Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици

Бил е преместен в друг клас заради тормоза
4 май 2023 09:40, Стела Стоянова
156
Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици
Снимка БГНЕС

Момчето, което застреля 8 деца и охранител в Белград, е било отличник. Преместено е в друг клас, защото е било тормозено от децата". Това коментира журналистът Николай Кръстев в предаването "Денят започва" по БНТ по повод стрелбата в сръбско училище в сряда.

"Момчето е имало предварителен план по кого да стреля, имал е и скици на училището. Знаел е коя е най-близката класна стая“, каза Кръстев.

"Той не може да носи съдебна отговорност за това, което е извършил. Родителите му също са задържани", добави журналистът.

Още по темата

"Сърбия е комплексна държава. В медиите постоянно се говори, че младите трябва да решават по нов начин проблемите, натрупани в миналото. Това влияе на младите. Може да видите как млади хора отново са решени да воюват за Косово, говори се против Европейския съюз", каза още Кръстев.

"За първи път има подобен случай в сръбската нова история. Вчера министърът на образованието в Сърбия обвини западните ценности. Може да чуете обяснения, че лошият Запад е виновен за всичко лошо, което ни заобикаля", обясни той.

Сръбски медии пишат, че Коста Кечманович е  планирал стрелбата отдавна, но е стрелял на следващия ден, след като изкарал по-ниска оценка по биология. Бил е амбициозен да бъде първи по успех. Стрелбата пък усвоил от баща си, който го водел на стрелбището и го научил да борави с пистолета. Родителите са лекари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: стрелецБелград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
8
 
12
 
! Отговори
big meech преди 1 година
най-западналата държава в европа .... дето много я хвалите . Националната им музика е силиконова чалга и още пушат на закрито на обществени места.
41
9
 
6
 
! Отговори
Костурица преди 1 година
Абе като на министъра му пречат западните ценности, що не си приберат сичкото сърбин от европата? Да не са малко... И сичкото българин дето му пречат западните ценности също да си ходи на балканя. Шот на мен ми пречат практикуването на балкански ценности в западните територии.
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 39 - Повтаряй цял ден, ако сикаш, психо. Те лудите повтарят нон-стоп.
39
6
 
25
 
! Отговори
Фики преди 1 година
Тормозили са го на макс момчето и накрая е решило да си отмъсти. Не случайно е застреляло само някои деца. Кой каквото си е търсил това си е намерил. Малко грубичко, но понякога така става в живота.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В свгашният озвратен свят, ще има 4 милкка последователя в ТикТок догодона и ще е милионерче...
37
2
 
7
 
! Отговори
Румен преди 1 година
За националиста сърбин. Всички около тях , хървати , словенци, черногорци , банатчани , унгарци ,румънци са им врагове.
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чрез интернет и пряко, сега тормозът се прием като част от ежедневието, а всъщност е психическо извращение, което ни натрапиха в масови размери със 'западните ценности". Тормоз, ежедневен и повсемествн, има и над всеки ученик , и над всеки учител. И не заради нещо специално или недобре свършено, а просто така, за забавление и проба на "совсвените сили да се вличе върху другите". Пак ще повторя: напрапено ни е с "новото време" и съзнателно.Извращение на психиката.
35
12
 
4
 
! Отговори
Дървен управител преди 1 година
Ако беше редовно ремонтиран от баща си нямаше да стане убиец на деца!Само сопата вкарва в пътя!
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 35 Ние сме създателите на сърбетата, истината си е истина :)))
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социалиста Милошевич /роден в Косово/ подпрян да властва от Москва в самото му начало 1982 г. Създаде си добре платени послушни националисти - шовинисти. По голяма част от сърбите бяха принудени да напуснат за постоянно Сърбия , като преди това им обра парите чрез банките. Сега резултатите са трагични. Обществото е разделено на една част към ЕС и НАТО и друга към Азия
32
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много мършави коментари. Сигурно всеки ден си мептаете, да фанете патлака и да ги пчпвате. Всон умопомрачен индивид, който е доказателство, че лоботомията трябва да се върне, твърди, че "не му оставили избор" - смяна на клас, на учиоише, самостоятелна форма ... А не, той пробвал вече ... Съшия резултат! Всипки го томозили. Отново. Спореди долният комвнтар, били му завиждали едва ли не. Да бе - в 7ми клас за академичен успех се завижда! Лудаци сте, еййй!
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбина никога не е обичал българина, прекалено много бой е ял от него :)))
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
типична балканска черта ни е да тормозим, подиграваме и тровим другите около нас
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбите са като хванати от гората, основен враг им е България, да не мислете, че ни обичат :)))
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
". Да, хващаш пистолет и стреляш - не са му дали избор" - Ехаа! Напъшни се с прихопати наше село!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой стои над теб по някакъв показател, има два начина да се изравниш с него или да го надминеш. Единият е ти самият да се извисиш над него, но вторият, и много по-лесният, е да го смъкнеш долу и да го стъпчеш под себе си. Но, явно, за по-лесното се плаща по-скъпо.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 23 - Направи си услуга - бе пиши истории и рязказо никога повече. Не ти е силата.
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То се очакваше, те сърбите са малко изчанчени, не че ние не сме такива, но те немат мярка и си патят за това :)))
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мнение - Всеки език има чуждици, ама се пише български, ане Български!!
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 - Печеля аз, зашото имам 20 дрона като теб, дети си мислят, че като получи 5000 лева и е вече ехееееее ... Ти си получил готова пизиция. Учил си 5 месеца нещо, двто се търси и това е. Никога няма да разбереш, през какво преминават адвокати, лекари, работещи истиска работа и дръги. Ти си една готованка, при това злобна.