Сергей иска да се види с Бойко...

... на дебат по БНТ, за да дискутират по икономическите програми на БСП и ГЕРБ
22 мар 2009 18:34,
16
Сергей иска да се види с Бойко...
Снимка: БГНЕС

Сергей Станишев кани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на дебат в предаването „Референдум” по БНТ във вторник, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Поводът е отправената покана към БСП и ГЕРБ да дискутират по икономическите си програми, за да представят на гражданите своя план за бъдещето на страната.

Надявам се Бойко Борисов да приеме тази покана, за да може пред зрителите всеки от нас заедно със своя икономически екип да защити своите виждания, идеи и тези, свързани с това как България да преодолее последиците от икономическата криза”, аргументира поканата си Сергей Станишев.

Председателят на БСП е убеден, че за хората е важно да чуят всички аргументи и да сравнят икономическата компетентност на двата екипа, защото всеки, който има претенции да влезе в управлението на страната трябва да докаже, че има ясна визия и разбиране за това кои са икономическите проблеми и какви са възможностите пред България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поредната реклама на един дол дренки...
14
1
 
0
 
! Отговори
един българин преди 15 години
искам да се видя с Елена.
13
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
СТАНИШЕВ Е ПЪТНИК!ИСКА СРЕША С Б.БОРИСОВ ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ, ЗА ВСИЧКИТЕ ПРОВАЛИ НА БЪЛГАРИЯ!
12
1
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Представяте ли си?!Един пожарникар и един червеноармеец ще разискват икономически въпроси!Е,ако това не е порнография като и самата ни държава,здраве му кажи!
11
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този сер-гей си пада по бойко.Мине не мине и го кани на срещи..Бойко пък явно се отвращава и все отказва.Това пък кара сер. да става още по настоятелен.
10
1
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
е 100 пъти по-умен и кадърен от ББ! Вие изобщо направихте ли си труда да намерите програмата и да я прочетете, преди да критикувате и да говорите глупости??? Когато се запознаете с нея, тогава коментирайте!
9
1
 
0
 
! Отговори
Vikonta преди 15 години
На Сергей програмата я знаем "Обещаваме много - крадем повече"
8
1
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 15 години
Тия двамата да се срещнат най накрая някъде и да се разберът стига са ни занимавали по телевизията с техните проблеми !
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе ей журналисти стига сте ме занимавали с Бойко,Маргините, Бай Миле ,Вальо Топлото Сергей Доган Иван Волен Царо маро вижте народа как живее
6
1
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Приятелю,Преди да си говорим за ИЗЛИЗАНЕТО ОТ АМЕРИКАНСКАТА КРИЗА, ТИ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ НА НАЦИЯТА НИ 9-те отговора... на 9-те въпроса, за управлението си....:1. Спрените заради огромна корупция Евромилиарди, в условията на жестока финансова криза!2. Излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни антикризисни мерки и умерен протекционизъм, за да се осигурят политически финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Националния капитал, а по този начин и Европейската икономика...3. Защо След престъпно бездействие с власт и огромни злоупотреби, Вие от Е.С. спря търговете за магистрала Тракия и нови 220 милиона за земеделието, с което общо спрените пари само за земеделието станаха станаха няколко милиарда, в условията на СВЕТОВНА ПРОДОВОЛСТВЕНА КРИЗА...!!!4. Защо умишленото, въпреки предупреждението от Газпром, за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО не предприеха изпреварващи действия... С което поставих икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИХА РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА АМЕРИКАНСКАТА КРИЗА, върху предприемачите и обикновенните граждани, а в крайна сметка и върху Е.С.!!! 5. Защо злоумишленото... не предприе мерки за модернизиране на съдебната система и като резултат, КОРУПЦИЯТА СЕ ШИРИ В КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ..., дори някакъв "политик" си беше поръчал като подкуп ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ...6. Защо само чрез данъчната система от ДДС, ВСЯКА ГОДИНА крадат НЕ ПО-МАЛКО ОТ 1-2 000 000 000 лева от всички ни...7. За Митниците..., акцизите..., контрабандата..., и за милиардите не влизащи в Българския и Евробюджета...8. За лихварските къщи..., кой знае защо наричани "Банки"..., с баснословно високи лихви, убиващи българския кредитополучател...9. За изчезването на Валутния резерв..., вложен в Американски ценни книжа - останали сега без стойност и огромния бюджетен излишък краден ежегодно по най-безсрамен начин...В НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, САМО ИЗБРОЯВАНЕТО НА ПО-ГОРНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЩЕ Е ПОВОД ЗА САМОУБИЙСТВО НА ПРЕМИЕРА ИМ..., А ПРИ НАС ТИ СЕ ХВАЛИШ, като казваш, правим го "ЗАЩОТО СМЕ... "СОЦИАЛИСТИ"..."ИЗВОДИ...:1. Избора Ви беше ЖЕСТОКА ГРЕШКА, и само деби*л, ще настъпи два пъти мотиката!!!2. ОПОЗИЦИЯТА В ПАРЛАМЕНТА, за съжаление е част от статуквото, наречено - ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ...!!!3. Трябва да ни управляват ХОРА КОИТО НЕ НОСЯТ ВИНА - за сегашната човешка мизерия и пълното разорение на икономиката ни - ГЕРБ, с мълчаливото съгласие на Атака(макар че напоследък се обясняват в любов на БСП...), а Иван Костов, ако надвие самолюбието и ЕГОИЗМА си..., може и да стане финансов министър!!!4. САМИЯТ ТИ И ЦЯЛОТО БСП искате..."да вземете един time out...", поне вече сами си го признавате...ЩЕ ВИ ГО ДАДЕМ!!!Затова трябва просто да проявим прагматизъм и здрав разум..., КАТО ГЛАСУВАМЕ МАСОВО...ДЯДОВЦИТЕ НА ЕДНИТЕ СМЕ ГИ ТЪРПЯЛИ 500г..., БАЩИТЕ НА ДРУГИТЕ 50г..., ВАС ЩЕ ВИ ИЗТРАЕМ ОЩЕ 3 МЕСЕЦА...
5
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
айде по-бързо платените драскачиЩе ви спрем парите от атака бсп и дпс.БЪРЗО БЪРЗО ПИШЕТЕ.
4
1
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
ЧЕ ЩЕ ИМА НОКАУТ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ 15 СЕКУНДИ!!!!няма да гласувам за тебе ако не му счупиш ПЕДЕРАСКОТО ИЗЛЪЧВАНЕ-К ГЕЙЧЕТО КРАДЕЦ КАТО БАЩА СИ- ЗАЩО СМЕ СОЦИАЛИСТИ????
3
1
 
0
 
! Отговори
petar преди 15 години
serGEI vmesto da pravi debat ne6tastnika , da si vidi poslediciti ot ne6tastnoto mu upravlenie
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А на Серго какъв е?Че вече толкова години са се прегърнали със Сокола и Царя, че вече се чудя кой кого?Но все Сокола е отзад на влакчето...
1
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Любовницата на Б.Борисов е турска ***.Правете си изводите кои щте управлява България.Сергеи и неговите *** дано да пукнат Боклууууууци