ДОСТ и ДПС в епистоларна война относно подпис на Доган

От Движението изпратиха за сравнение две писма с неговия подпис
Обновена: 19 мар 2017 13:50 | 19 мар 2017 13:40, Анисия Иванова
26

Снимка: ДПС

12

Епистоларна война се разразява между ДПС и ДОСТ. Двете партии сравняват подписа на Ахмед Доган под документ. От ДПС обвиниха ДОСТ във фалшификация.

Вчера Лютви Местан показа ласкателно писмо от Ахмед Доган до турския президент Реджеп Ердоган. Според твърденията на ДОСТ то е подписано през 2012-а година до делегатите на IV конгрес на АКП.

В съобщение до медиите от ДПС днес категорично отричат автентичността на писмото и изпращат за сравнение подпис на Ахмед Доган, поставен върху друг документ.

"С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, "дост" изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст", съобщават от ДПС.

"Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите", пишат от Движението. За сравнение от ДПС прилагат оригинала на подписа и фалшификата.

А според Местан Ахмед Доган се подписвал съответно на кирлица или латиница  - в зависимост от езика, на който е написан документа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.