Слави и пенсия? Продължава напред!

Ще се връщат пари за онлайн излъчването на концерта му
Обновена: 27 сеп 2015 21:28 | 27 сеп 2015 18:41, Александър Попов
83
Слави и пенсия? Продължава напред!

Спекулациите, че концертът на Слави Трифонов на стадион "Васил Левски" в петък е неговият бенефис ще се окажат безпочвени.

Над 60 000 души се събраха на концерта, а това бе един от въпросите, които си задаваха и феновете.

Още по темата

Не е никакъв бенефис, напротив - продължаваме напред и няма спиране. Това заяви в ефира на bTV Евгени Димитров-Маестрото. Той разкри, че вече са наясно и със следващия си проект, но отказа да влиза в подробности.

"През 2007 г., която бе много трудна за нас, издадохме албума "Продължаваме напред". Сега, осем години по-късно, ситуацията не се е променила", категоричен бе Маестрото.

Той разкри, че в петък е имало мащабна хакерска атака, която е забавила онлайн излъчването на концерта с около 30 минути.

"На всички, които са платили, за да гледат ще им върнем парите, защото в крайна сметка не са получили услугата, за която са отделили от средствата. Независимо, че концертът бе показан онлайн след половин час закъснение. Все пак на фирмата й трябваше време, за да се справят с хакерската атака", каза Маестрото.

Той изрази задоволството на целия екип от успеха на мащабната продукция.

"Тези два концерта се отразиха добре на екипа. Критерият за нашата работа е времето. След като една песен изпята преди 20 години и още докосва хората - това е пример, че тя истинска и силна. Имало е смисъл да се създава. Голяма част от публиката бяха млади хора, които не са били родени когато сме ги правили, а пееха с нас", допълни Димитров.

Той е горд, че тази продукция е 100 процента българска - от озвучаване до изпълнители. Като се изключи сцената, която бе доставена от Германия и част от пиротехниката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Ако не е Куку бенд, добре че са добри музиканти, то от Слави нищо не става. С неговите *** лафове и простотии си загуби аудиторията. Защо БТВ не каже какъв е рейтинга на шоуто.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги се прави на мега патриот и това ме дразни много. Песните му не са нищо интересно с изключение на няколко. Ако нямаше шоу сега щеше да прави концерт пред 4000 човека.Използва шоуто и си прави реклама.
33
5
 
12
 
! Отговори
Незнайко преди 8 години
Къв е тоя и защо ни занимавате с него ?
32
0
 
1
 
! Отговори
Рила преди 8 години
Грешката е моя имах предвид Каналето не ку-ку
31
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една държава не отива на добре ако такъв като Глави събира над 50к на стадиона-
30
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kato ne vi xaresva slavi gledaite si vip brother.moje da stanete po ymni
29
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понякога да успееш да бликаш от енергия и да заразяваш хората с положителни емоции и много по-важно от това да можеш да пееш. Слави може и да не е най-великият музикант, успява да надъха хората и да ги зареди с настроение. Отделно Куку бенд са страхотни музиканти.
28
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До "Червен" САбе *** гербераски.. по време на Олигарски толкова хейт отнесоха *** от Слави, че не можеш да си представиш.. ама нали си просто герберастче.. тъпата ти банкянска тиква не го разбира
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия ги тресе кризата на средната възраст яко.
26
5
 
13
 
! Отговори
Шмол преди 8 години
Знаем - всички честно изкарващи с труд малката си заплата са "балъци", трябва рушветче, тарикатско да се "разберем", та да изкараме за едно ферари. После защо младите искат всичко да им падне от небето...Добре е, че новото поколение млади вече не се интересува от този лицемерен клоун.
25
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах няколко клипа от концерта, хубаво шоу, ама човека наистина не може да пее.
24
6
 
17
 
! Отговори
МИМИ преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !НАЙ-ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ОПРОСТАЧВАНЕТО НА ПОКОЛЕНИЯТА СА САМИТЕ ОПРОСТАЧЕНИ РОДИТЕЛИ ! ДЪРЖАВНАТА МАШИНА Е ОЩЕ ПО-ОПРОСТАЧЕНА - ПОМНИТЕ ЛИ КАК В ПАРЛАМЕНТА ДЕПУТАТИТЕ ХОДЕХА ЕДВА ЛИ НЕ С АНЦУЗИ....НЕ ЧЕ СЕГА СЪС СКЪПИТЕ КОСТЮМИ ИЗГЛЕЖДАТ ПО-УМНО. ОПРОСТАЧЕНО Е ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО НАВИРА В ГЛАВИЧКИТЕ НА МАЛКИТЕ ДЕЦА АБСУРДНИ ТЕКСТОВЕ- ПРИМЕР С ПЕСНИЧКИТЕ ЗА 2 И 3 КЛАС. КАКВО ИСКАТЕ ОТ СЛАВИ - МОТЪЛ, НАПРАМИЛ ГО. НАПРАВЕТЕ И ВИЕ НЕЩО- ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ОПРОСТАЧВАНЕТО НА БЪДЕЩЕТО !
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората харесват концертите на Слави заради Ку-Ку бенд. Не забравяйте, че Слави не може да пее. Не го казвам с цел заяждане, така просто седят нещата. Погрешно е да се казва "Слави напълни стадион Васил Левски". Защото ако разчиташе само на певческите си възможности нямаше да има толкова зрители на живо.
22
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя ще мине и баба лили по алчнотия и лакомия за пари и слава! тя поне пее, а тоя само мучи и реве като гладно муле! добре, че поне има добри музиканти, та да съберат малко сеирджии!
21
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом концертът на Слави добива такъв обществен отзвук и тема за дискусии, значи нещо не е наред в тая държава!
20
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ СКАЧАТЕ СРЕЩУ СЛАВИ ,ТАКЪВ БИЛ ,ОНАКЪВ БИЛ,ПЪК КОНЦЕРТИТЕ МУ ПЪЛНИ С НАРОД.Я МИ КАЖЕТЕ ДРАГИ СМЕХУРКОВЦИ КОЙ ДРУГ БЪЛГАРИН Е БИЛ СЪС 70000ПУБЛИКА,А?
19
1
 
7
 
! Отговори
ko40 von selo преди 8 години
тук има много *** хора. това не е първомайска задължителна манифестация. никой не е задължен да посещава всички концерти, кино филми, театър и т.н. всеки прави каквото на него му се харесва.ако в случая слави не може да пее или там квото е си е за сметка на хората които го харесват, другите така и така не го слушат, гледат. тва не е ислям, или чалмата, или главата
18
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славчо отдавна е достигнал върха на своята некомпетентност. Меркантилен, псевдопатриотичен, нагаждач и сега просто иска да влезе в политиката. Няма да стане, да не се пъне. Намерили се един стадион хора да го слушат. Тъкмо се преброиха, може и визитки да си раздадат, за бъдещи контакти.
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нека си пее момчетo ... това, че е регионална звезда от провинциален характер очевидно не го притеснява.
16
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой уши байряка, Гергьовден, Имала майка... все чалга песни...