Всички, ръцете, сега... На оружие с краката на Фики!

Или как хейтърите ще вземат да изпишат вежди на "Пайнер"
Обновена: 21 окт 2015 11:01 | 21 окт 2015 10:42, Александър Попов
106
Всички, ръцете, сега... На оружие с краката на Фики!
Снимка: Булфото, архив

Всяка година телевизия Планета празнува в столицата рождения си ден с най-големите звезди на "Пайнер". Тази обаче е по-специална, поне в социалните мрежи. Обявеният за 1 декември в зала "Арена Армеец" концерт предизвика истинска буря във Facebook. Страницата за събитието бе "задръстена" с анкети и подигравки.

Най-често са споменавани краката на Фики. Има ли ги, няма ли ги, как ще излезе на сцената, ще помага ли баща му Тони Стораро и т.н. Всъщност крайниците на Фики отдавна са в полезрението на противниците на чалгата.

Какво ще се яде в залата също е тема на обсъждане, като сред вариантите са пръжки с лук или брус сланина.

Самотните тролове пък се интересуват дали сред публиката ще има мацки с екстеншъни, други пък се тресат дали в залата публиката ще бъде подгрявана от Теди Джорджо с познатото: "Ръцете, движим, сега..."

Голяма част от "хейтърите" задават въпроси от сорта дали ще има ракия, Волен Сидеров ще бъде ли там, създават се и страници от сорта "Те нямат място тук. Да запазим Арена неопетнена". Лошото е, че такива страници бързо събират последователи, а след някой и друг месец започват да ни предлагат чорапи и парцалки на някакви неизвестни търговци. Поне практиката е такава.

Повечето постове пък завършват с "Za edin preatel pitam", което се превърна във Facebook фолклор, заради един от едноимените профили.

Странно е, че сред атакуващите чалгата са и хора, които в малките часове често са из фолк клубовете, мятат салфетки и щракат с пръсти. Но пък в социалните мрежи имаме право да бъдем най-големите противници, важното е да се включим във всеобщата веселба.

Всъщност от "Пайнер" трябва да потриват доволно ръце, защото такава реклама не успя да постигне нито един политик по време на предизборната кампания, въпреки че се наливат стотици хиляди левове. Ясно е, че който иска да си слуша Преслава и Галена ще бъде в залата. Ще отидат сигурно и някаква част от "хейтърите", защото извън социалните мрежи дерат гърла на "Водка с утеха". Може пък някой от истинските противници на чалгата също да си купи билет от чисто любопитство. Което си е бонус за организаторите.

Всичко щеше да бъде яко и забавно, ако в тази насочена атака не се бяха включили и "националисти" с шарените долнища с призиви за смърт.

Хора, това е музика. Като не ви харесва не я слушайте, игнорирайте я, критикувайте я, но тази омраза идва в повече. И без това сме озверели по различни причини, няма нужда да се разделяме и на чалгари и нечалгари. И на концерти ли трябва да стане като на футболните мачове, където полицията е повече от феновете?

Наясно съм, че Facebook активистите са силни само в мрежата. В противен случай преди ден щеше да има повече от 20 души при постъпването на Мая Манолова за омбудсман. Заявка да отидат бяха направили 10 000. Сега ще е същото, просто някои профили ще посъберат повече последователи, което си е удар. 

Шампанско трябва да гърми и откъм Димитровград, защото подобна безплатна реклама не е имало досега, бъдете сигурни и че националните телевизии ще се включат по темата.

А ти ще отидеш ли на концерта? Za edin preatel pitam...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: ПайнерФики
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
17
 
! Отговори
d преди 8 години
На интервюта за работа трябва да има въпрос "Каква музика слушате?", за да не наемат такива типове...
50
6
 
35
 
! Отговори
d преди 8 години
"Хора, това е музика. Като не ви харесва не я слушайте, игнорирайте я, критикувайте я, но тази омраза идва в повече."Личи си, че си чалгар. Засегнат си леко. Един журналист трябва да пише статии без да заема позиция. Трябва да излага факти и насочващи въпроси, а не да дава наставления на читателите какво да правят. Статията е писана сякъш си някакъв стажант и това ти е второто написано нещо.. Много, много слаба журналистика, но те оправдава това, че си ЧАЛГАР!
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми няма статия за АC/DC ама сигурно е случайно
48
23
 
8
 
! Отговори
Край преди 8 години
Пайнера залага само на доказано качество- всяка от певиците му може да напълни зала. А че са готини мацки даже и някой обратни се съгласяват. Е ако обаче ви влече единствено и само елитното изкуство -наслаждавайте се на големия *** на Ники Минаж или на вехтите *** на тези от Ей Си ДИ СИ. Или пък на афтентичиния фолклор на банските старчета. Въобще под слънцето място има за всички за това не се хабете да мразите.
47
3
 
24
 
! Отговори
лол преди 8 години
"Може пък някой от истинските противници на чалгата също да си купи билет от чисто любопитство."....абе Сашко, по голям балък не можа ли да пръкне *** ?
46
2
 
27
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 8 години
Питали Фики Стораро как е с жените а той:-Повече от една седмица с жена не ходя ... щот ми се уморяват краката.
45
2
 
14
 
! Отговори
Нечалгар преди 8 години
Всичко е просто и лесно. Свързваме се с НАСА, товарим всички чалгари - "пивицити" и "фиеновете" им, на няколко ракети. Хем ще си слушат *** колкото светлинни години искат, хем 2 милиона пасмина няма на кого да липсва. Допълнителен бонус е частично разрешение на проблема с ромите ще се реши.
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя па - металите му били противник.първо, повечето метали отдавна гледат с насмешка на чалгата, поп-фолка не им пречи - няма какво да делят. Второ, от описанието ти се вижда, че имаш спомени за металите от прозореца на тролея покрай попа преди 20 години. по-вероятно не... тогава си гледал през рамката на количката. Може и да не одиш да са гръмниш...
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сашко ,защо бе, Сашко ?!...работете бе хора...получавате заплати без покритие..........
42
28
 
4
 
! Отговори
Край преди 8 години
Що в Каварна Цонко събира само изискани лейдита и дженталмени с фракове да пият шампанско в кристални чаши и да валсуват. Въобще не са едни менове с мръсни черни тениски, с непрана вълна на опашка, не къркат лековкиснала бира и не се радват на подобни старчета на сцената с къси *** и каскети. Хеви метъла или рапа са високо изкуство пък чалгата било за низините. А да одите да се гръмнете.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромска му работа.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"бъдете сигурни и че националните телевизии ще се включат по темата."Сигурен съм Саше, всички медии чинно изпълнявате плана по опростачването на нацията. Заливате на със златки, патки, николетки, биг брадъри, преслави и пайнери всеки ден, което очевидно говори колко нисък интелект притежавате в медиите.
39
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Всъщност от "Пайнер" трябва да потриват доволно ръце, защото такава реклама"Ти го плюеш, той си мисли че дъжд го вали ахахахха Ето точно толкова прости сте феновете на гюбека, Саше. Не е реклама да всички да си правят гаргара и подигравки с компанията, музиката и феновете й, напротив, така още повече хора ще бъдат отблъснати от тази помия, която ти слушаш.
38
0
 
9
 
! Отговори
фен на Сашо преди 8 години
Поздравявам автора за изящния стил на списване! Единствения от днес.бг, чиито коментари чета с удоволствие :)))
37
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимия ми коментар от там: "14 години Планета, 18 години Олинеза, общо 32 години мазало"
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
O, sancta simplicita!
35
1
 
17
 
! Отговори
Men преди 8 години
Копон ли ште има? Кога е комцерта на пантерата?
34
3
 
39
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Саше, Саше, ходи си купи билет и не ни занимавай с гупости...Ясно е, че този концерт няма нужда от реклама, защото така или иначе на него традиционно си ходи един контингент от хора, които не могат да си напишат името или бъркат столицата на Белгия...Аз лично доста се забавлявах с "троловщината", а и продължавам да се забавлявам, а още по-приятно ми е как разни хора, се опитват да защитават концерта с неграмотно написани коментари и статии...;)
33
3
 
26
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Господ вече е наказал достатъчно чалгаджиите с безгранична простотия, която демонстрират всеки път, когато отидат да се самоизлагат на концертите, дори боят не е в състояние да ви накаже повече от това.
32
0
 
16
 
! Отговори
edin preatel преди 8 години
аууу списвача на съботния или неделния или там къвто беше "бис" взе да защитава любимците си... умилих се. Абе "саше" ти ще ходиш ли на наградите? Za edin preatel pitam.. другото са ти го казали вече по-надолу...саше...