Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!

Преди дни той ги нарече "нацистки останки, фашисти"
14 мар 2017 14:37, Елка Василева
210
Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Познаваме Холандия и холандците от клането в Сребреница, заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от турската телевизия НТВ.

Още по темата

Ердоган направи изявлението си, след като преди дни нарече холандците "нацистки останки, фашисти".

Между Холандия и Турция възникна дипломатическа криза, след като Хага забрани на турски министри да говорят на митинги в холандски градове.

Холандският контингент в мироопазващите сили на ООН служеше в защитения от световната организация анклав Сребреница /Босна и Херцеговина/, когато през 1995 г. босненските сръбски сили избиха там около 8000 мюсюлмански мъже и момчета.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
bravo sultane
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 62 и,,нашият приятел и мой брат Ердоган,, Санким на ГЕРБ-ера от Банкя ,адвоката му Брюксел .
70
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А това, че вадят цяло гробище и ги броят пак и пак..няма такава долна пропаганда...за 2 месеца могат да изкарат и нас , че зверстваме в Кърджали и да се окажем най-големите демони...със снимков материал, видео записи, разговори...както си му е редът...само да решат ..осъдиха сърбите, а на "милите" мюсюлмани никой нищо не им направи - делата срещу тах си бяха бутафорни от началото... после партньори ни били
69
0
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
*** Мадлин Олбрайт изпада в ужас, когато 24 часа преди срещата на високо ниво, която е трябвала да завърши с подписване на споразумение, което да избегне югоконфликта.. сърбите приемат условията.. след, което са така преправени,че сръбския представител разказва впоследствие:"Това ако го бях подписал, връщайки се още на летището в Белград щяха да ме обесят"
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
74,достатъчна причина е,че България в този исторически момент е слаба и разпокъсана.Липсва единство в защитата на страната.Относно последвалите събития,то народът е бил буквално парализиран от жестокостта на османлиите,за първите 50 години робство е избит и поробен елитът на българите.Много от българските боляри са станали и васали за да продължат да имат относително влияние по места,но не за дълго.Жестоко избит елит,а от там и липса на качествена съпротива Победени сме с вероломство и жестокост
67
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са нацисти бе как ще са нацисти терористи са разпалват войните за да има къде да си продават оръжията.
66
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На цяла Европа и е ясно какво стана в Сребреницa. Сърбите бяха дразнени и провокирани да реагират. Холандците бяха абсолютно безпомощни, като наблюдатели. Неколкократно в продължение на 6 седмици холандските главнокомандващи искат подкрепа и предупреждават,че сърбите искат мюсюлманските отряди и ако не се предадът ще има кръвопролития. Няма помощ, защото САЩ точно това чакат,причина да разчленят после Югославия. Клинтън в действие...
65
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Измамата наречена Сребреница .Нещо като Шарли ,Калашник ,упор и няма кръв. НАЙ-НАПРЕД БЯХЯ 80 ЖЕРТВИТЕ ,ПОСЛЕ СТАНАХА 800 И НАКРАЯ ГИ СКАЛЪПИХА 8000 ХИЛЯДИ . Събрираха години трупове и скалъпиха едно гробище със 3000 гроб . Но и холандците са изиграли доста зловеща роля. Има сведения че са взели участи в гибелта на 80 те жертви и Ердоган намеква за това .
64
4
 
13
 
! Отговори
:) преди 7 години
дръпнете си го от Замунда : един страхотни направен документален филм за Юговойната на двама български журналисти, които без да се притесняват разкриват как цяла Западна Европа + Америка правят и невъзможното да предизвикат войната с всички средства..най-големия смях : италианците,които никой не брои за сливи в един голям хуманитарен конвой,целта на който е италианско пристанище за подпомагане на "страдащите" мюсюлмани откриват вместо храни..оръжие, муниции и екипировка с тонове и тонове
63
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като му гледам на Ердо болника митингите, маймюните които скачаха в Ротердам мога само да кажа, турчина се изолира и остава само срещу всички. Толерантността се изпарява, наглостта на Резньовците расте като се заблуждават, че са велики. Европа ще се консолидира, ще предприеме икономически мерки.Положението на Турция се влошава икономически. Само след свалянето на самолета загубите са над 30 милиарда и ще растат.Как ще компенсира откачалника, ще напада България?? Това значи намеса на много страни
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова ми са антипатични тез комунисти, че няма на къде...Абе ревахте ли много на времето като махнаха Сталин от любимите ви комунистични истории...:-):-):-)
61
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изводи се правят от възможно повече източници...Причините за нашата победа и причините за тяхната загуба:-):-):-)
60
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ние Българите спукваме турците от бой при Одрин защото сме по добри."За какакво чакахте 500 години бе "роби" :-):-):-) казах провери причините...по на дълбока не само от българската страна, а какво е ставало и в турската страна тогава...
59
6
 
14
 
! Отговори
да преди 7 години
при извършената впоследствие ексхумация сред труповете има такива с арабски и афганистански произход(бойци !!) и най-интересното много от жертвите са с нарявания, които могат да бъдат причинени само в сражение(а не екзекуция)едва ли босненските сърби са ги екзекутирали с оръдия..голям театър спретна Запада там !!!
58
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 54Ние Българите спукваме турците от бой при Одрин защото сме по добри. И при Чанаккале и при Одрин турците имат предимство защото се бранят. Одрин се е смятал за непревземаем преди ние българите да ви спукаме от бой там. Превземането на Одрин се изучава в Уест Пойнт.
57
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Познаваме Турция по кланетата над : Българи, Арменци, Асирийци, Сирийци, Кюрди, Румънци, Сърби, Черногорци......."Защо ли не е изклала всичките...500 години не са малко...от къде ли изникнаха хората които се наричат българи??!! Баташкото и Перущянското клане са чисти руски пропаганди...има и други учебници освен Руските коминистически!
56
6
 
14
 
! Отговори
До 47 преди 7 години
Константинопол не е превзет, защото Великобритания дава ултиматум на Цар Фердинанд и го спира, тъй като тя има интереси да владее проливите катоим дърпа юздичките. А сега да кажат югоизточните ни съседи като са им подчинени не са ли им роби? За, какви се имат? Много се надценяват, но това е само в техните очи. В очите на света са нищо. Никой няма да импозволи разни мераци за някаква нова империя.
55
9
 
23
 
! Отговори
До наглия Ердоган преди 7 години
А вас ви познава цели свят от кланеттата по всички земи, по които сте стъпили от няколко века насам ! Последното беше в Армения ! От тебе по-нагъл и безочлив няма !
54
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ние не сме забравили как ни клахте! Точно ВИЕ нямате право да говорите за кланета и геноцид!!!
53
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя клоун е толкова жалък и ***, че просто няма на къде повече.