Търсят се мъжкари (видео)

Кандидатите за Вig Brother имат само 5 дни за записване, жените съквартирантки ще са жури
4 ное 2008 11:03,
15

Цяла седмица жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо – за мъже.

 

 

 


 

 

 

Големият брат чу техните молби и реши да ги превърне в реалност.

Още повече че по време на седмицата на "Страшният съд" от къщата си тръгнаха двама от младите и атрактивни мъжкари – Камен и Владо.

Big Brother обаче реши да им даде шанс да изберат нови съквартиранти по собствен вкус.

След предварителен кастинг жените в къщата ще изберат двама.

Единственото, но важно условие за кандидатите, е да харесват жените в къщата.

В рамките на следващата седмица (10-14 ноември) жените в къщата ще прегледат и ще класират ТОП 5 на най-желаните от тях кандидати.

Единият участник ще бъде избран от жените, а другият ще стане ясен след зрителско гласуване.

Двамата най-харесвани мъже ще имат уникалната възможност да влязат като редовни участници в Big Brother 4 и да играят като равноправни в битката за 300 000 лв.

Какви мъже желаят съквартирантките?

Ще има ли плътски скандали?

Колко е силна женската интуиция?

Предстои да научим отговорите.

Иначе снощи бившият полицай Цветан бе поредният изгонен съквартирант, след като загуби борбата в пряка битка с бившия наркодилър Константин Скобара.

Всичко за Big Brother вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за съжаление това представлява българина....
13
0
 
0
 
! Отговори
Litlle Brother преди 15 години
Абе то който и мераклия да се намери, не може да се докопа до Ивагина от оная женска мутра Манол/Даниела/.... иначе на Ивагинчето си го досърбява вагинчето... готова е да се изплющи, ама Биг Брадър ако съумее да ги раздели с Даниела ще стане според мен ;)
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
то се знае,че интелигентен мъж няма да влезне,а и за какво-да си говори с иванина ли? или пък интелигентна жена-да си говори с умберто за марки сутиени? ББ,формулирай се правилно.реват за мъж...да си кажат за какъв точно.иначе вътре са си една марко,какво им е?
11
0
 
0
 
! Отговори
Rumen преди 15 години
Това кухо парче колко още ще се ***, всички в Хасково знаят какво представлява и с колко точно И КОИ застаряващи хасковски бизнесмени си ляга за парички - на това хората му казват проституция- те в Биг Брадър я вкарали. Напред Ибанина и като се върнеш се обади- останали са оше двама трима с пари които не си минала!
10
0
 
0
 
! Отговори
Nikolay преди 15 години
Верно тези продуценти се опитват да спасят кораба. Едно "изплющяване" както написа колегата по горе би било в плюс за рейтинга. .smqh.info
9
0
 
0
 
! Отговори
Нереалист преди 15 години
атентатор, който да прати това шоу по-дяволите, че ми писна да слушам за него!
8
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
ivanina e nai qkata v big brother 4 zatova tq trqbva da ostane za da b1de veselo i da ima kakvo da gledat m1jete
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чудя се един интелигентен ,изискан,умен и уважаващ себе си мъж,каква работа ще има в ББ4.кой е луд да си подрони авторитета заради една стара туркиня,една пощуряла лизбийка и две три изкуствени к..ви,които и те самите незнаят какво искат,абе тия *** да не си мислят ,че някой ще им обърне внимание-освен ,ако не е мисия-те дори и на вън,на улицата са безлични.Егати и простотията.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ох ... този път всички се оср..а май. Тези от денсинг старс с техните простотии и жалки опити да бъдат интересни, тези от сървайвър с тъпите постановки и сценарии --- едно свестно риалити няма!
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 15 години
ne se li nasitixa na maje taq samieto i tq za maj reve ne q isram
4
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Аха, продуцентчетата и "психолозите" се наакаха с този невероятен избор на "съквартиранти" и сега се чудят какво да правят. Отчаяно искат някой да се изплющи пред камерите и да спаси потъващия рейтинг на шоуто. Нещо май изоставаме с приходите, а ? Ами то не може да вкараш мъже с очевидната идея да стане въргал, и като стане, да кажеш - "А, ама ние не искахме точно така да стане ... ми сега какво ще правим". За всички е ясно, че след боя, в продуцентските глави не е ясно какво друго трябва да се случи. Гледаме едни хора, които седят и глупаво гледат в една точка. По-слаб ББ не сме гледали през цялата история на това шоу. Преди имаше все пак нещо за гледане, сега е пълна скука. Нито мисии, нито танци, нито интриги, могат по някакъв начин да оправят нещата. Това е още един пример, че когато се залага на насилие. агресия, нетърпимост, нещата не стават за гледане ... дори и за българската публика. Сори пичове, вие само си постлахте провала.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"бившия наркодилър Константин Скобара" - това звучи като фразата "скандално известният бизнесмен..."Какво подяволите търси в ББ, а не са го тикнали в затвора до живот!
2
0
 
0
 
! Отговори
Марин преди 15 години
На тая изрусена *** за какво й е интелигентен мъж,какво ще си говори с него? Или й трябват паричките му че освен изкуствени ченета и цици да си сложи и изкуствена коса,че гледам нейната от перхидрол на нищо не прилича.
1
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
тази овца силиконова обича бруталягите - сигурно си пада по магарета,каквито е гледала от порно-филмите - ония *** с големите палки ,някакви космати,неизмити,гнусни .... хахахах то и тя си е *** така,чее ..... нищо чудно