Тръмп за операцията в Близкия изток: Най-лошото решение!

Според него влизането в този район е била катастрофално
Обновена: 9 окт 2019 17:13 | 9 окт 2019 17:13,
28
Тръмп за операцията в Близкия изток: Най-лошото решение!
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че интервенцията на САЩ в Близкия изток е била "най-лошото решение", някога вземано за страната и сега той ще се погрижи за сигурното изтегляне на американските войници от региона, предава AFP.

Тръмп беше подложен на остра критика заради изненадващото обявление на Белият дом, че Вашингтон ще изтегли част от войските си от границите на Сирия.

"Влизането в Близкият изток беше най-лошото решение, някога вземано в историята на нашата страна. Отидохме на война под фалшиви и вече опровергани причини", написа президентът в Twitter, като уточни, че говори за обвиненията към режима на Садам Хюсеин в Ирак от 2003 г., който тогава беше обвинен в притежание на оръжия за масово поразяване.

"Такива нямаше! Сега ние бавно и внимателно връщаме нашите велики войници и армия у дома.", добави президентът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Браво! Истината произнесена ясно не от кого да е, а от Президента. Тръмп е не само Патриот, Антиглобалист, но и Хуманист, който самоотвержено се бори с всичката поквара и пороци на Новия Световен Ред, горещо поддържан от съвременната мракобесна Глобалистична Олигархия, която е готова с цената на всичко да постигне Световното господство и Триумф на Капитала над Човека!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още малко и ще се извинят и за Осама... А талибаните ще станат борци за свобода срещу американската агресия.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"съюзнико" ти що абдикира?
22
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17Много точно. Всета няма нужда от циркаджии, а от хора като Буш. Който удрят здраво всеки не спазващ човешките права или друго. Тръмп за сега се очертава най слабия президент на САЩ от много деситилетия на сам. Ето и фактите се виждат една по една диктатуроте почват да се зхбят и да правят, каквото искат.Ако някой си мисли, че света без САЩ ще цъфне... Живее в соц ильозия.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
войниците им били велики хахаха,поради каква причина,воювали са на собствена територия за страната си ли
20
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е позор за Америка. Наистина там има много *** народ който гласува за него.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 17Като чета безсмислиците които си надраскал и обидите които си изсипал не си струва времето да ти обяснявам.
18
2
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Маанниии, че си прогресивен бре ! И, какъв ти е прогреса ? От обикновен п.....с сега си модеренджендар
17
3
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ако сега кюрдите нападнат Турция следва НЯТО да помогне на Турция. България като съюзник на Турция също може да бъде въвлечена във война.
16
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е най-отрицателната съвременна личност. Ръкопляскат му само враговете на прогреса и той не разбира това защото е болезнено жаден за власт. Освен това се забърка в толкова каши и лъжи, че сега ужасно го е страх че ако го свалят от власт отива направо в затвора с цялата си фамилия от мошеници и крадци.
15
1
 
5
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Айде сега изключете Турция от НАТО,нали писахте договори УЖ,всеки си гледа интереса само празни приказки и обещания.Та нали нащо бъл.стадо овцете блеят НАТОООО.Корупция на международно ниво ,да не почнат и албанците че тогава ние гайдите и пробити *** на къде?
14
12
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
И ще го остави на руснаците... Как не усетиха тия американци колко жестоко бяха хакнати :). Тъй като мандата му се изнизва и затихна историята с руската намеса в изборите, сега е време да изпълни това, което им е обещал на руснаците за да бъде избран за президент :).
13
16
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Най - големият предател на американският интерес. Докато Русия и Турция бият бившите им съюзници, Тръмп дреме като глуха cвиняя в необрана царевица.ИМПИЙЧМЪНТ на шonapa!
12
9
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Оранжав разкарай окупационният корпус и от България ,ще те споменавам само с добро,наистина ще станеш за мен най-великия американски президент!
11
10
 
15
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До Валентин Тодоров Г-н Тодоров,много турко в тия коментари,особено в статията за нахлуването на Турция в Сирия.Нацвъкаха ми за отрицателно време минуси за това,че подкрепям кюрдите.Напълно съм солидарен с вашето мнение.А туркофилите да го ду.....!
10
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега да изтегли и войските си от окупирана Европа!
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбрахме кое е най-лошото решение, а най-доброто е да импийчмънтят Тръмп.
8
8
 
21
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Ако Ердоган си мисли за военна победа над кюрдските милиции той просто не разбира от военна стратегия.Те ще изтеглят основните си сили в Ирак,оставяйки многобройна пета колона и ще наложат партизанска война срещу турските военни лагери в зоната. Горчивия опит на САЩ във Виетнам ,Афганистан и Ирак и този на Съветския съюз в Афганистан би трябвало да е преподал някои уроци,но изглежда те не са научени.
7
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя вече се чуди, какво да говори, за да остане на власт. Махай се от стола, че света ще се запали, без тояга. Трябва силен държавник като Буш. Ето малко отслабване и турчина почна да иска Кипър... Сега част от Сирия.. Утре час от България. Не разбрахте ли, че САЩ са опозиция на диктаторите, без тях света ще потъне в диктат и войни. Както беше преди тях. Балканска, ПСВ, ВСВ... И какво ли не.
6
6
 
21
 
! Отговори
Да преди 4 години
Браво на Тръмп,САЩ не обичат да си признават че са терористи и агресори.