Столичани: Правителството използва боклука за предизборни цели

Според жителите на София най-критичният момент със сметта вече е отминал
9 апр 2009 23:19,
53
Столичани: Правителството използва боклука за предизборни цели
Снимка: Булфото

Експресно телефонно допитване за столицата на Алфа Рисърч, проведено сред 508 пълнолетни жители, показва, че общественото мнение е силно чувствително към проблема за чистотата на София. Най-критичният момент обаче вече е отминал.

13,9% от столичани вярват, че правителството въвежда мярката "кризисно положение” в София заради боклука, защото е загрижено за състоянието на столицата и здравето на гражданите.

Огромното мнозинство от запитаните – 81,3%, обаче смятат, че действията на кабинета са продиктувани от предизборни цели.

Проучването е направено веднага след обявяването на ”кризисното положение” от Министерския съвет.

На въпроса: "Ще се справи ли правителството по-добре с почистването на София, отколкото Столична община?”, 51,2% от запитаните посочват, че общината ще се справи по-добре с почистването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тея па какво искате бе !? не стига че сте 3764237642 *** на 1 място па и да ви е чисто в София няма 1 квартал само от Къщи, и точно 5 квартала дето има тук таме къщи.... като в 1 блок има 10 етажа по 3 апартамента това са 30 семеиства и като в София има над 2374273 блока какво искате !? вие сте виновни всички селяни се засилват с покъщнината си към София само я преебават а после я плуят... *** не си ходят на село... мене ми е интерестно защо в Бояна няма проблем с *** !? защото има 3 блока на кръст....
51
0
 
0
 
! Отговори
ilia преди 15 години
vsichki sa edin dol drenki, i stanishev i boiko, ama poneje trqbva da ima smqna na vlastta na vseki 4 godini sega shte doide boiko :))) tova e istinata
50
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Не ви ли е срам да плюете като хамали от кое село дойдохте в София? Като не ви изнаса хайде под ръчичка и от там от където сте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От такива като вас София е потънала в мърсотия и олигрофиния!!!!!!!!!!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а не 500 наркомана от попа и НДК!Правителстово поне ще направи нещо. ЩЕ ВИДИМЕ ДЕ! Освен ако и те не са БОЙКОВЦИ!
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе ненормалници СОФИЯ е 2 милиона почти. Кои мисли така. Всички мислят, че Б.Б е *** и сега поне ще му помогнат!
47
0
 
0
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 15 години
Щото не смятам че е така. Тоя Бойко е *** на ***! ТИКВААААТАААА ахаххахаха
46
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Ама как така изведнъж в София щала да плъзне епидемия? само това не можах да разбера ,защо когато наистина имаше криза и нямаше къде да се изхвъря *** не обявиха кризисто положение ами сега ? Аз си мисля а и много хора мислят същото като мене ,че идват избори ...............................Защо ли някои хора са толкова загрижени ?????????????????????? Ей тези подиграват ли се с нас ??????????????
45
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
пълното заглавие е `при телефонно проучване, проведено сред седемте члена на герб в столицата се получиха следните резултати...`и нататък по текста :)
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чистите си вие, ама друг път. Вие кво искате чавета, ясно е, че един 1 милионен град ще прави повече *** от 5-10 човека във вашите паланки.
43
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
бойкоборисовчетата им трябваха два дена да се освестят и да ни подложат на новата порция лъжи и бойковизми.....а бре, тва банкянско селянче няма ли да излезе от телевизора и да свърши някоя работа?
42
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
ти си див селянин щом си чистишако мислиш че не е такапитай 'кореняците' софиянци :)
41
0
 
0
 
! Отговори
F**K OFF преди 15 години
Най-много *** има в парламента. От там трябва да започне почистването.
40
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Този проблем с *** го има от край време. София от много отдавна е ***. Не само защото не се почиства добре, а защото има такива ***, които си хвърлят пликчетата с *** през прозорците. Проблема с *** в момента се експлоатира единствено с предизборни цели. Защо правителството не се намеси на много по-ранен етап. Колкото и да се пънат и да вадят кирливи ризи на тоя и оня пак няма да ме убедят да гласувам за тях, защото всички ги знаем що за стока са.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре де Бойко доволен от помоща. Президент и правителство виждат проблем има кризистен щаб, всички здравни организации тръбят за опасност от епидемия, само тука някви *** виждат под вола теле. Алоо това не е предизборно а е наложително. Вие ако искате да живеете в мизерия не значи ,че и останалите трябва да живеем в болести и мръсотия. Не ме интересува кой кво си мисли и какви съчинения ще напише. Важното е едно София да блесне и наистина да заприлича на столица а не на бунище.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
живея в провинцията и в квартал само от къщи там всеки един излиза и си мете тротоара и асфалта пред дома си и се грижи за собствената си чистота при нас кофите за *** се чистят средно през 2 седмици но около тях никога не могат да се видят натрупани пликове и чували!забелязвам подобни *** само около блоковете, където има 2 кофи за 50 семеиства и хвърлени стройтелни отпадаци .
37
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 15 години
Имаше криза с ***,но отдавна!!!Откакто фирмите по новите сключени Договори чистят е явен факт ,че нещата се промениха към по-добро почистване!В центъра има умишлено разхвърляне на *** от самите *** -конкуренцията ,на която и секна кранчето!Ноооооооооооо всяко чудо за 3 дни ,свидетели сме и на по непочистени гледки,но сега на някой му е удбно да го използва предизборно,което не им прави чест и по този начин си губят гласове от електората!Нчма по-добра реклама от гадната,от критикарската!Защо сега наяве излизат разни тайни и писания за този или онзи ,който не е удобен..а?Таква непочтенност има преди всички избори и какво..ето го добрия пример на властоимеющите за подрастващото поколемие!!!Как не ги е срам да торвят и изкривяват по този нагъл начин психиката на децата ни????НЯМАМ ДУМИ ............ТООООООООООО ТЕЗИ КАМЪНИ И В ТЯХНАТА ГРАДИНА И ПАЛАТИ ШЕ ПАДНАТ!ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА..,РАНО ИЛИ КЪСНО СТОКРАТНО!!!!!!!!ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ ЩЕ ГО ИЗКУПУВАТ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА........,С КОИТО НИЩО НЕ СА ВИНОВНИ ЗА БЕЗОТОГОВОРНИТЕ И ЛИШЕНИ ОТ ЦЕННОСТ ДЕЯНИЯ НА ЛАКОМИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ!НИКОЙ НИЩО НЕ ЗАНЕСЪЛ ТАМ В ОТВЪДНОТО!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
fakt e, che sofia nikoga ne e bila takawa kochinapo princip sym sofianec, no ot niakolko godini ne jiweia w stolicata, biah tam predi 2 sedmici - lele maikoto naprawo gazish w ***, a biah reshil da pokania edni priateli ot norway... i to ne samo okolo kofite imashe ***, a nawsiakyde - po polianki, gradinki i tntazi kochina wzeta zaedno sys selianite, koito si ostykliawat proizwolno kochinkite i kartinkata stawa prosto unikalna - nai-bednite kwartali na india sa taka
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Софиянци да се стягат сами да си чистят и изхвърлят *** или просто да не правят толкова много ***, защото накрая самите те ще потънат в *** и ама наистина ще заприличат на сини ***.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ИСТИНСКИЯ ***!!!!!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
sofianez преди 15 години
абсолютно!това е истината,що не се активизараха така преди 2 години, когато цяло лято газехме в пликчета,обелки и мърсотия....ЗАЩОТО НЕ ИДВАХА ИЗБОРИ И НЕ ТРУПАХМЕ АКТИВИ, защо да се хабят напразно. А за съжаление, 16 това мазно,мързеливо комунистическо ***** ще има да си го гледаме още поне 5 години и самолетът за Русия ще литне без него,защото "материалът" отново ще се активизира и ще си го прибере в парламента,докато ние спорим кой селянин и кой софиянец,като им организира министърката лятната почивка,ще са първи пред урните