Всички, ръцете, сега... На оружие с краката на Фики!

Или как хейтърите ще вземат да изпишат вежди на "Пайнер"
Обновена: 21 окт 2015 11:01 | 21 окт 2015 10:42, Александър Попов
106
Всички, ръцете, сега... На оружие с краката на Фики!
Снимка: Булфото, архив

Всяка година телевизия Планета празнува в столицата рождения си ден с най-големите звезди на "Пайнер". Тази обаче е по-специална, поне в социалните мрежи. Обявеният за 1 декември в зала "Арена Армеец" концерт предизвика истинска буря във Facebook. Страницата за събитието бе "задръстена" с анкети и подигравки.

Най-често са споменавани краката на Фики. Има ли ги, няма ли ги, как ще излезе на сцената, ще помага ли баща му Тони Стораро и т.н. Всъщност крайниците на Фики отдавна са в полезрението на противниците на чалгата.

Какво ще се яде в залата също е тема на обсъждане, като сред вариантите са пръжки с лук или брус сланина.

Самотните тролове пък се интересуват дали сред публиката ще има мацки с екстеншъни, други пък се тресат дали в залата публиката ще бъде подгрявана от Теди Джорджо с познатото: "Ръцете, движим, сега..."

Голяма част от "хейтърите" задават въпроси от сорта дали ще има ракия, Волен Сидеров ще бъде ли там, създават се и страници от сорта "Те нямат място тук. Да запазим Арена неопетнена". Лошото е, че такива страници бързо събират последователи, а след някой и друг месец започват да ни предлагат чорапи и парцалки на някакви неизвестни търговци. Поне практиката е такава.

Повечето постове пък завършват с "Za edin preatel pitam", което се превърна във Facebook фолклор, заради един от едноимените профили.

Странно е, че сред атакуващите чалгата са и хора, които в малките часове често са из фолк клубовете, мятат салфетки и щракат с пръсти. Но пък в социалните мрежи имаме право да бъдем най-големите противници, важното е да се включим във всеобщата веселба.

Всъщност от "Пайнер" трябва да потриват доволно ръце, защото такава реклама не успя да постигне нито един политик по време на предизборната кампания, въпреки че се наливат стотици хиляди левове. Ясно е, че който иска да си слуша Преслава и Галена ще бъде в залата. Ще отидат сигурно и някаква част от "хейтърите", защото извън социалните мрежи дерат гърла на "Водка с утеха". Може пък някой от истинските противници на чалгата също да си купи билет от чисто любопитство. Което си е бонус за организаторите.

Всичко щеше да бъде яко и забавно, ако в тази насочена атака не се бяха включили и "националисти" с шарените долнища с призиви за смърт.

Хора, това е музика. Като не ви харесва не я слушайте, игнорирайте я, критикувайте я, но тази омраза идва в повече. И без това сме озверели по различни причини, няма нужда да се разделяме и на чалгари и нечалгари. И на концерти ли трябва да стане като на футболните мачове, където полицията е повече от феновете?

Наясно съм, че Facebook активистите са силни само в мрежата. В противен случай преди ден щеше да има повече от 20 души при постъпването на Мая Манолова за омбудсман. Заявка да отидат бяха направили 10 000. Сега ще е същото, просто някои профили ще посъберат повече последователи, което си е удар. 

Шампанско трябва да гърми и откъм Димитровград, защото подобна безплатна реклама не е имало досега, бъдете сигурни и че националните телевизии ще се включат по темата.

А ти ще отидеш ли на концерта? Za edin preatel pitam...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
7
 
! Отговори
187 преди 8 години
popw, ti 6e hodi6 li? edn preatel pita?
30
4
 
30
 
! Отговори
Не пия водка... преди 8 години
Г-н Александър Попов, аз няма да отида на това мероприятие, а на вас пожелавам приятно прекарване там.
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бесен *** защитава яросно любимите си ориенталски ритми на Шитко Лайнера и турбоселяците, и евтините труженички, които се събират на концертите. Сашо издига в култ щракането с пръсти, свиркането с четири пръста в уста и мятането на гюбеци върху масата, задължително гол до кръста. В общи линии затова става въпрос в тази статия.
28
2
 
3
 
! Отговори
Кой преди 8 години
До АнонименТака като гледам и ти спадаш към тях
27
8
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Тц, средностатистическия чалгар е гербер и еврофил. Все пак единствено Баце е затварял половин София, заради концерт на Цеца.
26
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Средностатистическият читател на тази медия - чалгар, русофил, последовател на Атака (тези три характеристики са вече синоними). Твърди, че мрази всичко чуждо, а винаги критикува всичко родно. Обича Русия, но никога не е чел нито един руски класик (дори не знае, че повечето са били винаги декабристи, опозиционери, революционери и са били несъгласни с руския империализъм). За Русия нашият средностатистически приятел знае, че са "пичове, щот се противопоставят на американците" и "имат яки каки".
25
0
 
9
 
! Отговори
x преди 8 години
защо не трябва да се хейтва? само трябвало да се пишат позитивни неща, май ограничавате свободата на словото а? Много си *** бе, Сашепп. нищо лично бе Саше, комиците, сещаш ли се хахахахахаха
24
0
 
27
 
! Отговори
Miro преди 8 години
4-5 часа снощи се посмяхме от сърце.Любим си остава лафа:На концерта на планета ще има стойностни момичета! Стойността им ще е между 10 и 30 лв ‪#‎заединпреателпитам‬
23
3
 
2
 
! Отговори
АнОнИмЕн СъМ преди 8 години
До до 21Направи разлика от истинска чалга и помията "поп фолк". Едното няма нищо общо с другото. И аз не ги обичам тия от Лайнер
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един път от господарите показаха как така нареченият им концерт е прекопирал едно към едно церемонията по награждаване в порноиндустрията, даже и случайно изкачащите цици на псевдо певиците бяха изкопирани от същите награди. Не стига, че прекопират чужда музика, ами прекопират и чужди концерти. Фалшиви сте всичките фенове на фалшивата ви музика.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми Саше, какво да правим, като все още има хора, които предпочитат да осмиват пошлото и грозното, вместо да си затварят очите за него? Кофти е за любителите на пайнерското "изкуФФФство", но тяхната липса на вкус не мисля, че трябва да бъде толерирана в чак такива размери. Коментарите на "хейтърите" са най-свежото нещо, пръквало се в Сураттефтера от доста време.
20
2
 
16
 
! Отговори
Питко Майнера преди 8 години
Колко ви платиха за тази статия от "Пайнер"
19
1
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Кой на кого се натрапва след като на нас ни се натрапват всекидневно статии за Лайнер и това жалко подобие на музика, символ на безграничната селяния и простотия? Никой не говори за чалга, докато не се появи някой като Сашко да прави скрита реклама на концерта на Лайнер.
18
16
 
4
 
! Отговори
АнОнИмЕн СъМ преди 8 години
Колко сте задръстени всички. Всеки има право на собствен избор. Който иска да слуша който иска да не слуша. Не да се натрапвате с не компетентното си мнение.
17
1
 
16
 
! Отговори
К_ралица преди 8 години
Съветвам А. Попов, авторът на статията, да си смени снимката. В този размер изглежда сякаш си чопли носа.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саше, пак ли ще мяташ мазни гюбеци на първи ред или вече си готов да попееш на микрофона на Азис? За един приятел питам...
15
1
 
14
 
! Отговори
zzz преди 8 години
Попов, това не е музика и ти е пределно ясно защо бива хейтвана. 14 години пошлост се излива върху децата, а ти едва ли не го защитаваш с тази *** статия.
14
1
 
19
 
! Отговори
preatel преди 8 години
Мен най ми е готино колко са немощни в нападките си поп фолк маниаците. Опитайте и Вие нещо остроумно бе, опитай малко по-така с хумор да погледнете към нас клетите хейтъри. Ама не става нали ? :Д
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива смешки има там,че чета и с глас се смея. хахахахаха малко им е,стига вече с тая чалга,да имаше една бомба да гръмне да ги изчисти всички селяни-чалгари,страната щеше да се поизчисти от ***,ама може и това да се уреди.
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учудвате ли се, че днеса следят биг брадър и слушат чалга? Това са типичните забавления за прости и нискоинтелигентни селски бекове с нулева култура, точно като Сашо.