Погребението на "Пайнер" бе прибързано, живи са!

Хиляди пяха снощи с любимците си в зала "Арена Армеец"
113

Преслава си е любимка на публиката. Снимка: Булфото

След концерт в Русе на "Пайнер" из социалните мрежи тръгнаха едни снимки на празна зала, а и бяха придружени с гръмки статуси от сорта: "Чалгата умря!"

Погребението явно се оказа прибързано, защото певците продължават да се радват на голяма фенска маса.

Няма да се впускаме в спор колко хора от провинцията живеят в столицата и те ли са основните консуматори на тази музика, но има един факт - "Пайнер" и телевизия Планета направиха успешен концерт пред хиляди в "Арена Армеец".

Той ще се запомни с няколко нови дебюта в димитровградската фирма, както и с липсата на част от любимците на феновете.

Нямаше ги Андреа и Камелия, които напуснаха "Пайнер". За сметка на това за първи път под шапката на компанията пяха новите трансфери Емануела, която ще подпише договор в началото на следващата година и позагубилия се фолк-рапър Устата.

Деси Слава разреди сълзите по бившето си гадже и излезе от Big Brother, за да се включи и тя в рождения ден на Планета. Блондинката се бе пременила в дълга черна рокля, която щедро разкри черните й бикини. Но да не задълбаваме толкова в стила й, сигурно близкостоящите до сцената са били доволни от гледката.

Овациите обраха още Анелия, Емилия, Цветелина Янева и рапъра 100 Кила, Фики. Преслава и Галена, пременена в нещо като египетска царица, традиционно бяха сред най-аплодираните.

Организаторите се бяха погрижили на концерта да прозвучат и по-стари хитове в съпровод на бенда на Дани Милев, което даде възможност на сцената да се развихри и по-старото поколение като Тони Дачева, Милко Калайджиев, Ивана, Малина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поп-фолкът по същество е дълбоко не-българска музика, а азиатска. Ако това не е вярно, значи сме си азиатци и толкова. Иначе рокът, а дори и рапът са световни младежки течения.
39
13
 
12
 
! Отговори
;) преди 8 години
Всички са против поп-фолка само фокладжиите не казват нищо за другите изпълнители.И какво излиза,че по умният си премълчава и прави пари.
38
0
 
11
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Това е едно общество, което един на друг си правят четки и се изживявят на ВИП-ове. Жалко, че със своята комерсиалност увлякоха и такива, които наистина имат гласове, които можеха да използват по - стойностно.
37
7
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 33 преди 8 години
Графа е от малкото артисти които успяха да направят хитове без да предизвикват скандали
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди години се заклеймяваха всички които слушаха рок и различна музика от народно и класика.Сега същите тези рокаджии твърдят че само тяхното е музика и заклеймяват всичко що е рап,фолк и какво ли не.Отделно рападжийчетата ,грачат срещу фолка че само тяхната музика е интелигентна и поучителна. Абе ужас.Кат се заслушаш,всичко е помия,но нямаме избор и слушаме каквот ни хареса от различни изпълнители.А гилдите се карат кой е по велик на необятният български пазар.Смешници.....
35
1
 
7
 
! Отговори
До ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Българския фолклор за да има успех трябва са се осъвремени откъм идеи и визия. Виж в Ютюб клипове на Donatan cleo
34
1
 
9
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Заглавието радва и показва напразната надежда на автора, че чалгата не е загинала..Направо работата си отива на funeral doom реквием за смъртта на лекия жанр :D Авторът, който е бил на това основополагащо събитие за модерната музика, да разкаже Фики как е пял? Щото той никога не се е КАЧВАЛ на сцена :D
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората който се правят на папагали най ги мразя музиката на криско не е ли чалга ами хабиби на азис къде има пропуск е да къде е лили каде са тия все едно да ми говориш че шотлсндкото уиски е по хубаво от моита ракия аха
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-много Пайнер фенове има в провинцията
31
3
 
12
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва защото сме красиви и богати, невероятно богати с Българския фолклор и няма защо да се правим на скромни от деликатност да не се засегнат другите нации.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ала погачова ешо пулнет зали москве пардон кв.софию
29
4
 
4
 
! Отговори
Асанчо преди 8 години
Вие високообразованите убихте народа за каква чалга говорите то на гол тумбак нищо не вари а у русе кат платиш ток вода градината на детето да не ви говоря на другите места едва ли е по различно
28
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от цялата статия разбрах, че автора не е доволен, че в София, живеят хора от "провинцията", които според него са единствения контингент на Пайнер :D евала, авторе, кух на гъдулка си
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пайнера ще съществува още дълги години, защото имат пари. Друг е въпроса, че поп и хип-хоп музиката в България взе голям дял от феновете на Пайнер. Ако се основе рок лейбъл мисля, че Пайнера ще падне от сцената.
26
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво са ви виновни Пайнер ????по-скоро погледнете Графа , Любо и Мария Илиева те са за смях......забравих и Гери НИкол, само КРиско става
25
1
 
16
 
! Отговори
niki преди 8 години
До ТониТо няма журналисти бе човек :) Какво очакваш. 99.9% от журналистите са просто драскачи.
24
2
 
23
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Гледам облечени са малко повече от обикновено. Похвално! Сега ако спрат да пеят и просташки песни, всичко ще е наред.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 28Ако е вътре в храма, даже и ония изродените от Пуси Райът ще им се възхитят.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направете го пред Александър Невски и ще дойдат повече, имате опит.Даже най-добре вътре.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че чалгата отдавна умря. Повечето ми познати не се кефят на този вид музика. Това, че са напълнили една зала с 14000 места в голям град, като София неозначава, че са на върха. Ако бяха на върха щяха да правят концерти по залите и стадионите по всяко време на годината. Сега правят концерти в дискотеките