Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици

Бил е преместен в друг клас заради тормоза
4 май 2023 09:40, Стела Стоянова
156
Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици
Снимка БГНЕС

Момчето, което застреля 8 деца и охранител в Белград, е било отличник. Преместено е в друг клас, защото е било тормозено от децата". Това коментира журналистът Николай Кръстев в предаването "Денят започва" по БНТ по повод стрелбата в сръбско училище в сряда.

"Момчето е имало предварителен план по кого да стреля, имал е и скици на училището. Знаел е коя е най-близката класна стая“, каза Кръстев.

"Той не може да носи съдебна отговорност за това, което е извършил. Родителите му също са задържани", добави журналистът.

Още по темата

"Сърбия е комплексна държава. В медиите постоянно се говори, че младите трябва да решават по нов начин проблемите, натрупани в миналото. Това влияе на младите. Може да видите как млади хора отново са решени да воюват за Косово, говори се против Европейския съюз", каза още Кръстев.

"За първи път има подобен случай в сръбската нова история. Вчера министърът на образованието в Сърбия обвини западните ценности. Може да чуете обяснения, че лошият Запад е виновен за всичко лошо, което ни заобикаля", обясни той.

Сръбски медии пишат, че Коста Кечманович е  планирал стрелбата отдавна, но е стрелял на следващия ден, след като изкарал по-ниска оценка по биология. Бил е амбициозен да бъде първи по успех. Стрелбата пък усвоил от баща си, който го водел на стрелбището и го научил да борави с пистолета. Родителите са лекари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: стрелецБелград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Сръбският език е пълен с чуждици като Българския.................На сръбското изцяло ЧЕРВЕНО марксическо знаме пише "ЙЕБЕМ ТИ БОГУ"......................................Ако отличника убиец е българофоб научил че Београд е създаден под името БОЛГРАД е за съжаление е полудял от геноцидния глобализъм
21
1
 
11
 
! Отговори
Продълж. 2 преди 1 година
... и фризьорка. Та тази девойка получила задача от трите си приятелки. Когато изпитват отличничката, щом момичето започне да говори, тя истерично да изкрещи "Стой!" Това не помогнало, онова момиче все така отговаряло за отлична оценка. Днес щерката на фризьорката е маникюристка, от онези трите две са разведени. Само една се уреди да работи в Медицинска академия, другите две са незначителни служителки. Някогашната отличничка пък се издигна в една от банките. Такива ми ти работи.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13 - Преди, ако цялото даксало те тормози те местиха. Сега теноравят на Грета Тунберг.
19
4
 
21
 
! Отговори
Програмист преди 1 година
Някога и мен ме тормозеха такива. Сега същите карат баничарки, мъкнат в складовете и псуват държавата, а аз им се радвам на гладните вопли. Кой печели тук?
18
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 1 година
Третополов, пак ли батериите на дилдото приключиха
17
1
 
3
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Съгласен съм, отличин "П***ПАТ" е и трябва да приключи съществуването си в една "ОТЛИЧНА Л У Д Н И Ц А".
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 - Не е само куцо и сакато.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 - Другото го кръсти "Меноарите на една мърда: Мъката продължава"
14
8
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Може да видите как млади хора отново са решени да воюват за Косово, говори се против Европейския съюз -----////------ Същата истерия нашите живковистки фуражки насадиха и у нас по отношение на Македония. Куцо и сакато се заканва и сее подигравки. Резидентът на Путин пък дава тон на опростачването.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами добре е да има работеща практика за изолиране на насилниците и изкореняване на насилието, но това е социална среда с деца, доста трудно начинание
12
4
 
9
 
! Отговори
Продълж. 1 преди 1 година
Сами бяха решили, че трябва да са и красавиците на училището. Но за беда само едната беше хубавичка в лице, но с криви крака. Другите две не правеха впечатление с нищо. Отличничката със скромен произход пък беше сравнително хубавичка. И един ден се прибрала с ръце, покрити със синини от китките до раменета - онези я притиснали някъде и я нащипали злобно. Преместиха нея, тях не ги наказаха, само им направили забележка. Но те имаха "приятелка" в съседната паралелка, дъщеря на работник и ...
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Л - Нали жил уондърбря? Що е измислол бизнес, да прави пари ида се изсели от там? И що ги убива? Да беле се научол да коди, да изкара лев и да орати мутре подире им. Аз не бях вубдервомън и пак го направих. Набиха ги и се спряха :)
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пък как успя да замеси Косово и Европейския съюз в това!?!! Учудва ме само че е пропуснал да спомене Русия и зловредното влияние на Путин по някакъв начин или то се подразбира?!
9
3
 
15
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
И какво общо има говоренето против Косово и ЕС с тормозеното момче? Ама как успявате сред една толкова тъжна новина да вметнете и огромна манипулация?
8
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 7 - Бля бля бля ...
7
2
 
30
 
! Отговори
В столично училище преди 1 година
Беше преди 1990 г.Помня, че когато бяхме в 7-и или в 8-и клас се наложи да преместят едно момиче от нашата паралелка в съседната. Причината беше изключителната злоба на 2-3 момичета спрямо нея. "Злобните" и трите бяха дъщери на татковци с дребни привилегии, а това момиче беше дъщеря на библиотекарката на училището. Тя беше пълен отличник, а онези трите по команда "отгоре" трябваше да са "елитът" на паралелката и често пъти изкуствено им завишаваха оценките. Освен това, сами бяха решили, че са...
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До L. ами оредставяй си. Ти си бавноразвиващ се, така че само можеш да си въобразяваш, че си вундершницел.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Може да видите как млади хора отново са решени да воюват за Косово, говори се против Европейския съюз", каза още Кръстев." - Аа скии! Масивна трагедия, ама .. ДАЙ ДА ГОВОРИМ ЗА ПОЛИТИКА!
4
6
 
27
 
! Отговори
L. преди 1 година
Представям си как се е чувствам един вундеркинд сред 30-тина oлигофренчетa, каквито са болшинството от учениците днес. Особено пък и ако са го тормозили, особено и ако училищното настоятелство не е предприемало нищо, щото родителите им са някакви важни клечки, особено и ако същите клечки са били агресивно отричащи проблема. Да, хващаш пистолет и стреляш - не са му дали избор.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родителите му как не са офейкали набързо, като са рязбрали за слупвашото се? Ако жях аз, 40 минути след тея бовини, яепе шях да съм в София