКАТАБИПЕДЕРАСКА ЧЕРВЕНА ! ЩЕ РАБОТИТЕ В ЛАГЕРИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ , ЗА ТОВА , ЧЕ ОГЛОЗГАХТЕ ДЪРЖАВАТА МНОГОКРАТНО И ЗА ТОВА , ЧЕ ДОКАРАХТЕ НАРОДА ДО МИЗЕРИЯ И ГЛАД И ОБРЕКОХТЕ ДЪРЖАВАТА НА РАЗПАД ! АНАТЕМА ЧЕРВЕНИ *** ! АНАТЕМА НАРОДНИ КЪРВОПЙИЦИ !
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Те си те знаят. Не им е нужно да те подслушват. Няма с какво да ги изненадаш другарю Овчаров.