Софи Маринова ще извиси глас и в родния парламент

Певицата ще гостува по покана на Цветан Цветанов и ПГ на ГЕРБ
Обновена: 5 апр 2012 15:26 | 5 апр 2012 15:25,
139
Софи Маринова ще извиси глас и в родния парламент
Софи ще пее и пред родните депутати. Снимка: Булфото

Сигурно и в най-смелите си мечти Софи Маринова не е предполагала, че само в рамките на десетина дни ще пее пред европейските и родните депутати. Изборът й за представител на България на конкурса Евровизия обаче й отваря врата след врата на политически институции, независимо, че тя си призна, че няма и понятие от интеграция.

За сметка на това политиците се възползват от нейната популярност и тя е предпочитан изпълнител на поредица от събития по повод предстоящия международен ден на ромите на 8 април.

След като Софи Маринова гостува в Европейския парламент в Брюксел, сега на ред са и родните депутати да чуят гласовитата певица.

В петък, 6 април, тя ще гостува в Народното събрание. В 10.30 часа, в Клуба на народния представител, тя ще извиси глас пред депутати, като ще представи ромския химн "Джелем, джелем" и песента Love Unlimited („Любов без граници"), с която ще представи страната ни в Баку през месец май.

Софи Маринова ще пее в парламента по покана на депутатите от парламентарната група на ГЕРБ и вицепремиера Цветан Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
nema opraviq v taq darzava zashtoto balgarite sa mnogo zavisliv narod trqbva da doidat pak turcite da im dadete *** pronikvane i shte se opravite
112
0
 
5
 
! Отговори
до 134 преди 12 години
Това се нарича фалшив либерализъм, за да покажем на лицемерна Европа, че ето в България няма дискриминация.Истината е,че от Софито има момичета с пъти по-красиви гласове. А какво "правят" *** за България е видно и с просто око- грабежи, побоища, убийства, живеене на наш гръб.Само вчера някакви братя са били пак лекар...Това е напълно основателна причина да се емигрира.
111
0
 
3
 
! Отговори
Walther Schellenberg преди 12 години
Аве будалите дето гласуват за ГЕРБ - е разбрахте ли сега, че това си е явна *** партия и *** ни управляват! Е гласувайте пак за тях! Резил след резил, мила моя майно льо...
110
1
 
4
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Фофи трябва да бъде избрана за певицата на ГЕРБ наравно с Веско Маринов Потния . По -подходящи едвали ще има . Да си спомняте друк наш участник да е пял по европарламент или в родният ? Такова внимание се отделя за тая менгиямка че няма на къде . А за Веско потния коментарът е излишен . След време няма да се очудя да излезне инфо че са прани пари през концертите му от наркотици . Той и СОфка са свещенните крави на щите . А и СОфка е улицетворението на интелекта на Свети Бонко и ГЕРБ
109
5
 
1
 
! Отговори
* преди 12 години
Софи Маринова има глас , това е ! Всичко останало е следствие от тази дарба . Ромка била , тези дето не са какво направиха за България !?
108
2
 
2
 
! Отговори
oxoxox преди 12 години
Strah me e da se vurna tam v tazi ciganiya ...
107
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
boje,za6to zorlem pravite tova jivotno seir za masite?
106
0
 
15
 
! Отговори
... преди 12 години
Всичко добре, само не мога да разбера защо изкуствено озлобяват народа? Защо *** не плащат сметки? Защо *** не се наказват? Идете да кажете на пенсиите по селата, че било заради "интеграцията". По принцип не вярвам в коснпирации, но не вярвам ГЕРБ с цялата си простотия да са толкова глупави несъзнателно да го допускат това. Всичко е съзнателно, но не мога да разбера накъде ни водят?
105
5
 
11
 
! Отговори
БЕЖКО преди 12 години
ГАВРА! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАЗИ *** ТОАЛЕТНА НАРЕЧЕНА "българия"
104
6
 
7
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
Все пак не забравяйте, че Софка не е ***, защото държавата ни се казва България, а не *** или Циганейшън :)
103
1
 
14
 
! Отговори
Морена преди 12 години
Отвратителна откъдето и да го погледнеш.
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая ***, ***, неука и грачеща е пълна излагация.
101
3
 
18
 
! Отговори
бай мангал преди 12 години
*** до шия те това е БУЛГАРИЯ ЗА ЖАЛОСТ.
100
1
 
3
 
! Отговори
познай преди 12 години
защо Софка си живучка добре
99
1
 
12
 
! Отговори
мнение преди 12 години
МНОГО ПРОСТОТИИ РЪСИ ТАЯ ... ама наистина много...и то и идва отвътре - голам резил сме с нея...дано поне не говори, че освен за дочо май друго не може да реди ...простотия до шия, както казва народа.
98
3
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
Е не, вече се гърча от смях! Защо не може всички дупе-тати от ГЕРБ да заработят в някой цирк? Доста по-добре ще паснат в ролята на клоуни, отколкото на народни представители. Може да изнасят представление в Столипиново, във Факултето... Ще ги посрещнат с разтворени обятия!
97
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Em grozna taq sofka kofka,hem s teq treli vie kato na umrqlo.Ujasna ***,na sapun .
96
8
 
5
 
! Отговори
циганин бълг граждан преди 12 години
Е това е демокрация . А другите които не са съгласни - да го Ду..ат
95
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно ще поканят Бенатова да отрази събитието!
94
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 115.Каква усмивка може да има една неграмотна,но лансирана *** освен глупава?