Гърция щяла да стане като България, ако обяви фалит

Сравнението направи съветник на досегашния гръцки премиер
Обновена: 9 май 2012 15:43 | 9 май 2012 14:45, Елка Василева
358
Гърция щяла да стане като България, ако обяви фалит
Гърция не бивало да обявява фалит, за да не станела като България. Снимка: архив, Reuters

Ако Гърция фалира, ще станем като България, заяви пред гръцкото радио "Скай" съветникът на премиера Лукас Пападимос и преподавател в икономическия университет на Пирея Гикас Хардувелис.

Той отправи критика към всички, които твърдят, че страната трябва да обяви фалит.

Още по темата

По думите му, ако това стане, след "десет години ще станем като българите в България", пише БТА.

Според Хардувелис единственото, което може да се промени, е икономическата програма, но не и ангажиментите за структурни реформи, поети от Атина.

Съветникът на отиващия си премиер смята, че има възможност за преговори по рамките на икономическата програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
42
 
! Отговори
смях в залата преди 12 години
182 ПЛАТОН СОКРАТЕСА бе ти имаш ли мозък??? Само знаеш да лаеш, после да видим на чие рамо ще ревеш, като се срине цялата ви система. И един въпрос: ти какво правиш сред българите, като ти е елинска породата... ходи си там и живей като истински *** сред елинските улици.
168
1
 
34
 
! Отговори
Теодор К. преди 12 години
Костов, смели боецо! Скрий се добре под полата на мама, че като гледам колко много ''вулгарос'' дават отрицателен, ако имаш малшанса да те припознаят някъде, доста ВУЛГАРОС ще се получат нещата с теб. Сега *** отново гърдата на мама, затвори очочки и тутакси забрави приповдигнатата си войственост!
167
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може да звучи обидно но за сметка на това е самата истина .. няма по зле от нас и то несамо в ЕС но и в третия свят . и за това не са ни виновни гърците
166
0
 
36
 
! Отговори
дете на кризата преди 12 години
Господин Георги Костов, Вие сте крайно неинтелигентен и с не много голям умствен багаж. Ако желаете, ще Ви наричаме "каракачанин", може и "елин" дори. Но моля Ви се от името на хората, живеещи в 21 век - замълчете в дискусията, а междувременно отидете да си поиграете на гладиатор. Искрено Ваш,син на Кубрат. :D
165
1
 
44
 
! Отговори
lollypop преди 12 години
И по-зле ще станете, щото не знаете да работите, а кранчето от Европа няма да тече безкрайно!Никой не е чак толкова балам, за колкото ги мислите!
164
1
 
37
 
! Отговори
Туристът преди 12 години
Пфуу, чак ме хвана яд, че си резервирах почивката в Гръцко като го прочетох това...
163
4
 
37
 
! Отговори
Hitler преди 12 години
Cqla Evropa misli Bulgariq za kenef ne samo Gurcite
162
17
 
31
 
! Отговори
ПЛАТОН СОКРАТЕС преди 12 години
ДАА КАРАЦАНИТЕ СА ГЪРЦИ--МОИ ХОРА...НАСИ ХОРА--ЕЛЛИНЕСЕЛЛИНИТЕ СМЕ ВЕЛИКА НАЦИЯ...А ВУЛГАРИТЕ СА СЛВЯНСКИ ПРОСТАЦИ С КОРЕН ОТ ТЮРКИТЕСЛАВЯНИ-ТЮРКИ-ЦИГАНИОС==ВОУЛГАРИА
161
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо гъркините не проститурали масово? ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ГОЛА ГЪРКИНЯ? Космати, с огромни *** и балдъри, повечето смрадливи. Даже има и с космати цици! Отврат! Хич не ни трябват в България.
160
0
 
50
 
! Отговори
еее преди 12 години
и забравих да добавя,че ако спрем помощите на едни *** след 4 години наистина ще сме най-добре в цяла европа...пенсиите ще станат по 1000 лв. , а заплатите по минимум 2000 лв. ,а в момента такива пари вземат от помощи само избирателите на Герб без образование с по 10 деца и нито един ден работен !
159
1
 
43
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
явно на византийските тарикати много им пари на дебелите гъзаки,щом почнаха само да се сравняват с нас , и да говорят че били по-добре...що не се сравнявате с германците или французите, а ,мазни маляки?
158
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българия се провали, когато луканов обяви мураториум по плащането на дълга, което на икономически език означава самоубийство, гърция върви по вече утъпкания от нашите комунисти път
157
0
 
32
 
! Отговори
до 161 преди 12 години
Жоре,вземай мотиката бягай във Виса на спарангите
156
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Гърция живеят толкоз зле, че българите се избиват там да работят за "жълти стотинки" (по гръцките стандарти) - 400 евро.Защото като им е поето спането и храната те тези 400 евро ги спестяват и ги пращат в България на своите роднини.
155
1
 
37
 
! Отговори
Теодор К. преди 12 години
Костов, боецо! Прибери си пластмасовия елинистки щит и меч и се охлади под душа, че много смях предизвикваш с драсканиците си. Такива ''войни'' като теб само във форумите киснат. Не показвай мускулчета тук, ами отивай да помагаш на бедните си каракаЦански братя, комично човече такова!
154
0
 
43
 
! Отговори
eee преди 12 години
ами щом ние сме най-зле *** да си отива :) всички министри и депутати да продават служебните коли и да карат колела,да не спът по хотели,а в студентски общежития,да ползват метрото което си построиха и единствените им бонуси да са годишна карта за метро или градски транспорт! Да увеличим цената на изнасяния ток,да вдигнем таксите на турските и румънските тирове преминаващи през страната ни и след 4 години само от тия неща ще сме изплували от л****та !
153
4
 
61
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Когато млади гъркини пристигнат в България и започнат да търсят работа кото чистачки в български семеиства , тогава ще повярвам че Гърция е на прага на фалита ! От много години четем едно и също , но само българите не получиха бонуси за Великден , нищо че нашата главна мутра съветва Ангела Меркел как да намали пенсиите и заплатите на германците !
152
2
 
32
 
! Отговори
fdfd преди 12 години
anonimen-vurvi si pii hapchetata che neska si gi zabravil,komunistichesko proteje takova
151
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гърците отдавна живеят много по-зле от нас българите. Нашата държава е рая на балканите. Просто трябва да се научим да се уважаваме един друг (изключвам едно малцинство от уважението разбира се).
150
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да излезне да каже Бойко с един маркуч в ръката си на народа. Зле сме от Гърците а?