Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България

Качеството на банкнотите е изключително добро
Обновена: 19 апр 2014 18:20 | 19 апр 2014 16:41, Елка Василева
55
Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България
Снимка: архив, Reuters

Търговците от остров Крит предупредиха чрез медиите за масово пуснати в обращение фалшиви банкноти от 50 евро. Качеството на банкнотите е изключително добро и само индикатор може да установи, че са фалшиви, предаде БНР.

Според експерти от Отдела за борба с икономическата престъпност банкнотите са направени в България и има пълно сходство с тези, които скоро бяха иззети от други части на страната.  Полицията е в готовност да арестува всеки, който направи опит да заплати с фалшиви банкноти.

Специалисти разследват пътя на пратката от България и дали част от фалшификатите не са пуснати в обращение на други места в страната.

Полицията в Крит арестува 30-годишен българин, който от години живее и работи на острова. В двора на наетата от него къща е намерена истинска „плантация” с канабис. Българският гражданин е обвинен в отглеждане и притежание на наркотични вещества. Води се разследване за евентуалното му участие и в разпространение на наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
23
 
! Отговори
ONASSIS преди 10 години
Ефхаристакис, кир Михалакис. Кали Анастаси!
28
0
 
21
 
! Отговори
GramadareV преди 10 години
банкноти ОТ 50 евро ОТ България.Перфектно структурирано изречение! :)
27
1
 
15
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Е как пък точно от България ? Ако се окаже че печатницата си е тяхна дали ще се извини ?
26
5
 
14
 
! Отговори
SPIRIOSS преди 10 години
Велики ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА трябва да изринат тия крадливи калъфи към анадол
25
2
 
20
 
! Отговори
Будалкат ни ! преди 10 години
Банкнотите са произведени в Гърция.
24
3
 
15
 
! Отговори
S/DE преди 10 години
Izbi me na gordost!
23
5
 
36
 
! Отговори
ONASSIS преди 10 години
Ааа булгаракис! Работакис бре, не само кока смъркакис, ракия смукакис, чалга танцакис,кадъна оруспакис и банкасъ аутомат-пара цапцаракис. Сига в Еди Куле занданакис, на негракис св*рки правакис.
22
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са ***.Като започнеш от Иван Лостов-Гаргамел , минеш през Боко Банкянски-главата и стигнеш до последния ***-***, всички крадът и със *** си.***!
21
2
 
32
 
! Отговори
ФАЛШ преди 10 години
В ГЪРЦИЯ БЯХА НАЛЯТИ 200 МИЛИАРДА ФАЛШИВИ ЕВРО ОТ ПЕЧАТНИЦАТА НА ЕС , КОИТО ПРЕЗ ИНФЛАЦИЯТА ВСИЧКИ ИЗПЛАЩАМЕ ! ЗАЩО НИЕ ДА НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА;-)
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А някои хора твърдят, че в България е нямало производство :)
19
5
 
17
 
! Отговори
Риторичен ? преди 10 години
Ама защо печат евро, а не рубли ?
18
1
 
20
 
! Отговори
Като унищожиха преди 10 години
българската индустрия ХАК ИМ Е! Трябва нещо да се яде. Ще произвеждаме скимиращи устройства и направо ПАРИ - по примера на САЩ дето печатат долари без покритие
17
0
 
15
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Хайде сега да го осъдят този бай *** и да го прехвърлят в Бг да си излежи присъдата...(пардон, да си оправя кариесите, да си лекува високото кръвно или да си намества дископатията) Всяка присъда на български криминален тип подлежи на пълна или частична Цацаризация в Република България. Зависи от
16
1
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
купувам евро - ако може курс едно към едно )))
15
7
 
18
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 10 години
Още няма и една година от управлението на БСП-ДПС-ДС и положението стана нетърпимо. Това е така , защото всички свестни МВР-шефове начело с Министъра са подменени с *** и с престъпно минало. Всеки ден убийства, въоражени грабежи , отвличания , кражби и всичко гадно е само при такива ***.
14
2
 
32
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
ами то на гърците за всичко са им виновни - българите и после германците ))) добре че има бедни българи да ходят да им събират реколтата от маслини - че гърка е богоизбран - откакто гледа филма 300,, и не иска да работи - само да хваща роби за по 20 евро да му слугуват ))
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И как така установиха, че тези фалшиви евро са от България ?
12
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Ние сме номер 1 в лошите неща - за друго винаги сме последни - Бай *** с лопата да ги ринеш в БГ - купих си плаче пред вратата - откраднаха го - ами какво се чудя - контейнери за смет от малките пластмасовите с капак отгоре с пружина - крадат ги и после си правят кисело зеле в тях - стари перални им взимат люковете за да си правят салатиери - ние сме цървулите на Европа - след нас са румънците
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бай *** простака алчен пак се прославил! :))))))))))))))))))
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези банкноти може да са фалшиви но ефекта им за икономиката е много по положителен от стотиците милиарди които печата ЕЦБ за да ги раздава на банките които от своя страна търсят балами на които да ги дадат срещу лихва! А "фалшивото" евро директно влиза в икономиката и раздвижва пазара. Най големия фалшификатор е ЕЦБ!!! А и днес всички пари са без абсолютно никакво покритие без значение кой ги печата! Просто едни цветни хартийки чиято стойност се крепи единствено на доверито във институциите.