Гръцки неонацисти извършиха погром на емигрантски сергии

Държавата отдавна трябваше да направи това, категорични са от Златна зора
Обновена: 8 сеп 2012 12:17 | 8 сеп 2012 12:16,
493
Гръцки неонацисти извършиха погром на емигрантски сергии
Снимка: Ройтерс

Членове на гръцката неонацистка партия "Златна зора” извършиха погром на сергии в Атина, на които търгуват имигранти, съобщи РИА Новости.

Оглавявани от двама депутати, няколко десетки души в черни тениски с изписано върху тях името на партията поискаха от дребните търговци, които са предимно чужденци, да представят документи, потвърждаващи правото им да извършват търговия.

Самата партия потвърди провеждането на акцията. „Членове на „Златна зора” направиха това, което отдавна трябваше да направи гръцката държава. Ние прекратихме незаконната търговия на стоки”, се посочва в официално изявление на нейния уебсайт.

Притиснати от няколкогодишната криза и безработицата, гърците търсят отдушник за неволите си, като често имигранти, влезли незаконно в страната, стават обект на нападения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


493
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
28
 
! Отговори
това е преди 11 години
Хриси авги до обяд мразят себе си,след обяд целият свят!За кризата им са виновни всички чужденци!
5
3
 
18
 
! Отговори
7777777777777 преди 11 години
dokato qdoha i piha emigrantite im rabotiha.
4
7
 
26
 
! Отговори
Nikolla преди 11 години
Е,и сега напълниха ли хазната и липсващите им 300 000 000 000 евро дългове?Тия трябва да ги съдят за самоуправство,в особено големи размери и извършвано с изключителна дързост и цинизъм!
3
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гърците продължават да се доказват, като един от най-простите и лесно манипулируеми народи. В началото просто ми изглеждаха глупави, сега - направо жалки. И не защото протестират - в това няма нищо лошо, а защото не знаят срещу какво и кого да протестират.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КВО КВО? ЕТИОПСКИТЕ *** СА ХРИПНАЛИ СРЕЩУ ЕТИОПСКИТЕ СИ РОДНИНИ ЛИ? И КВО НИ ЗАМИНАВАТЕ НАС С ТЕЗИ РОМСКИ БИТОВИ ПРОБЛЕМИ ХАХАХАХАХАХА
1
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 11 години
Я да се върнат и пак да се изкажат