“Човекът, убил Дон Кихот” може да стане реалност

Тери Гилиам възобновява проекта от 2001 г
27 ное 2008 09:10, Петя Славова
5
“Човекът, убил Дон Кихот” може да стане реалност
Деп ще изпълнява една от главните роли. Снимка: БГНЕС

Тери Гилиам прецени, че иска да се завърне към снимките на “Човекът, убил Дон Кихот”.

Проектът спря през 2001 г.

Възобновяването на работа стана възможно, след като режисьорът на “Барон Мюнхаузен” и “Кралят на рибарите” успя да вземе правата на сценария на филма и така да елиминира страховете на компанията, която платила повече от 15 милиона долара след наводненията на снимачната площадка.

Инцидентът унищожи седем години от правенето на филма. “Струва ми се, че сега мога да заснема дори по-добър филм от този, който бях предвидил преди това” - обяснява режисьорът.

Той дори изрази надежда на това, че Джони Деп, както се предполага, ще участва във филма, и то както бе предвидено - да изиграе една от главните роли.

Актьорът от “Карибски пирати” вече се е наел с няколко доста значими проекта.

Деп ще вземе участие във филма на Тим Бъртън - “Алиса в страната на чудесата”, както и по-късно ще се снима в четвъртата част на поредицата “Карибски пирати”, което може би ще го направи най-скъпоплатения актьор в Холивуд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
R. преди 15 години
Ален Данаилов, ааа Стрефан Делон , а, пардон абе Стефан Данаилов - не го намесвайте и не се опитвайте да го осмивате - не едно поколение е израснало с неговия образ и каквито и простотий да прави с комунистите - той ще си остане в челото на нашето кино.А иначе за Джони Деп - лично мен ми беше най-антипатичен в пиратските историй, но няма как да не му призная че играе чудесно, но пък чак номер едно - еее уляха се направо - поне 10-тина доста по-добри има от него. Това, че е спечелил джакпота с един по касов филм - не го прави чак такава звезда.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
'1 искаш име на друг артист пиша ти Стефан Данаилов,но изглежда Американците не са го забелязали все още,сега с тоя клип в трамвая и отпускане пари за реклама на България,ще го забележат и о кеф за народното кино.
2
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Обичам го този Джони Деп!Добре, че е той да ни радва с хубави филми!
1
0
 
0
 
! Отговори
spilberg преди 15 години
няма какво да се лъжем ,от актьорите в световното кино които са около и над 40 те години ,Джони просто е номер 1.естествено го доказва с филмите които е направил.от неговите връстници първи до върховете достигна том круз ,след това красивия брад пит доказа че може да бъде и голям актьор, но накрая джони деп просто разцепи кино атмосферата.евала пич,все пак кажете ми друг който може да изиграе по- добре всичките възможни ненормални образи, та той няма една роля където да играе нормален човеки въпреки това всички характери които е направил са различни един от друг. страшен е