Тадич: Сърбия няма да бъде плячка за престъпниците

Държавата ще определя съдбата им – затвор, каза сръбският президент
Обновена: 21 окт 2010 12:31 | 19 окт 2010 11:14, Елка Василева
3
Тадич: Сърбия няма да бъде плячка за престъпниците
Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Борис Тадич заяви, че държавата няма да допусне Сърбия да бъде плячка за престъпници и насилници.

Напротив, държавата ще определя съдбата им, а тя е затвор и излежаване на присъди, каза Тадич.

Ще се преборим с всички изпитания и това много скоро ще стане ясно на онези, които не вярват в това, увери сръбският президент на тържеството по повод деня на Агенцията за сигурност и информация, предаде Б 92.

Тадич изтъкна, че изпитанията, пред които е изправена Сърбия, не бива да я спират по пътя й към крайната цел, а тя е членство в ЕС, тъй като, „ако Сърбия днес спре, ще я сполети съдбата на човек, който спира при голям студ“.

Още по темата

Той посочи, че Сърбия иска да стане член на ЕС не поради формални причини, а заради същинските и ценностни промени, да подобри живота на своите граждани и за тази цел се реформират всички институции, включително и Агенцията за сигурност и информация.

От своя страна директорът на Агенцията за сигурност и информация Саша Вукадинович заяви, че ситуацията в Сърбия по отношение на сигурността е стабилна. Той изтъкна, че неговата служба ще направи всичко възможно, за да допринесе за европейския път на Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: СърбияБорис Тадич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ОРАКЛЕ преди 13 години
ЕС. НЕ ПРИЕМА ШОВЕНИСТИ.Мафията не е проблем.Европа обича мафията-нали там с парите.Стига си лъгал народа за причината за която не ви искат в ЕС.и дълго няма да ви искат.
2
0
 
1
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Сърбия в ЕС.НИКОГА.Или евентуално след 50 години след когато умрат всички които с свикнали да крадът от Югославия и да живеят добре...
1
0
 
2
 
! Отговори
ЕМОО преди 13 години
Няма нужда от празни прикаски господин Тадич.Първо трябва да уволниш 90% от парламента и 10 от министрите щото това е МАФИЯТА на Сърбия.А в ЕС.ще влизате в 2022 година заедно с Русия.СПОКО