Алекс Алексиев: Албанците стават най-многобройни на Балканите!

В Македония има опасност от нова война, каза той пред Bulgaria ON AIR
13 юни 2017 20:33, Елка Василева
79

Албанското население в Македония се разраства с такава бързина, че след 30-40 години те просто ще погълнат македонското, също както направиха и в Косово. Това каза пред Bulgaria ON AIR Алекс Алексиев, председател на Центъра за балкански и черноморски изследвания.

"Всички мои приятели - сърби ми казваха, че Косово е и винаги ще бъде сръбско, въпреки това те избягаха оттам, когато населението стана 90% албанско", обясни експертът.

Според Алексиев това, което се е случило в Косово, се повтаря и в Македония.

"Албанците вече започват да говорят за "Велика Албания" и те са на път да станат най-големия етнос на Балканския полуостров", предупреди той.

Той предупреди също, че има опасност от втора гражданска война като тази от 2001 г., когато етническите албанци от Армията за национално освобождение нападат силите за сигурност на Република Македония в началото на януари.

"В страната има силно влияние на джихадисти, което се подклажда от Турция. Колкото повече се забавя едно решение, толкова по-лошо става", твърди експертът по повод етническия конфликт в страната.

Алекс Алексиев не вярва, че е възможно да се успокои напрежението в страната, ако тя влезе в НАТО и като единствено решение на етническия проблем той открива в разделянето на двата етноса в Република Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички неграмотници пишат на цифро-лай-гов-няница. Сигурен съм, че трябва да протестират, защото иначе всички ще разберат, че са неграмотници и безделници, притежаващи един зadик за оправяне.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34Я да идеш да ги питаш :)))))))))))))))))))))))))))
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха сега да се плаща на грамотни семейства, които работят. Да видим дали ще се размножават безделниците!
17
11
 
19
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Анонимен--8;До това ни доведе 45 г. комунизъм. С техния интернационализъм /русофилство/ унищожиха всичко българско.Те са антибългари и мечтата им е да ни присъединят към Русия. Те още не могат да разберат че Русия е бита карта.
16
0
 
13
 
! Отговори
пророк преди 6 години
Население Албания - 2,900 милиона. Население Косово - 1,800 милиона. Население Македония - албанци - 0,800 милиона. Или общо - 5,500 милиона. Догонват ни...то кой ли не ни догонвам като вървим (тичаме) назад
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж да съм съгласен със Сорос! Тая измислена държава е излишна.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Имат ги, защото им плащат за плацдарм. Като престанат да им плащат, остават в желеподобно агрегатно състояние и вече ще искат НЯКОЙ да ги оправи.Както беше със СОЦИАЛИЦЪМА...
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Македония ще се окаже урок за останалите.Плевелните народи могат да завземат територии, но после ги унищожават тези, които са ги подкрепяли да опразнят територията
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще е, докато ни натискат да отглеждаме някакви... като домашни любимци, а за нормалното население, което работи и учи няма нищо
11
6
 
26
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Аз нямам проблем с албанците. Те никога не са ни били врагове. Тяхната съдба е същата като нашата и те са страдали от сърби и гърци.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави се права граница от българо-сръбско-македонската граница, до Охридското езеро. На северозапад - албанско, на югоизток - българско. Размяна на население между двете зони.
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик Кюрдистан ако се създаде пак ще е част от дъгата. Но едва ли, единственото нещо подобно на Кюрдистан е независим иракски Кюрдистан който е марионетен на Анкара. Кюрдистан на ПКК няма да има никога.
8
15
 
6
 
! Отговори
99 преди 6 години
Ако на тия цени ми дават 5000лв заплата няма проблем да стана албанeц :D Така или иначе ние Българите сме си продажни. С нас проблеми няма да има :(
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерко Симеонов капyта да отива да им слага спирали и надява кондоми на всеки еректирал албанец. Нали тук така се справя с демографската криза.
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен до 5 преди 6 години
Ника ти абсолютно отговаря на това което си написал, друг е въпросът че това е сериозен проблем за християнска Европа.Планът на ционистите, да унищожат Европа е в пълен ход, разбира се с подкрепата на сащ.
5
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По образованите които пишат в този сайт знаят че мюсюлманите ще завладеят европа и европа ще изчезне. Това няма да се случи днес или утре! Но в обозримото бъдеще ще се случи. Така че в момента нещата се готвят както се казва на жаргон. А когато нещо се готви то винаги накраят се получава. И това е благодарение на толерастите в еврогея и краварите отвъд океана.
4
11
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тая само ходи по тв и плаши хоратабляблябля
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасно да я вземат цялата , барабар с липсващото звено у нас.
2
1
 
35
 
! Отговори
zeus преди 6 години
За проекта на САЩ Велика Албания и мюсюлмански полумесец на Балканите знам от над 25 години, явно всичко върви по план.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чабоне шокоим,най-много да ги поробим пак