Репортерка без гащи шашна сръбския премиер

Водещата ала Шарън Стоун изпоти Дачич в скрита камера
Обновена: 31 яну 2013 11:06 | 30 яну 2013 15:44, Елка Василева
87
Репортерка без гащи шашна сръбския премиер
Ивица Дачич. Снимка: архив, Reuters

Премиерът и вътрешен министър на Сърбия Ивица Дачич стана поредната „жертва“ на скрита камера в предаването „Мисията невъзможна“. Авторите са успели да създадат ситуация, в която никой от охраната на премиера не е и предположил, че всичко ще приключи със съобщението, че премиерът е станал "жертва" на скрита камера.

„Водещата“ договорила ексклузивно интервю с министър-председателя на Сърбия. Разговорът е заснет в студио на известна сръбска телевизия, чийто собственик и служители също изобщо не са предполагали, че ще се снима пореден епизод от „Мисията невъзможна“.

Идеята на авторите била да се тества по какъв начин ще реагира първият човек в кабинета на Сърбия, когато забележи, че водещата е без бельо, докато разговаря с него.

Водещата пита Дачич, след като един от новите министри, освен че е женен, си има и приятелка, как би реагирал той, ако някоя от жените министри, която е омъжена, си има любовник.

„Никой от нас не е само обикновен човек, никой от нас не говори само от свое име, а чрез нас се гледа и цялото правителство. Затова всеки би трябвало да има отговорно отношение. Доколко ме слушат, това е друг въпрос“, казва Дачич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
тя преди 11 години
Копира за да стане известна, явно ум й липсва.
64
0
 
0
 
! Отговори
тя преди 11 години
За голи п...и си има порносайт.
63
1
 
3
 
! Отговори
ТОЙ Й ХАРЕСА преди 11 години
КАТЕРИЦАТА, АЗ ТОЖЕ.
62
2
 
2
 
! Отговори
милата преди 11 години
Скрита камера е за всички.Защо не е напуснал веднага предаването.Стои и гледа като невидял.Аз адмирирам това предаване.И тук в България трябва да имат такива предавания с нашите мили министри...Браво на това момиче за смелост.
61
2
 
1
 
! Отговори
Сите србе на врбе преди 11 години
търсене в google за 'chetniks-collaboration-genocide' и т.н.
60
3
 
1
 
! Отговори
До 68 и 71 преди 11 години
youtube/watch?v=Q5vU5qhy9gEТова е "великият" сръбски народ и "великите" сръбски четници. Има доста такива - това е в края на 20 и началото на 21 век в Европа.
59
3
 
5
 
! Отговори
До 71 преди 11 години
Пич, аз съм "тоя 69" и не "съм се сбръчкал от злоба", а просто предният читател /68/ изразява мнение, че сърбите са велик народ и аз не мога да разбера, както и много българи, кое по-точно им е великото - това, че са Северна Корея в Европа и, че са главорези. Няма по-големи главорези от техните четници - ако се поровиш в интернет има видео как убиват и изнасилват босненки и си правят купони. И не съм писарушка-злобарка, а съм българин - родолюбец и като такъв ненавиждам сърболяците българоубийци
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 76 Ти май не си ходил в сърбия! Бях там в няколко града плюс столицата и спокойно мога да кажа,че доста отстъпват на жените тук;)
57
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Српкините са по-хубави и от Българките. Високи, дългокраки, с големи очи и общителни.
56
2
 
18
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Бабица Ку***лезич да направи така на Цеку Имотния :D
55
2
 
14
 
! Отговори
435 преди 11 години
То и в Б.Г. журналистките пък и журналистите са ку...и и се смеем на Сърбите.Всеки от тях е готов да захапе *** на всеки политик.
54
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катери-и-ца,мъжете знаят защо!
53
10
 
9
 
! Отговори
mango преди 11 години
цръбцки ***
52
4
 
10
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Леле,тоя 69 се сбръчка от злоба!Господин Дачич е уважаван човек, а писарушка-злобарка сигурно пише пред огледало,ха,ха,ха!
51
9
 
11
 
! Отговори
Гнусотия... преди 11 години
Само едно ме интересува:КОЙ е инициатора тази нещастна жена да стигне до това блатисто дъно и публично да се подиграе с уважавания вътрешен министър господин Дачич?Този човек трябва публично да се разобличи и на него и безсрамницата да се забрани да излъчват предавания.
50
18
 
31
 
! Отговори
До 68..србе на врбе преди 11 години
Сърбите са толкоз "велик" народ, че скоро ще останат без територия, понеже великосръбската им политика към всички останали съседни народи нещо не сработи, с изключение на промитите мозъци в БЮРМ. Толкова са "велики", че хървати, словенци, унгарци, албанци и българи ги мразят, и то има защо. Най-големите им приятели са еничерите им в БЮРМ и комунистите като Жириновски в Русия. Иначе тая е отврат в лицето, наистина е травестит и гласът и е като на мутант. Българките са много по-хубави и женствени
49
14
 
6
 
! Отговори
ined преди 11 години
"Репортерката" всъщност е *** - като си разтваря краката му се вижда "микрофона".
48
10
 
47
 
! Отговори
р преди 11 години
евала им на сърбите, някой ще посмее ли в бг да го направи на боко а
47
4
 
5
 
! Отговори
@!? преди 11 години
Бивш комунист и насоящ социалист-герберист избира за Министър бивш комунист настоящ социалист*))) Това е толкоз ПРОСТО и логично! Няма какво да се ЛЪЖЕМ
46
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катерицата е подстригана :)