ГРОБ си замина!

Ангел Грънчаров @eltimir.blog.bg 20 фев 2013 09:58
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
132
16830
 
 "Бойко хвърли оставка!
Премиерът обяви падането на кабинета в парламента"

Дотук добре, ама да видим мотивите му. С лъжи дойдоха и с лъжи си тръгват. Но и със страх, защото усетът им ги подсеща какво ги очаква. Продължаваме с новината:
"Премиерът Бойко Борисов хвърли оставка, ще я депозира по обяд след заседанието на Министерския съвет. Това той обяви от парламентарната трибуна."В никакъв случай не искам да носиме пасивите на ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта", заяви Борисов.

"Няьма да правиме структурни промени. Програмно правителство с ДПС няма да правя, нито с вас г-н Костов, вие сте едно и също", каза още премиерът от трубуната. "
Значи според Боклука излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора. Аз съм им наредил. Сигурно аз съм наредил да използват психотроника. Аз крадох като обезумял през всичките тези години. Аз подлагах на репресии и необуздан терор последните ветерани на антикомунистическата Съпротива. Боклука е невинен.
В едно обаче е прав. Че Костов и Доган са едно и също. Да, това е истина, но не е цялата истина. Те всичките са едно! Цялата им омразна "политическа класа", поставила се в служба на световния ционизъм. Те, които насърчаваха по еврейска заповед циганите да обезбългаряват България, те наистина са едно.
Партия ГРОБ слезе от властта. Да видим кой ще дойде след нея. Лично аз не искам това да е никоя от досегашните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
12
 
! Отговори
mitashki преди 11 години
грънчаров и ти си една платена мижитурка, кой ти плати за да пишеш ле ***? офф писна ми да чета на простаци изразяването за това какво е направило и какво не това правителство! как не разбрахте, че сте *** народ и отново ще си насъдите хора които ще ви крадат и мамят! хайде г-н грънчаров може и на вас да ви се отвори парашута и да получите някакъв пост! вие по-добър ли сте от тях? едва ли купена подлого!
73
5
 
19
 
! Отговори
баба Кунка преди 11 години
До 75 анонимен:Къв народ бе ***? Една шепа платени *** за народ ли го броиш? Народа ще го видиш на изборите, а дотогава точи лиги по Станишката.
72
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Браво бе Ангелчо:) Простотия от класа!!!!!!!
71
11
 
6
 
! Отговори
Vokil преди 11 години
До Справки -13 Да, народа се събуди и вече не вярва на вашите лъжи и демагогии и за това има огромен принос Ангел Грънчаров и движение ,,Войни на Тангра ,, .И именно защото ни има ,ще я има и България во веки веков. И да си направя ДНК тест ,най много да се докаже ,че съм баща на дъщеря ти или внучката ти .
70
6
 
6
 
! Отговори
шшт преди 11 години
Браво на Българина в деня на обесването на ВАСИЛ ЛЕВСКИ дпс отново е на власт , ДА ЖИВЕЕ ДПС и да ви е честито.
69
4
 
12
 
! Отговори
Филип Тотю преди 11 години
АБЕ , АНГЕЛЧО , ТАЗИ СНИМКА ОТ КОЙ СКРИН Я ИЗВАДИ ???? ДА НЕ Е БИЛА НА ПРА-ПРАААА ДЯДО ТИ , КОГАТО СЕ Е БИЛ С НАПОЛЕОН ????
68
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво стана сега, малки, нагли, корумпирани подлизурковци на ББ и ГЕРБ усетихте народния гняв, не разбрахте от каде ви дойте, Вие , майките и бащите ви,който станахте *** на Боко и се уредихте на службички и постове без да имате качества. Вас СТРАХ ли ви е сега, че си отивате, че оставате на улицата, мислехте да векувате със Боко,но не НАРОДА Ви ИЗМЕТЕ! *** от яд, гърчете се Отивате си на село, при кравите и Вашия селски водач, ДОВИЖДАНЕ няма да липсвате на НИКОГО!
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АНгеле, гледай в момента интервюто на Сергей Станишев по ТВ и напиши статия за това, с каква наглост той ни говори за управление на държавата, с каква наглост обвинява който и да е за мизерията на българския народ, пиши с каква наглост тоя хамстер ни говори за общество, отговорност и т.н.И с каква наглост ни убеждава, че БСП ще оправи страната.
66
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го закачайте сега Ангел, че гледа интервюто на Сергей Станишев по ТВ.Серго отново бълва простия и популизъм.
65
4
 
5
 
! Отговори
Ангел Грънчаров преди 11 години
Не лицата, а Системата!Сега всички питат кой ще дойде, след като сегашните *** си заминат. Който и да дойде, при сегашната Система ще става все по-зле. Не лицата и безличията трябва да се сменят, а самата система, политическия модел трябва да бъде променен. Не го ли направим, ще продължим да се въртим в същия омагьосан кръг и народът ни все така ще продължи да измира. За да спасим народа си, трябва да сринем Системата. Друг избор нямаме.
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бачу , Ангеле , ГЕРБ ще се върне отново , за да измете оная ***, наречена енергийна мафия , начело с лицето Р.***..., колкото и да страдаш , че ще ти спрат финансирането от преноса на ток ....
63
4
 
2
 
! Отговори
бивш българин преди 11 години
Лично ти, дето си надраскал горното писание (авторът, демек), за коя партия си, след като не искаш "това да е никоя от досегашните партии"?
62
9
 
6
 
! Отговори
опс преди 11 години
Ей лице ти си за гроб, не се напъвай да пишеш статии, ***, огледала нямате ли в Русия???
61
3
 
5
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До VokilПич,не съм се смяла така, от много време... Ангел и народен будител? И ти си вярваш? Достатъчни са няколко кат теб, за да няма държава България! Направи си ДНК тест, за да разбереш коя и как е била и е ***!
60
4
 
12
 
! Отговори
баба Кунка преди 11 години
От Русия ли пишеш ***?
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да искаш и да не искаш на власт ще дойде някоя от досега управляващите партии.
58
5
 
12
 
! Отговори
1111 преди 11 години
Господа,не допускайте словоизлияния на непросветени и некомпетентни люде.Такива нямат акъл за себе си,камо ли да дадат на другите.
57
17
 
14
 
! Отговори
Vokil преди 11 години
Герберски *** , Стига сте плашили народа със Станишев ,Доган ,Костов и останалата политическа ***. Те ще бъдат заедно с вас на съд и в затвора .Не разбрах те ли ,че бунтовете са срещу целия 25 годишен геноциден модел на управление .Истеричната ви атака към Ангел Грънчаров е доказателство за значимостта му като народен будител
56
13
 
24
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До Ангеле, по - *** човек от тебе не бях срещала скоро! Факт! Сега разбирам, защо 23 години се въртим в кръг и такива като теб се налапаха за сметка на народа! Не герб ти е виновен, пич, кофти гени и некадърност, примесена с мързел!Пак ще гласувам за герб!
55
3
 
4
 
! Отговори
Ivanov преди 11 години
Ei ov4ar o4ilat nedei da znaesh mnogo....