Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици

Бил е преместен в друг клас заради тормоза
4 май 2023 09:40, Стела Стоянова
156
Стрелецът от Белград бил отличник, тормозен от другите ученици
Снимка БГНЕС

Момчето, което застреля 8 деца и охранител в Белград, е било отличник. Преместено е в друг клас, защото е било тормозено от децата". Това коментира журналистът Николай Кръстев в предаването "Денят започва" по БНТ по повод стрелбата в сръбско училище в сряда.

"Момчето е имало предварителен план по кого да стреля, имал е и скици на училището. Знаел е коя е най-близката класна стая“, каза Кръстев.

"Той не може да носи съдебна отговорност за това, което е извършил. Родителите му също са задържани", добави журналистът.

Още по темата

"Сърбия е комплексна държава. В медиите постоянно се говори, че младите трябва да решават по нов начин проблемите, натрупани в миналото. Това влияе на младите. Може да видите как млади хора отново са решени да воюват за Косово, говори се против Европейския съюз", каза още Кръстев.

"За първи път има подобен случай в сръбската нова история. Вчера министърът на образованието в Сърбия обвини западните ценности. Може да чуете обяснения, че лошият Запад е виновен за всичко лошо, което ни заобикаля", обясни той.

Сръбски медии пишат, че Коста Кечманович е  планирал стрелбата отдавна, но е стрелял на следващия ден, след като изкарал по-ниска оценка по биология. Бил е амбициозен да бъде първи по успех. Стрелбата пък усвоил от баща си, който го водел на стрелбището и го научил да борави с пистолета. Родителите са лекари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: стрелецБелград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
2
 
! Отговори
52 преди 1 година
Айде, великане! Давай! Покажи ни! Или си "аз съм голяма работа, ама няма как да го докажа, защото средата ми е такава"! Ехее! Че то всеки магазин, всеки фитнес, всяка фабричка, кухня и прочие има много като тебе. Нереализирани потенциали, които чакат своя шанс, да покажат на света, колко са велики! И си остават самос чакането и заблудите.
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тяхната образователна система е като нашата. Вместо да изключват насилниците, те ги държат, за да не пропаднели. На тормозените се казва да търпят.
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За това винаги съм казвал че детето трябва да е добър ученик, но в никакъв случай смахнат зубър! Точно тези са най-комплексираните и мачканите
59
0
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 1 година
До Анонимен 58 - Така! Ако бяха истински мъже, щяха да се смеят, че дете е разстреляло други деца и един възрастен... О не, чакйа! Исках да кажа, ако бяха НЕНОРМАЛНИ!
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 59 БГ има традиции в оръжието, ама сърбетата немат, те само се дуят и приказват :)))
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей този Запад. За всичко е виновен.
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корупцията в тая държава е малко по голяма от българската , но с повече лично оръжие . Понеже не е в ЕС статистически не е интересна . Поради малкото и население и слабите финансови и търговски връзки с ЕС. Най много сърбите не обичат хърватите и словенците , тия от Войводина ги взимат за предатели.
55
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам сърбетата реват като женички, големи мъжкари са ужким :)))
54
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въобще не ми го изкарвайте жертва. Американските хорър филми до това водят. Много ги е гледал този изверг. Мир на праха на починалите!
53
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"удоволстви приветствам идеята за 1 седмица да се проверяват раниците на децата в БГ... 100% ще изземат хладни оръжия колкото за един полк." - Ще сложа вибратор в чантата си и шенкажа, че директорът ми го е дал.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 52 x - Урокът е - носете си пистолет, в слупай че психото се рвзбеснее ..
51
1
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 1 година
Ужасна трагедия! За жалост и сърбите са като нас. Образователната система и агресията са тясно свързани. Ако е добра системата няма да има агресия и съответно обратното. Нито родителите на детето са искали да стане това, нито другите родители на починалите деца. С удоволстви приветствам идеята за 1 седмица да се проверяват раниците на децата в БГ... 100% ще изземат хладни оръжия колкото за един полк. Лека им пръст на децата.
50
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Обществото НЕ поддържа знанието и моженето, не създава полезен микроклимат. " - Нали си специашен. За кво ти е даскалони "полезен микроклимат". Нали си велок! Аре давай! Прави!
49
8
 
16
 
! Отговори
х преди 1 година
Нека да е за урок на всички гамени, тормозещи съучениците си. Евала на малкия, въздал е справедливост.
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Раззбрах от коментарите, че като не ми е кеф, да фащам пушкалото и да трепя наред ...
47
4
 
4
 
! Отговори
до ане правописа преди 1 година
"ане" правопис веуики тука има..............Журналистите като Тодор Живков са граматиците големи с техния граматически БКП вестник "АБВ".............................За ПИСАТЕЛИТЕ казваха че са "Прозорец към целият свят" или "Полет на мисълта" то ест ЦАРЕ на МЕЧТАЕНЕТО а то ест са правописни грешки като Холивуд,Боливуд,Мосфилм и прочие
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в нашите училища сега многостранно можещите и успяващи, при това независими в поведението си ученици, са недолюбвани. Обществото НЕ поддържа знанието и моженето, не създава полезен микроклимат. Напротивм натрапва ни с непрекъсната и всячвска злоба и подривност срещо всеки и всичко. Така че този, който се издига, няма как да не е събрал в себе си много от нея. Което е абсолщтно врено за живота, противоречи на живота. И слон, ако веднъж го унижат, напада до убийство. Човекът търпи донякъде..
45
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбите са си смешници, тях не ги бива както във войните, така и в стрелянето, виж ние сме много бойни и те го знаят това нещо :)))
44
9
 
4
 
! Отговори
тъпия радеф преди 1 година
ако беше станало в щатите , троловете на ъзраждане щяха да са изкъртили нета
43
3
 
4
 
! Отговори
Загрижена пача преди 1 година
"Дано го пуснат детенцето ... То се извини вече...."