27 арестувани при размирици в Скопие след убийство на младеж

Ранени са шестима служители на реда
21 май 2014 07:44, Елка Василева
32
27 арестувани при размирици в Скопие след убийство на младеж
Снимка: БТА

Македонската полиция съобщи, че е задържала в Скопие 27 души при размирици, предизвикани от смъртоносно намушкване на тийнейджър от предполагаем крадец на велосипеди, съобщи Асошиейтед прес.

Шестима служители на реда бяха ранени, след като стотици младежи влязоха в сблъсък с полицията в предградие на Скопие, където беше намушкано 18-годишното момче.

Това беше втора поредна нощ на размирици, след като властите арестуваха заподозрян за убийството и беше съобщено, че той  принадлежи към албанското етническо малцинство в Македония, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
Андрей Ляпчев преди 9 години
Така е като не признавате и уважавате истинската си родина - БЪЛГАРИЯ и като сте обвзети от анти-българска политика ще страдате от робство и терор на албанци и сърби.Мъка, Мъка, Мъкедонийо.Не можеш да познаеш собственните си родители: Оттам откъде сте произлезли.Срам за сърбите и за Европа, които ви откъснаха и ни оплюха във вашите очи.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Хахаха Великитеcep takav albanci ima hristijanii katolici cepooo javno ne si izlizal ot bg da vidish svjat nekadaren ne znam dali teb ti pozvolava glavata ili vashite komshi turci koito ti upravlavat darzhavata cepooo i pri nas se pravi rakija i vino i se pie neshtasniku
25
2
 
7
 
! Отговори
Досадното слънце преди 9 години
До VELIKA ALBANIAКогато Америка умре(а тя ще умре), шиптарските инцестуални поганци ще бъдат прогонени и ще драпат по сипеите на албанските планини
24
8
 
7
 
! Отговори
TRAKIEC преди 9 години
ALBANCITE SA NASHI BRATQ(ILIRI) TRQBVA DA GI PODKREPIM SRE6TU SLAVQNOKYURDSKATA KAFQVA ***.......... ZAEDNO 6TE SMAJEM CVETNOKOJITE SLAVQNOGRUCKOKYURDSKI CIGANIORI I OTNOVO BALKANITE 6TE SA ZA ORIGINALNITE BALKANSKI NACII!!!!!
23
13
 
9
 
! Отговори
Тъп преди 9 години
До АнонименАбе Вие русофили, сърбофили славянофили и какви ли не психопати, кога ще спрете да убивате българският народ и да серете отгоре му?????Добре де македонците като не са българи, вашия Сергия единственото му българско е един дядо македонец? Ами отивайте си в Сибир, вземете си братята сърби и си постройте великата славянорускосръбска държава и оставете нормалните хора да си живеят.
22
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да ви е неприятно "велика Албания" е абсолютно прав,а т.н. етнически македонци са един народ ама със сърбите не с нас,стига вече *** сантимент към БЮРМ,на каквото си постлаха на това ще си легнат и не е БЮРМ 2100000 а много много по-малко и албанците са наистина около 1/3 от населението и не само те,турци,***,власи,сърби и няколко още недоубити българи,БЮРМ ако не се федерализира ще изчезне съвсем и то след не много години.
21
2
 
19
 
! Отговори
Тъп преди 9 години
До VELIKA ALBANIAИ 100 деца да правите албанците планините на Македония или Албания нема как ви изхранят, може да пробвате камъни да ядете... Затова албанците само ке емигрирате и ке подкрепяте демографията на Западна Европа. А след 20 години и вашата раждаемост ке падне като на сите европейци. А колкото до македонците тя омразата се возпитава, денес е едно, утре ке биде друго. Говорим един и ист език и сме еден и ист народ ;).
20
0
 
22
 
! Отговори
Хахаха Великите преди 9 години
До VELIKA ALBANIAТова нещо като Велико Тамбукту ли е? Ходи пии една бира, ако религията ти позволява, и се поуспокои.
19
2
 
31
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
Толкова бяха заети да ни мразят, че не разбраха кога албанците ги превзеха. Така им се пада честно казано. Като не харесват "татари" ето им сега шиптари...
18
2
 
29
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Аз съм обикалял доста в Европа и честно казано по-гадна *** от албанците не съм видял. Жалко е, че европейските господари ги оставят да си разиграват коня, но тях така или иначе вече турците ги е*бат, какво значи още един албански х**** в ***... Велика албания ще има само в твоята проста глава безмозъчен *** шиптар. Ела да усетиш големия български член в отверстието си ***.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До VELIKA ALBANIAАбе тъпрезан пачок,какво правиш в България шиптър ***......
16
38
 
4
 
! Отговори
VELIKA ALBANIA преди 9 години
MUHAHAHAHA ABE BULGARSKI PICKI VAS SLAVOMAKEDONCITE NAIVISE VE MRAZAT OD SITE HAHAHAHA NIE KOGA SAKAME DA GI ZAEBAVAME IM VIKAME ''ABE BULGARI''I ONI SE NERVIRAT HAHAHANEMA MAKEDONIA ALBANIA E TUKA TRETA ALBANSKA DRZAVA
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във всички народи има добри и лоши хора,наи добре е да се премерим със живота ни и това е.
14
2
 
39
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Това не е добре.Крайно време е Балканите да се стегнат и обединят, за да се справят с общата заплаха.И като пиша "Балкани" имам предвид християнските държави и народи, с временно изключване на Албания и Турция, докато не си избият от главите идеята за шериат...
13
3
 
52
 
! Отговори
българин преди 9 години
Вън албаносите от македония!!! шиптаряги не закачаите нашите братя от македония оти ке видите българският войник на нож.
12
0
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
гицке още ли си жива *** потомствена
11
2
 
7
 
! Отговори
r преди 9 години
zapochna se shte stanat vtora ykraina
10
7
 
18
 
! Отговори
що е мaке се е лaйно преди 9 години
сърбите кaзвaт че мaкедонците сa мръсни бългaри след бaня мaкето стaвa бългaрин.
9
42
 
5
 
! Отговори
VELIKA ALBANIA преди 9 години
MAKEDONIA E VEKE ALBANSKAA VI BULGARI STE PROVINCIA CIGANSTAN KOI KE E DEL OD VELIKA TURCIA
8
5
 
38
 
! Отговори
Българин преди 9 години
до макетата:" албанското етническо малцинство "Така е като не признавате и уважавате истинската си родина - БЪЛГАРИЯ и като сте обвзети от анти-българска политика ще страдате под робства и терор на албанци.Мъка, Мъка, Мъкедонийо.Не можеш да познаеш собственните си братя и родители. Оттам откъде сте произлезли.Срам за сърбите и за Европа, които ви откъснаха и ни оплюха във вашите очи.