ГРОБ си замина!

Ангел Грънчаров @eltimir.blog.bg 20 фев 2013 09:58
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
132
16825
 
 "Бойко хвърли оставка!
Премиерът обяви падането на кабинета в парламента"

Дотук добре, ама да видим мотивите му. С лъжи дойдоха и с лъжи си тръгват. Но и със страх, защото усетът им ги подсеща какво ги очаква. Продължаваме с новината:
"Премиерът Бойко Борисов хвърли оставка, ще я депозира по обяд след заседанието на Министерския съвет. Това той обяви от парламентарната трибуна."В никакъв случай не искам да носиме пасивите на ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта", заяви Борисов.

"Няьма да правиме структурни промени. Програмно правителство с ДПС няма да правя, нито с вас г-н Костов, вие сте едно и също", каза още премиерът от трубуната. "
Значи според Боклука излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора. Аз съм им наредил. Сигурно аз съм наредил да използват психотроника. Аз крадох като обезумял през всичките тези години. Аз подлагах на репресии и необуздан терор последните ветерани на антикомунистическата Съпротива. Боклука е невинен.
В едно обаче е прав. Че Костов и Доган са едно и също. Да, това е истина, но не е цялата истина. Те всичките са едно! Цялата им омразна "политическа класа", поставила се в служба на световния ционизъм. Те, които насърчаваха по еврейска заповед циганите да обезбългаряват България, те наистина са едно.
Партия ГРОБ слезе от властта. Да видим кой ще дойде след нея. Лично аз не искам това да е никоя от досегашните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кой е ГРОБ?
93
13
 
13
 
! Отговори
тито преди 11 години
До Анонимен:Кога Тиквата изглеждаше навън по-добре? Когато цъкаше на телефона смс-и? Или когато спеше, защото не хваща бъкел английски? Или когато го изтикваха на снимки на министрите на най-задния ред в ляво, в ъгъла на снимките? Припомни ми, кога точно изглеждаше добре? Или когато говореше като каруцар, с 200 думи речников запас на РОДНИЯ си език?
92
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грънчаров,"Аз не искам това никоя да е никоя от досегашните от досегашните партии"!Мерси за "гениалната" ти мисъл!Нали на два пъти се експериментира това.Примера с крадлив дядо и с Боко БУДА Тиквата!И какво...?
91
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пазете се от Съсел и сие!
90
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извън България погледнато Борисов изглеждаше най-добре. Сега пасете по тоягата на съсела. Овце!
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До бай онзиЗаблуден е.
88
15
 
27
 
! Отговори
бай онзи преди 11 години
автора е ***
87
6
 
14
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@ преди 11 години
тоя неразбран писател още ли е жив бе ха ха ха ха ха ........................................
86
7
 
8
 
! Отговори
Бай Трендо преди 11 години
На следващите избори да кажем нашето твърдо и категорично НЕ на петорната коалиция - СДС+ДСБ, НДСВ, БСП, ДПС и ГЕРБ! Вън от управлението и марш към затвора за политическите крадци, шашмолози и майкопродавци. Изменниците и предателите - на съд! Долу политическата мафия, разгромила нашето скъпо Отечество, а народа докарала до просешка тояга, да не може да си плати сметките за ток, вода и парно - нечувано за страна, член на ЕС! Да свалим не радиаторите от жилищата си, а политическата клика!
85
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гроб си замина така ли аха и кой ще дойде по големия гроб БСП? БЪЛГАРИ ПРОСТИ СТЕ И ВИНАГИ ЩЕ СТЕ БЕДНИ!
84
5
 
17
 
! Отговори
МеН преди 11 години
По големи тъпотии от тази статия е само дрункането на съсела днес.
83
1
 
11
 
! Отговори
Георги-НЗ преди 11 години
Ами именно - той Елтимир сега се лекува точно от последствията на психотронно въздействие.А че ти си неосведомен и неграмотен - не са ти виновни другите.
82
7
 
5
 
! Отговори
7_9 преди 11 години
психотроника ??? Molq te lekuvaj se
81
5
 
6
 
! Отговори
Георги-НЗ преди 11 години
До SiromahovСвиркомахов - от моята камбанария ти си ***, а не автора на статията.Трабва такива като тебе да бъдат принудително ограмотявани - за да няма после пак: *** народ - слаба държава!
80
10
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Цялата истина е, че следващото правителство пак ще е на Герб само, че вече с абсолютно мнозинство! Ако някой си мисли, че коя да е друга политическа сила изобщо може да влезе в парламента то се лъже страшно много!
79
10
 
11
 
! Отговори
667 преди 11 години
НАПЪЛНО ВЯРНО ГО Е НАПИСАЛ ЕЛТИМИР.А ВСИЧКИ ВИЕ НАМАЗАНИ *** КОИТО ПОДКРЕПЯТЕ *** БОЙКО РЕВЕТЕ ВАШАТА ВЕЧЕ Е ИЗПЯТА
78
0
 
5
 
! Отговори
Е преди 11 години
СЕГА ВЕЧЕ ГЕРГОВ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ
77
5
 
8
 
! Отговори
Siromahov преди 11 години
Dano sa malko glupacite kato avtora na tazi statija
76
2
 
0
 
! Отговори
Чепилев преди 11 години
До bebeУ,Я!!!
75
5
 
17
 
! Отговори
Георги-НЗ преди 11 години
1. Свикване на Велико народно събрание - без партии и без стари политически муцуни2. Изнамиране на честни и национално отговорни хора от провинцията. Тази задача не е толкова трудна, тъй като във всеки един град може да се направи допитване за предложения. Всеки град си познава местните хора и им знае историята - кой крал, кой баща му какъв бил, ...та скрито покрито не може да има в мелкия град. То и в по големия е така - хората се познават и един мошеник няма никакъв шанс да пробие бариерата.