Тялото на Ани вероятно никога няма да бъде открито

Възмутени гърци опитаха да линчуват майката и бащата
Обновена: 5 май 2015 15:21 | 5 май 2015 15:17, Елка Василева
33
Тялото на Ани вероятно никога няма да бъде открито
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Тялото на 4-годишното българче, убито в Гърция от баща си, вероятно никога няма да бъдат открити поради начина, по който убиецът се е отървал от него.

Това заяви началникът на полицията в област Атика Христос Папазафирис, цитиран от „Катимерини“.

Още по темата

Бащата – 27-годишен българин, е обвинен за убийството на Ани. Смята се, че той е разчленил тялото й и е изхвърлил частите от него в различни контейнери за боклук около централния район в Атина, в който живее.

Мъжът днес е дал показания пред прокуратурата, след като е пристигнал в съда на улица "Евелпидон" при засилени мерки за сигурност.

Срещу майката - 25-годишна българка, са повдигнати обвинения, че е изоставила и изложила на опасност своята 4-годишна дъщеря. Тя има срок до четвъртък да подготви показанията си. Първият адвокат на двойката се е отказал от случая, тъй като по думите му в техните версии има твърде много несъответствия.

Полицията смята, че Ани е била убита на 8 или 9 април, докато майка й е била в чужбина, дни преди да се завърне и да съобщи за изчезването й на 21 април.

Папазафирис каза на пресконференция, че при разпита заподозреният е признал за убийството, което е довело и до ареста му в понеделник. Според някои съобщения той е казал пред полицията, че след като се е отървал от тялото на дъщеря си, се е опитал да скрие всички следи от престъплението, като е почистил кръвта и е продал количката и легълцето на детето.

Полицаи и журналисти се опитваха  на пресконференцията да не посочват конкретно как е извършено убийството, защото фактите са ужасяващи. Медиите в Гърция не си позволиха да публикуват цялата информация, посочва БНР.

От Дирекцията на полицията посочиха пътя на разкриване на убийството, което родителите умишлено са представяли като отвличане.

Резултатите на експертизата доказват, че оръжието на убийството е намерено в дома на бащата, както и генетичен материал, доказващ смъртта на жертвата. Едва след това 27-годишният баща прави пълни признания пред специализирания полицейски екип.

Разкрихме убийството на четиригодишната жертва, български гражданин, както и мерките, които е взел убиецът, за да изчезне трупът. Това е извършено по особено жесток начин, който няма аналог, не само сред случаите в Гърция, но и в света, заяви говорителят на полицията.

Възмутени граждани, които се бяха събрали пред прокуратурата, направиха опит да линчуват майката и бащата.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: убийствоГърция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз само да питам - нали в гърция не е отменяно смъртното наказание?
12
1
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
пак гъркофили, сърбофили и всякакви *** почнаха да се прехласват пред кумирите си. ако било у нас щели да ги пуснат ала бала. аз за гърците мнение нямам, но гъркофилите са много калпав материал. защо това не се случи в холандия или германия, там има повече българи даже? не, всички изродщини ги правят българи в гърция, защото гъркофилите са ***.
11
4
 
7
 
! Отговори
лично мнение преди 8 години
Това е случай които е много близък до случая с новороденото в София. Това е, болест Българска, нас ни разсипаха, плащаме ток с парно превишаващи мин. заплата, медиите не спират да ни показват \учат\ как се разчленяват деца и прочие зверства, в търсене на евтин рейтинг, без да осъзнават последствията върху измъчената ни психика. Като ти спрат тока от безпаричие зимата, децата ти замразват, но никоя медия не би го и сравнила с геноцит даже и да умрат, биха го отдали на родителелско зверство. Срам!
10
9
 
2
 
! Отговори
Лала преди 8 години
Нещо в тази история не е наред! Първо чета че бащата на детето е Димитър Борисов а пък после Станислав Бъкарджиев??? Колко бащи има това дете? Медията нещо ни сполъгва. Може би и гръцката полиция! Занимавали се с наркотици? Изведнъж детето убито от бащата а пък преди това го издирват и се води изчезнало. Дали не е бизнес на гръцката мафия и полиция всичко това?
9
1
 
9
 
! Отговори
Лала преди 8 години
Убиците родители "българи " ли са или българи. Бащата по-беличък но майката малко църна???!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
До 5.И нашетоОбщство преди 8 години
е реагирало така, а в случаите, при които по някаква причина е било невъзможно да се наложи наказание по официален път, се е прилагало така нареченото обичайно право (според древните народни традиции). Затова е имало морал и респект по отношение на честта, живота и имота на околните.45 години социализъм и диктат на въшливите полуграмотни каскети разрушиха характера на българина. Прочети днешната "Мисъл на деня" на М.Тачър, качена в този сайт - за пагубното правило"Държавата отговаря за всичко"
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mediite v Gurcia ne samo razkauzaha vsichki podrobnosti okolo sluchaia no i narekoha izvurshitelq "bulgarski ***" , a ne go kriqt kato vas , ima i snimki na izvurshitelq i snimki na maikata , osven tova vima smurtni zaplaha za bashtata ot zatvori v stranata , chakat go , a vie produljavaite da gi kriete !
6
7
 
30
 
! Отговори
do maloumen 6 преди 8 години
Не, ***. До това ни доведе 26 години псевдодемокрация, която ни донесе бленуваните западни ценности - свободия, чувство за безнаказаност, наркотици по сергиите и прогресиращо затъпяващо население, пример за което си именно ти. Много жалко за това малко дете!
5
0
 
27
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
До е как такаБащата е разчленил тялото на детето, след това го е сварил с ориз и изхвърлил на няколко места, с идеята да изглежда като изхвърлена храна. наистина това убийство няма аналог, затова и подробносите не се оповестяват публично. Такова зверствто дори за ИД-ето е много.
4
37
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА КОМУНИЗМА?ЕЙ ТОВА Е РАЗВИТОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО!ТОТАЛНА НРАВСТВЕНА ДЕГРАДАЦИЯ!ОСКОТЯВАНЕ, СЛЕД 70 г. КОМУНИЗЪМ!
3
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето това се нарича гражданско общество. Браво на гърците. Не случайно са половин век пред нас във всичко. Подобаващо да ги осъдят сега а не като у Бантустана: глоба и подписка.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен 3След всички тези шокиращи и потресаващи разкрития, това ли е най-големия въпрос, който те вълнува!?..............Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните...
1
16
 
10
 
! Отговори
е как така преди 8 години
как така? нали уж било захвърлено, пък го няма, тоест няма доказателства