Е т'ва е работа!

Къща, разходки и почивка срещу заплащане в Австралия - популяризират си туризма
13 яну 2009 10:11,
13
Е т'ва е работа!
Снимка: БГНЕС

"Най-добрата работа на света" предлага австралийски щат в рамките на кампания за популяризиране на туризма в този район, съобщава АФП.

Действително става въпрос за най-добрата работа на света, която освен това е и доста добре заплатена.

Онзи, който спечели мястото, ще има годишна заплата от 150 000 австралийски долара (105 000 щатски долара) срещу служебното му задължение да се разхожда по плажовете на тропически остров и да си почива.

Освен заплатата той ще получи и билет от своя дом до остров Хамилтън, намиращ се на Големия бариерен риф, обясняват властите на щата Куинсланд.

"Пазачът на острова" все пак ще трябва и да се поумори малко за заплатата си. В задълженията му влизат разходки по плажовете, разглеждане на подводните чудеса и ежеседмично актуализиране на блога със снимки и видеоматериали.

Кандидатът, който ще бъде избран и който ще живее в малка тристайна вила с голф игрище и басейн, трябва да бъде добър плувец, да е много добър в общуването и да може да чете и пише на английски.

"Той ще трябва от време на време да говори с представители на медиите за това, което става на острова.

"И така, ако не сте много срамежливи, обичате морето, слънцето и заниманията на открито, можете да се кандидатирате за "най-добрата работа на света", каза временно изпълняващият длъжността премиер на щата Куинсланд Пол Лукас.

Той обясни, че тази инициатива е в рамките на кампания за спасяване на туристическата индустрия на Куинсланд във времената на световна икономическа криза. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Indenver преди 15 години
Да беее. Значи, да се тътря цял ден по плажовете, да ме пече безмилостното слънце... не стига, ами да плувам, да се гмуркам, че и да лежа искат. И сякаш е малко цялата тази работа, ами да се моря да мисля какво да им отговарям и на анкетите. На английски! Че кой го говори тоя език чак пък толкоз. Виж, ако бяха казали казахстански - разбирам. И цял блог да попълвам, което означава, че трябва да се тътря с фотоапарат и да щракам наляво-надясно? Хубаво, значи ще си взема и двама японски туриста с мене, да отхвърля малко работа. Ама то туй живот ли е...
11
0
 
1
 
! Отговори
sluchaen преди 15 години
ne otvarq saita za kandidatstvane xaxa...greda
10
0
 
1
 
! Отговори
Коцката преди 15 години
Лени, стягай куфарите заминаваме на гурбет.
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
добре де, с кого ще си приказвам там? Аз освен трите каки искам и един чувал с дрога и един сандък виагра
8
0
 
1
 
! Отговори
stanislav преди 15 години
hahah twa izglejda basi zaribiawkata, wypreki che mi se struwa typo. Ne si predstawiam po cial den da ne se prawi nishto ´2-3 meseca taka i shte pisne po dobre da izkarash tezi pari i da hodish po celia swiat kakto i kolkoto iskash )
7
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм ОК преди 15 години
The Best Job In The World:Tourism Queensland is seeking an island caretaker to house-sit for one of the natural wonders of the world. .islandreefjob.comislandreefjob (tochka) com
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Къде да кандидатствам?Вчера си писах CV на английски(кандидатствам за работа и го искат на англ.ез). Явно това е знак да си подам СВто за работа в Австралия!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Томов преди 15 години
Сега усещам как ще се юрне народа натам:)))
4
0
 
1
 
! Отговори
тит пуло преди 15 години
само са забравили да споменат че освен парите и разходките ще има и 3 каки които ще те обслужват сутрин обед и вечер .....още ле се връзвате на подобни писания незнам това направо е смешно
3
0
 
1
 
! Отговори
Друго Българче преди 15 години
някой преритал за тебе там!!
2
0
 
1
 
! Отговори
tzurata преди 15 години
govorq angliiski perektno, govorq i nemski i ruski, kakto i malko ungarski. daite mi adres za koordinati da izpratq CV.
1
0
 
1
 
! Отговори
Едно Българче преди 15 години
английски незнам, с руски става ли? Освен това немога да плувам много добре без моя пояс. Страх ме е и от дълбокото и не обичам солена вода. И няма начин да ида на края на света за такава смешна сума! Искам я поне двойна!