Ердоган съобщи за готвен атентат срещу него

Президентът на Турция получил информацията от разузнаването
20 май 2018 19:36,
180
Ердоган съобщи за готвен атентат срещу него
Снимка: Reuters

Турската разузнавателна служба МИТ е информирала Реджеп Ердоган, че са получени сигнали, че срещу него се подготвя покушение, каза президентът, цитиран от Анадолската агенция.

Националната разузнавателна служба на Турция ме информира за това. Никакви заплахи обаче няма да може да ни накарат да се откажем от пътя ни, посочи Ердоган на съвместна пресконференция с мюсюлманския член на босненското председателство (президентството) Бакир Изетбегович.

Ердоган посочи, че Босна и Херцеговина е важен партньор за Турция в региона, информира БТА. Той изтъкна, че Анкара няма никакви тайни планове по отношение на Босна и Херцеговина.

Турция се стреми само да допринася за благополучието и икономическото развитие на тази страна, подчерта Ердоган. Той изрази надежда, че Сараево ще подкрепя стъпките на Турция в борбата срещу Фетхуллахистката терористична организация на живеещия в САЩ мюсюлмански проповедник Фетхуллах Гюлен.

Според турските власти ФЕТО стои зад опита за преврат в Турция през юли 2016 г. Турският президент отбеляза, че поддръжниците на Гюлен се опитват да разпространяват влиянието си върху всякакви сфери.

За борбата с това престъпно течение са необходими решителни усилия. Турция се надява в скоро време този проблем да бъде изкоренен в Босна и Херцеговина. Отворени сме за всякакви форми на сътрудничество по въпроса, посочи Ердоган.

Той каза още, че Турция е готова да подкрепи усилията на Босна и Херцеговина за присъединяване към НАТО, информира Анадолската агенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
9
 
9
 
! Отговори
страшно алертичен преди 5 години
Българите винаги са били синоним на просталащина и цинизъм. Думата "вулгар""вулгарен" произлиза от гръцката дума за българин - вулгар. Никой не обича българите, защото са едно много нищожно, колосално тъпо и отгоре на това високомерно племе. Като ви чета офицалната история ... мале мале мале мале, какви лъжи, какво величие, каквао чудо, та дори македонската мания за величие ми се привижда като чиста проба скромност!Докато в реалната история българите са 1368'та дупка на кавала!!!
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 71 *** в Копривщица и виж как са живели най-здравите българи и после ми кажи къде има една турска махала барем с подобни къщи. Повечето турци са били голтаци.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците са като тоя на снимката. Цяла Европа не иска да ги види, те се натискат. Казаха ли ви за пореден път, че не ви искат в ЕС? Казаха ви. Айде сега изчезвайте в Анадола и не се показвайте поне 100 години.
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много обичам да чета турски глупости изказани високопарно. ...Гледам те, че малко вдяваш от история, та кажи сега чоджум за Василий Вулгароктон. Какви простаци е убивал, че дори се е закупил с титлата бълг...пардон простакоубиец.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 66 Гърците са *** парчета и не могат да изречат Б,което заменят с В!Още от древноста ни наричат ***.От византийското присъствие е останало името Видин ,защото не могли да кажат Бдин или Бъдин!
57
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, българите сме използвали специална технология за затъпяване - 500 години османско присътствие....Айде моля ти се, ще ти се присъствие ама надали. Роби сте били, роби сте и роби ще бъдете.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Константинопол е бил гръцки. Колкото и да се пениш, че не е бил.Все едно да кажеш, че преди век Истанбул не е бил турски. Да, не е бил. Бил е в границите на османската държава, която не се е наричала Турция.Много обичам да чета турски глупости изказани високопарно. Първо си вижте скъсаните потури, а после се хвалете колко сте велики.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Босна мюселманите си избират сина на дългоуправляващият ги Алия Изетбегович!Нищо чудно Бекир ,да изкара поне 30г. като председател /президент/ на мюселманите ,и естествено ще бъде наследен от сина си!Ето до къде води мюселманската вяра,до сляпо подчинение на силния на върха!
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56 Да, българите сме използвали специална технология за затъпяване - 500 години османско присътствие.
53
6
 
7
 
! Отговори
ВасилийПростакоубиец преди 5 години
Колеги някой знае ли защо българската историография нарича византийският император Василий Втори Македонец ***?Защо е така като самият той се е нарекъл Вулгароктон, което буквално на гръцки значи простакоубиец? Прocтаци ли е убивал?
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 64 Заповядай в София с приятеля си. Вие,османците, сте големи познавачи на това любовно изкуство.
51
5
 
7
 
! Отговори
Юнак Българин преди 5 години
Турските *** да ги почерпя с 1 хубава свинска пържола с пържени картофки. Да усетят малко от живота
50
2
 
3
 
! Отговори
Шумну преди 5 години
До много алергиченХахахахаааааааааа, ейваллах кардеш:))
49
5
 
6
 
! Отговори
Не понасям бай ганчо преди 5 години
Аман смърдите бе крадливи охлюви.....пфуффффф!!
48
4
 
9
 
! Отговори
много алергичен преди 5 години
До Не понасям пуйкиТака е, когато си мислиш че много знаеш. Но това не значи, че знаеш.Константинопол е византийски до 1453 година, след което става част от Османската Империя. Византия не е Гърция, а е Източно-Римската Империя.Ей, кубически парсек прозталащина вървеше по една копейка, сега дори най-бедният българин щеше да е доларов мулти-трилионер!
47
0
 
4
 
! Отговори
EU преди 5 години
До АнонименКретен, споменавайки за службите, иреч за расист.ите ви служби, които са с двоен аршин....та визираш за служби, ако визираме за западните, то досега такива, като теб до ся бяха ги осъдили, се щаш ли се за кво става реч? Но тук е България! Самата държава е такава.......НИКОГА НЕ ПРЕКЛАНЯМ ГЛАВА ПРЕД РАСИСТК.ТА ИЗ.ЕТ!
46
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямата загадка пред научния свят е - българите по естествен начин ли се пръкват такива колосални охлювофренични тъпатси, или използват някаква технология за изкуствено затъпяване.
45
1
 
4
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Събуди се!!!Сънуваш просо.
44
3
 
6
 
! Отговори
още по-алергичен преди 5 години
До Не понасям пуйкиВярно че е най старата съществуваща държава, защото средната възраст на населението вече клони към столетници! И затова няма да съществува още дълго. Скоро ще заселим румелийския вилайет с кюрдите, на които толкова много им симпатизирате.
43
7
 
7
 
! Отговори
Денмарк преди 5 години
До Не понасям пуйкиАха, мдаааа, за тва сте най гладните, най корумпираните, най крадливите....да изброявам ли още, бе нацийо-стара...?