Командира стреля по Гоце: Създаваш антиевропейски настроения

Защо да отваряме 3-ти и 4-ти блок на "Козлодуй", като липсва газ, а не ток?, попита Костов
20 яну 2009 12:46,
171
Командира стреля по Гоце: Създаваш антиевропейски настроения
Снимка: БГНЕС

"Добрият Първанов и добрите управляващи се опитват да решат проблема на народа, а Европа не дава. Това е опит да се защити провалено управление и да се създаде алиби за бъдещи санкции“.

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов по повод обсъжданията на правителството за отваряне на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“.

Костов припомни, че глава „Енергетика“ от договора ни за присъединяване към ЕС включва договор, подписан от президента Първанов, затова основният въпрос, който стои пред държавния глава, е дали той се оттегля от договора, който е подписал.

„Първанов се опитва да обяснява, че нуждата на българина го кара да предлага отварянето на 3-ти и 4-ти блок, но всъщност такава нужда няма. Кризата е заради липсата на газ, а не заради липсата на ток“, коментира още лидерът на ДСБ.

По неговите думи президентът Първанов и правителството се опитват да разиграят „опасна карта“, представяйки нещата така, сякаш Европа не е обективна и ЕС е тяхната пречка да решат проблемите на хората.

"По този начин Първанов създава антиевропейски настроения", заяви още Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Великият" Костов наистина е икономист и политик. От самото начало знаеше колко е некадърен и назначи що-годе умни заместник-министри. Е, ако техните предложения пречеха да рекетира големите фирми им намираше , ама това е друга работа. Що се отнася до днешното му изказване - отново е една от най-големите глупости, предназначена да програмира зомбираните му последователи. Особено в частта за договора, който е подписал Първанов. Искате доказателства ли? Ами добре - преди два дни беше публикувана статията, в която НЕ Първанов, а ДРУГАТА страна по същия тоя договор коментираше възможността да се пуснат реакторите. И коментираше именно ДОГОВОРЕНИТЕ постановки, при които това може да стане. Днес "честният" Костов ни казва, че няма такива.
169
0
 
0
 
! Отговори
Коце Маца преди 15 години
"Кои не знае че от газа се топли вода за пара, а от парата се получава парно и ток? И когато няма парно се топлим със ток.До кога ще ни поучават Командири от рабфака / работнически факултет - за по младите които не го помнят/."Малките реактори ще бъдат готови за отваряне през лятото, а тогава ще има и газ, но едва ли ще се намерят желаещи да плащат за отопление. Какво ще правим с излишната енергия?
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че то сън лови ли ни,преди протеста?!
167
0
 
0
 
! Отговори
анархофизик преди 15 години
Малии,луд умора няма!Вие кога спите,бе?:))
166
0
 
0
 
! Отговори
! преди 15 години
Никога не може да се направи сравнение м/у серГЕЯ и Костов. серГЕЯ е обратен,никакъв политик-няма нищо общо с политиката,не разбира въобще от икономика,няма дар слово,пияница е,недодялан комунист,издигнал се до дотизи пост - без 1 ден трудов стаж и-благодарение на баща си,който беше голяма фигура в ЦК на БКП и отговаряше за "лагерите на смъртта"....Костов е голям политик,никога не е бил член на бкп,той е идеален икономист и страшилището за ***.Щом комунистите се страхуват от него,то значи,че е свестен и ако го изберем за Министър Председател - ще натика некадърниците в затвора.Да е жив и здрав Иван Костов! ще гласувам за ДСБ!
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В интернет, чат-пат се намират потомци на генетично непълноценните селски нерези, слезли по 09.09.1944г. от горите в градовете за да вършат грабежи, убийства и други криминални престъпления, и понеже същите много обичат високопарно да коментират Иван Костов и да пускат клевети по негов адресАз уважавам Иван Костов, и колкото и да ми е писнало и втръснало от глупостите на ***, които допреди няколко години празнуваха Дядо Мраз, 8-ми март и 1 май, влизам в диалог по темата "политикът Костов", когато имам насреща си аргументи, а не свинско грухтене. Но от комунисти не чакайте аргументи.Комунистите са антибългарски ***, които искаха да направят България част от Югославия!Комунистите са антибългарски ***, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!Комунистите са антибългарски ***, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!Комунистите са антибългарски ***, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Комунистите са антибългарски ***, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и ДПС и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България!
164
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС"
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГО ? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЖАН - ВИДЕНОВАТА ЗИМА ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ОПАШКИТЕ И ЛИПСАТА НА ХЛЯБ ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ 3 ДОЛАРОВИТЕ ПЕНСЙИ И МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ РЕЖИМА НА ТОКА И СВЕЩИТЕ КАТО ПРЕЗ 18 ВЕК ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ОБРАНИТЕ НИ СПЕСТЯВАНИЯ И ОБРАНИТЕ БАНКИ С ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ БОРЧЕСКИТЕ БАСИБУЙУШКИ БАНДИ , ГРАБЕЖИТЕ , ПОБОЙЩАТА , РЕКЕТА И СИЛОВОТО ЗАСТРАХОВАНЕ ?! ........................ АЗ НЕ СЪМ ГИ ЗАБРАВИЛ , И НЯМА ДА ГИ ЗАБРАВЯ ! ТОВА БАШИБУЗУШКО И ЕНИЧАРСКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАРОДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ! ТАКЪВ ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДА С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАБАВИ ЕВРОПЕЙИСКОТО МУ БЪДЕЩЕ И ДА СЕ УГОДИ НА ЧУЖДА СЕВЕРОИСТОЧНА ИМПЕРСКА СИЛА СИ Е ЧИСТО ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕД НАЦИЯ И НАРОД И ТО НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ! НИКОГА НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ ПЛАДНЕШКИЯТ ГРАБЕЖ НА НАРОДА НИ ОТ ШЕПА ЕНИЧАРИ ЗАБРАВИЛИ НАРОД И РОДИНА ! НО , КОЙ НИ ИЗВЕДЕ ОТ БЛАТОТО ТОГАВА ?! ТОВА БЕШЕ ИВАН КОСТОВ , КОЙТО ЗАВАРИ ДЪРЖАВАТА ОПУСТУШЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ И ВЪРКОЛАГСКИТЕ ИМ ЛАКЕЙ И СЪЗИДА СЪВРЕМЕНА ДЪРЖАВА С ФУНКЦИОНИРАЩА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА , СОЛИДНА ФИНАНСОВО - БАНКОВА СФЕРА , ПРОГРЕСИВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И СТЪПАЛОВИДНО ПОКАЧВАНЕ НА ПЕНСЙИ И ЗАПЛАТИ , ЗАЕДНО С ПОВИШАВАЩИТЕ СЕ ЕЖЕМЕСЕЧНИ НАРАСТВАЩИ ДОБАВКИ , НАРИЧАНИ ОТ ХОРАТА С УМИЛЕНИЕ - КОСТОВКИ ! ТОВА ВИДЯХ И ЗАПОМНИХ ПРЕДИ КОСТОВ , ПО НЕГОВО ВРЕМЕ И СЛЕД НЕГО ОТНОВО РАЗРУШИТЕЛСТВОТО ! НЕМУ Е ОТРЕДЕНО ОТНОВО ДА ИЗПРАВИ СТРАНАТА НА КРАК ! ТОЙ Е С П А С И Т Е Л Я !!! ТОЙ Е БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР !!!
162
0
 
0
 
! Отговори
Б........ преди 15 години
ВАСИЛ ЛЕВСКИ. СТЕФАН СТАМБОЛОВ. ИВАН КОСТОВ.
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
рейтинга му расте , а това плащи управляващите червени велможи1не съм костовист но всичките ми познати се преориентират към него!Явно не е за изхвърляне,
160
0
 
0
 
! Отговори
The Beatles преди 15 години
Пиебалгс: Няма доказателства, че Украйна е крала газ20.01.2009Европейският съюз не откри доказателства в подкрепа на руските обвинения, че по време на газовата криза Украйна е крадяла руски газ, предназначен за европейските клиенти, заяви днес еврокомисарят по енергията Андрис Пиебалгс, предаде АФП.Нямам доказателство Украйна да е вземала газ без разрешение за това, посочи Пиебалгс на съвместна пресконференция в Киев с украинския премиер Юлия Тимошенко. Той изрази задоволство от подновяването на транзита на руски газ през Украйна за Европа и го окачестви като огромна крачка напред. Еврокомисарят подчерта, че това е станало възможно благодарение на глобалния 10-годишен договор между Руската федерация и Украйна. /БГНЕС /БГНЕС
159
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 15 години
Гадното Гоце да не се прави на народен президент... За какво са ни тези спряни БОМБИ 3 и 4 блок... да нарпавят 7 и 8 нови хубави... блокове... та ние и сега изнасяме електроенергия !!! НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ГАДНА КОМУСТИЧЕСКА К..ВО !!! КОСТОВ НУЖЕН СИ НИ !!! Ти напред и ние след теб !!! Чичките не знаят англииски в атомните централи... и за това си искат руските боулуци.. защото много малак % от БГ искат да се развиват другите като си изградят някакво ниво и го подържат цял жовот
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
При Костов държавата гонеше мафията, а сега мафията си има държава в лицето на Гоце и БСП.
157
0
 
0
 
! Отговори
ДЕМО преди 15 години
Ей ЧЕНГЕТА, я по-кротко! И един процент да сме, какво от това? На който не му харесва да си ходи! За мен, Костов казва това, което го мисля и което искам да чуя от лидер (и още по-добре от Командир! Хубаво е да си заслужил прозвището Командир, нали? А съвсем друго е да си заслужил да си Гоце, или Виктор-Петър Стоянов, или Сава, или Картончик и т.н. Или Хамстер, напр.:)) 0свен това партиите си остават партии и когато управляват и когато са в опозиция. С върхове и спадове. Така е навсякъде. Идеите, които произвеждат Костов и ДСБ за България са ми по душа. И в управление и в опозиция. Не съм член на ДСБ, но те са ми нужни! Освен това, имам и право на личен избор и преценка, нали? Затова не разбирам с какво ви пречим.
156
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Хората май се събуждат от хипнотичният сън в който ги въведоха платените от КГБ- мафията дезинформацйонни медйи ! Но България загуби 8 много ценни годин , за който ако беше г-н ИВАН КОСТОВ , щяхме да сме догонили и дори задминали Полша , Унгария , Чехия Словакия ! Жалко , че хората повярваха на жалкият измамник , представящ се за цар , който успя да прокара намесата във вътрешните работи на суверенна държава от страна на руското ФСБ посредством КГБ мафията ! А про руската БСП досъсипа , доограби и доколонизира българската икономика и сужернитет и България , дори в ЕС си остана още по - зависима от иимперска Русия ! Мисля , че ИВАН КОСТОВ би могъл наистина да деколонизира България и да върне сувернитета и , и да върне доверието към страната ни на инвестиционият ринг ! Хората осъзнаха истината , но страната ни е сас съсипан емидж , крайна бедност сред хората и на прага на икономическа катастрофа , независимо от много шумно рекламираният излишък ! И злишък , но , пътищата в страната са в окаяно състояние , училища , болници , АРМИЯ ПРЕД КОЛАПС С БЯГАЩИ ЛЕТЦИ И ДРУГ ОСОБЕНО ЦЕНЕН КАДЪР ! Бедстващи пенсионери , не ходещи на училище деца ! И много други изоставени от държавата сектори като животновъдство , растиниевъдство , овощарство и други! Държавата абдикира от свойте граждани и ги лиши от милиярдите структурни фондове на Европейският съюз , което е национална катастрофа за страната ни и то без война ! Корупцията разяла БКП и сателитите и БСП , НДСВ и ДПС нанесе непоправими щети на нацията ни ! Радващото е че все пак нацията се пробужда !
155
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
командирът трябва да каже защо махна 8-9 министри от своя кабинет през 1999 г. ! Време е да говори...
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що не му направите една тутурутка на вашия черен вожд.Ненормални фанатични костовисти.
153
0
 
0
 
! Отговори
костовист преди 15 години
Не помните ли СИК, ВИС, МИК и другите? По време на Костов мутрите излязоха на светло и станаха собственици на барчета, вместо да рекетират. Виж чудеса не стават. Костов не може за 4 години от една мафиотска държава да направи Швейцария, но не беше с муртите - иначе щеше да е така както е сега при БСП. Ако Костов беше с мутрите, още щеше да е на власт. Тошо Тошев, ченгето нямаше да го нарича "убиец". Вестниците нямаше да пишат против него, общественото мнение нямаше да се манипулира. Но Костов не е с тях, затова атаката срещу него е яростна. Трудно е в държава в която всичко е в ръцете на ченгетата. БСП направи да сме такава държава.Когато БСП беше на път да върне мандата през 1997, мутрите бяха готови да излизат по улиците но да не дадат власта. Познавам лично хората. Ако Божков беше вземал по 10% по улиците щеше да има кръв. Хора близки до Божков щяха да се мятат окървавени в канавките, както става с хората на Гоце, който раздава европейски пари и държавни поръчки.
152
0
 
0
 
! Отговори
ХАН КРУМ - ЗАКОНОТВ преди 15 години
........... червените промити гангренясали мозъци на мафиотските кратуни и техните *** , за това , че не им ги отрязахме на 10 .01 1997 г . и не ги набучихме на колове от София до татовия им Правец ! Сега такава грешка не трябва да се допуска ! ха ха ха ха ха ....................
151
0
 
0
 
! Отговори
Б.... преди 15 години
МОНАРХОКОМУНИЗЪМА=НЕДОНОСЧЕТО НА ГУБЕРНИЯ БЪЛГАРИЯ