Станишев към Борисов: Овладей си нервите!

Според премиера ГЕРБ трябва да представи възгледите си за развитието на страната
78
Станишев към Борисов: Овладей си нервите!
Според Станишев Бойко Борисов има проблеми с нервите. Снимка: БГНЕС

“За пореден път Бойко Борисов иска да струпа всички свои нерешени проблеми на главата на правителството”, обяви премиерът Сергей Станишев в поредната словесна престрелка между ГЕРБ и правителството.

“Дебатът, на който поканих столичния кмет, не е дебат за софийското управление. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната, за икономическите виждания и програмите”, допълни още министър-председателят.

Според Станишев, тъй като ГЕРБ има претенцията да е алтернатива на управлението, трябва да представи възгледите си по отношение на икономическата, данъчната и външната политика на страната.

Премиерът не се ангажира със срок за провеждането на дебат между него и Бойко Борисов. Той препоръча на столичния кмет първо малко да се овладее, защото изпускането на нервите не говори добре нито за човек управленец, нито за политик.

Преди ден столичният кмет препоръча на бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ да поставят лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Народа... към Борисов и Станишев и другите клоуни ... спрете се вече че дразните всички около вас ! Направете нещо и за хората стига сте градили имиджи. *** мутри и политически палячовци !!!!!
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо изобщо се занимава с кмета!?И какво има да се обяснява с него!?Всеки си има ресор!И да си изпълнява задълженията!Тия го обърнаха на биг брадър!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И двамата са лукови глави и само ни занимават с глупости!
74
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Вече всички тръпнем в очакване на новото риалити шоу(на чист български сеир), но трябва да е поне десетина серии и тижко им на другите шоута(сеири)! Но малко по-сериозно:Да не се вързваме...дебат се прави между единомишленици за детайлите..., ако го беше поканил на диспут - тогава щяха да обсъждат същината на програмите си и следователно..., нямаше да кажат нищо съществено, защото който и да е премиер след това другия ще го критикува за казаното и неизпълнено от този диспут... Колкото до нас зрителите, "дали диктатурата ще е лява или дясна" е подробност и разлика за нормалния гражданин няма да има или може би, както казъл по-стария затворник за смъртната присъда..."има и по-лошо има..."!!!
73
0
 
0
 
! Отговори
се в кюпа преди 15 години
И ние,и Европа сме на едно дередже!И те търсят,и ние-също,подходящ политик,но такъв няма!Това е положението!
72
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Историко - Философско - Идеологическа обосновка на прогнозата:След месец се навршват 64 години от както Българският народ Тегли и Пати под Ботуша на БКП/БСП, което означава ,че нито голяма ,нито малка шахматна дъска може да ги спаси от Народния Гняв.Тук стигаме до Карл Маркс и неговото диалектически обосновано твърдение, че когато Народните маси не искат да живеят по Старому, а Управляващите не искат да управляват по Новому настъпва революционна ситуация която с ОГЪН и КРЪВ променя статуквото. Между другото същото право на Народа може да се прочете черно на бяло и в Декларацията за Независимост на Съединените Щати от 4 Юли 1776г което е близо 100 години преди Маркс и Енгелс да формулират същата концепция с други думи. Най вероятно по тази причина Американците обявиха Карл Маркс за най Великия философ на 20-ти Век.
71
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
По отношение на Демагогстващите Елитни престъпноци скоро можем да очакваме Добри Чинтуловото :,, Със крак да им строшим главата - Свободни да се назовем " да стане Физическа действителност - Не съм нито Врач, нито пророк но ми се струва, като чета постовете из Интернет форумите, че това заключение се вижда с просто око / не ти трябва нито лупа, нито бинокъл/.
70
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Един Български поет беше писал : В Затвора попаднал на хора и станал човек. Извод: Тези които милеят за БЪЛГАРИЯ са в Затворите с цел да бъдат превъзпитани в НЕМИЛЕЕЩИ такива. Понеже тази социална група на милеещи за България хора нараства , наскоро П О Л И Т И Ц И Т Е решиха да строят НОВИ модерно оборудвани затвори за Борците за Свобода !Както е известно от Историята на България това Политическо поведение на Управляващите е завъшило с Народен СЪД.Историята се повтаря - Просто още една Витка в спиралата на развитието на България.
69
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Политици милеещи за БЪлгария НИКОГА не е имало.Самото понятие ,,политик" е дефинирано от немският философ Лудвиг Маркузе в книгата му ,,ЗА Щастието" издадена през 1949г.ПОЛИТИК е = на ДЕМАГОГСТВАЩ ЕЛИТЕН ПРЕСТЪПНИК !Остана само да очакваме престъпниците пък били те и Елитни да МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.
68
0
 
0
 
! Отговори
fred преди 15 години
Еврейското лоби пак се е разбесняло из форума.Че ще вземем власта ще я вземем но с еврейското лоби как ще се оправим не знам.Обяснете най после защо сте набедили СерГей че е много образован.С какво толкова се различава от останалите в синагогата.Господа ,този чужденец си позволява да обижда бъдещия министер председател на България.Гласувайте за госп.Бойко Борисов,той е българин и не е хомосексуалист.
67
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Говорят си двама диспечери ,от БМФ и БДЖ:- Кво, ще го правим този премиер ? - пита този от БМФ- Този човек не е отгледал едно коте в живота си , никога не е имал семейство,а управлява милиони семейства: няма хабер от ОТГОВОРНОСТ - отговорил БДЖ диспечера.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tejko i gorco na Balgariya ako mutrata B.B.doide na vlast.6apka svalyam na Stani6ev ,4e o6te ne e teglil edna na tapiya balgarski narod.Pfu
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че този заек е направен от хартия. Руска хартия, печатан е в Украйна. На иврит. И пише само глупости на нея.
64
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
шубе, не ставал за нищо.... добре бе, а мазния руски ***.рунгел ли е умен? той ли е кадърен, той ли става за нещо? аре мислете малко, да му *** майката! съгласен съм и за неграмотен овчар да гласувам, само и само да разкара тая руско-комунистическа гад от управлението.
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нещастен гей!Този човек,който не е направил нищо в живота си няма право да дава оценки!Да са те сложили за министър-председател с цел всеки да прави каквото си иска е все едно косовете да направят бустанско плашило.
62
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
духат и двамата.........Един дол дренки са!
61
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Tezi dvamata, hich ne se obichat..! -no dori i da se zaobichat, razvrazkata nqma da bade v polza na naroda..........
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TEZI DVAMATA HICH NE SE OBICHAT...! no dori i da se zaobichat tova ne promenq neshtata.
59
0
 
0
 
! Отговори
Vikonta преди 15 години
Hamstera go vijdam sled po-malko ot godina kato edno kreslivo i sardito opozicioner4e ... e pone shte mu hodi ... takuv politi4eski *** do sega ne sum vijdal .....
58
0
 
0
 
! Отговори
LOGOSA преди 15 години
ГРАБИ, СТАНИШЕВ, ГРАБИ - ГРАБЯ БОЙКО ГРАБЯ.КВО ГРАБИШ БЕ, ТИ СЕ ХРАНИШ !Б.БОРИСОВ ,ако Ви трябва визия пишете на emesbg***abv.bg