Ердоган ядосан на САЩ заради арменския геноцид

Първо те да се погледнат в огледалото, поиска турският президент
26 апр 2021 21:45, Красимир Ангелов
56
Ердоган ядосан на САЩ заради арменския геноцид
Снимка: БГНЕС

Турция смята за неправомерни изявленията на американския президент Джо Байдън, който призна т. нар. "арменски геноцид". Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган след края на заседание на кабинета, предаде турската телевизия НТВ.

Думите на президента на САЩ са неправомерни и противоречат на историята. Те много ни разстроиха, посочи Ердоган.

Още по темата
Турският президент заяви още, че САЩ трябва сами първо да се огледат в огледалото. По думите му решението на Байдън е било взето под натиска на радикалните арменски кръгове и антитурски групи, информира Анадолската агенция.

Тези въпроси трябва да се решават от историците, а не от политиците, посочи турският президент и продължи: Досега не сме получили отговор за създаване на съвместна историческа комисия.

Ердоган добави още, че на много места има масови гробове, в които са погребани турци, убити от арменци, но никъде не може да бъдат открити масови гробове, в които са погребани арменци.

В събота президентът на САЩ Байдън обяви, че признава арменския геноцид. Турция приема, че много арменци, живеещи в Османската империя, са били убити при сблъсъци с османски сили по време на Първата световна война, но оспорва броя и отрича убийствата да са систематично организирани и да представляват геноцид, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
13
 
! Отговори
Да се оплаче преди 3 години
На арменския поп :)))))
18
8
 
7
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До 19На никой нищо не дължим, защото ние българите сме полагали основите на цивилизацията. Скоро като ви занулят и рестартират, пак ние ще стром новия ред (четвъртия райх)След 1000 години, пак ще го дадем на англосакси и подобни *** да го окепазят и ...цикличност.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган поостарял!
16
10
 
9
 
! Отговори
До ядосан преди 3 години
Дедитети като са се простирали на три морета не ревеше даже се гордееш!Ати колко бильона ще плащаш за престоя над чужди земи?
15
8
 
18
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
едно не може да се отрече на турчина че ги казва нещата на краварите такива каквито са ,апропо ФАЩ кога ще признаят геноцида на1 милион иракчани убити на база на гнусна и опашата лъжа?????!
14
6
 
22
 
! Отговори
Ядосан преди 3 години
И аз съм ядосан за османската окупация на България 1396-1878гДължат ни 1000 милиарда милиарда квадрилиона....
13
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арменския поп да си признае за геноцида над азерските турци!И мастията гръцка да си признае геноцида на кипърските турци!И евреите да признаят най големия геноцид над човечеството!
12
10
 
25
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Не ставай смешен.Турция е страна извършвала геноциди над всичките си съседи.Българите знаят най -добре това по време на войната през1877 78.Турция е в Нато по милост на един президент,но заплашва своя съсед Гърция, напада Френски кораби,държи тон на Сащ.Ако ние бяхме досега да са свалили диктатора,но за Турция се правят още на разсеяни.Страхът от Москва.Уви,турците го знаят и мразят още повече запада,защото в исляма слабите се мачкат.На Русия не смее нищо да каже ,защото руснаците ще го смачка
11
9
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Евреите ще разпокъсат Турция. Обречена е. Въпрос само на време е...
10
8
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Ти си позор за Левски,Бенковски и Ботев.Срам.Турско ***.
9
9
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ КАК ИЗГЛЕЖДА *** ИМА ЕДНА ТАКАВА НА СНИМКАТА КЪМ ТАЗИ СТАТИЯ!
8
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се правите, всички знаят за арменския геноцид. Вместо да се покаете тръгнали да го отричат. Не стига, че им окрадохте земите, ами ги и изтрепахте. А арменците са древен народ и първата страна приела християнството. Диво племе азиатско.
7
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Геноцид е имало и срещу местните индианци и мексиканци от сащ и срещу корейците, виетнамците, иракчаните, палестинците ... от Хамериканците.
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за Джо но знам, че Ердо и Путин си управляват а американските клоуни се сменят един по един и накрая нищо.
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Това явно е мечтата и крайната цел на всички кремълофили.Анексията на Крим - успяхте.Изкарахте ядрената Велика Британия от ЕС - втори успех.Ако успеете да изкарате Турция от НАТО - *** вий сте наистина великани!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСпоко НАТО си е ок с Турция, просто Ердоган си плаче за детронация!
3
9
 
12
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 3 години
Старика Байдън поне дразни Ердоган повече от Путин!
2
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато изхвърлят Турция от Нато ще е най-хубавия ден за света.Уви,няма да стане по желание от запада -ще се случи във война и доброволно напускане и преминаване в другия лагер.Горчивата чаша трябва да бъде изпита докрай на запад.
1
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган ако е мъж да изгони американците от Инджирлик. Не само да говори.