Боляри въстанаха срещу ромския клан "Шишетата"

Живеещите в кв. Чолаковци на протест срещу две семейства
19 май 2009 17:51, Екип на Dnes.bg
116

Великотърновски квартал въстана срещу ромска фамилия, настанена в общински жилища.

300 души се подписаха под искане до кметството да бъде изселена фамилията, наричана Шишетата. 

Хората от кв. Чолаковци  разчитат на приетия наскоро Закон за етажната собственост.

В него е предвидено 75% от собствениците да могат да изгонят съсед, ако нарушава реда в кооперацията.


  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
MMM преди 14 години
Eдното бабе се оплаква, че откраднали телефона, ама само подозирали, че са ***. В същото време, чичкото обяснява, че оплаквания за кражби няма там, където живее. Другото бабе мрънка за музиката, дето е характерно и за българските съседи също. Нехигиенично било, но се вижда, че апартаментът им е чист. В същото време някакви диви скинове се кискат в кадър и скачат срещу дядката, аха да го набият .... "единия се разкарваше с фланелка на Турския национален отбор по футбол" - това без коментар, ясно е, че си див скин с катастрофирал поглед. Айде не слагайте всички под един знаменател, ми погледнете себе си.
94
0
 
0
 
! Отговори
xph преди 14 години
Ти до колко познаваш или най-малкото знаеш нещо за шишетата във ВТ. Тоя *** има над 15 деца, единия се разкарваше с фланелка на Турския национален отбор по футбол, други до скоро просеха и превеха мизерии по центъра на града. Ти ли точно ще кажеш че *** се "държаха адекватно". Кое по-точно е адекватното при тях??????????????? Мола те уточни!
93
0
 
0
 
! Отговори
MMM преди 14 години
Конкретно в този случай, българите се изложиха много повече. *** се държаха адекватно. Аресва ви, не аресва ти, това е положението.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
volen!!!!!!!
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
*** си е ***. Крадлив и мръсен ще си бъде винаги. Има някакъв сибил ли що ли дето пише глупости във форума. Да върви в *** махала! Там му е мястото!
90
0
 
0
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 14 години
ЗАТВОРИ СИ ШИБАНАТ-А МИРИШЕЩА НА СПЕРМ-А УСТА И ХВАЩАИ ПЪТЯ ЗА АНАДОЛА
89
0
 
0
 
! Отговори
sibel преди 14 години
balgari neka *** da va te i tova pravqt afferin na ***
88
0
 
0
 
! Отговори
ОМГ! преди 14 години
ТОЗ НАКРАЯ С ЧЕРНОТО ЯКЕ КАК СА ИСМЯ КАТО ПУТК'А А ОТЗАДЕ ГЛЕДАТ ДЪРТИТЕ СЕИРДЖИИ НАПЛАШЕНО ... НЯКОИ ЧУЖДЕНЕЦ АКО ГО ГЛЕДА ЩЕ РЕШИ ЧЕ НИЕ СМЕ МАЛЦИНСТВОТО . Я ПО СМЕЛО НАПРАВО СОПАТА В ГЛАВАТА НА ***
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
tiq dvamata sas golite glavi sa po gnusni i ot ciganina,osobeno toq sas shernoto qke,palni smeshnici.mishoci
86
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 14 години
Айде ........... Сапуна и да ги няма !!!
85
0
 
0
 
! Отговори
Unknown преди 14 години
84. - 00:20 - От: АнонименТоз със черното как просташки са изсмя на края на видетото.. сиирджия..-----------------------Тоя му викат борко фафлата... нз дали е сиирджия ама е *** голям, мноо пекан!
84
0
 
0
 
! Отговори
Unknown преди 14 години
81. - 00:14 - dago smu4ete do dupkaОт: lutitaka 6tee 6te go la.pa.tee...do krai...bravo bratq ***..samo DPS-------------------------------------------- Eто заради такива *** като тоя *** мизерния, после обвиняват други *** които можеби не са лоши хора.. но повечето са такива като тоя дето е нисал тва.. българския *** е много мръсно семе!
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Тоз със черното как просташки са изсмя на края на видетото.. сиирджия..
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
това са хора на доган за сплашване на турското население.бий симера дасе усети магарето - симера е атака а магарето дпс
81
1
 
0
 
! Отговори
Unknown преди 14 години
ами тия бабички половината незнаят кво говорят... просто са насъскани срещу *** и си имат някви стереотипи.. станало нещо и хоп *** виновни... аз живея в тоя квартал и знам как са точно нещата и шишетата не са цвете за мирисане ама наистина не са ми правили лошо впечатление, в сравнение с други *** са добре, на тоя дъртия ммчетата му се занимават със футбол спортуват, не вярвам да тръгнат да влизат по на хората апартаментите чак, ама все пак нищо не се знае.. и въпреки това ако нямат доказателства за такова нещо е грехота да ги обвиняват!
80
0
 
0
 
! Отговори
Фиго преди 14 години
ДА 4УВАЛ СЪМ ЗА ТОВА 4Е Е БИЛ ПРЕСАTAШЕ НА МУЛТИ'ГРУП НО НЕЗНАМ ДАЛИ Е ВЯРНО А И ДА Е БИЛ ТАМ НЕ СИ4КИ СА БИЛИ ЗАМЕСЕНИ В ДАЛАВЕРИ ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕ6 4Е 4ИСТА4КАТА НА ВАЛЪO ТОПЛОТО Е ЗАМЕСЕНА С НЕГО В АФЕРИ И КРАЖБИ
79
0
 
0
 
! Отговори
maki преди 14 години
щом толкова много си сигурен сигурно си чел досието на сидеров кажи нещо от досието на волен що за човек е /аз знам че през 90те е работил за мултигруб а сега шеф на мултигруб е ахмет доган немисе вярва да нямат нещо общо двамата нали знаеш във българия нищо не е случайно и най важното срещу ахмет доган не всеки може да стане.......
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Obshtinata da se zaeme i da gi izseli na drugo mjasto,makar 4e kade mogat da otidat takiva hora,obiknovenno se zaselvat po krainite kvartali ili taka nare4enite ziganski mahali.
77
0
 
0
 
! Отговори
Фиго преди 14 години
ХАХХА НЕДЕИ МЕ РАСМИВАИ ТИ ВЪОБ6ТЕ НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С ПОЛИТИКАТА НА АТАКА А ОТНОСНО ТОЗИ ВЪПРОС С *** НЕ ЕДИН ПЪТ СА ГОВОРИЛИ ОТ АТАКА , НО В МОМЕНТА НЯМАТ ПЪЛНАТА ВЛАСТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕ6ТО .. КАКТО ВИЖДА6 НА УПРАВЛЯВА ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ С МАНДАТ НА *** .. ТАКА 4Е НЕДЕИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ КОИ ВИЛ *** И 4Е НЕ ПРЕПРИЕМАЛИ НЕ6ТО . ОТ НА4АЛОТО ТЕ ПОМИСЛИХ ЗА БАВНО РАЗВИВА6Т С ТЕЗИ ТВАРДЕНИЯ НО СЕГА СЪМ ОБЕДЕН ТИ СИ ПРОСТО ТУРСКО *** .
76
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 14 години
1) Детски и помощи САМО след завършен 8-ми клас и 16-години2) Детски и помощи САМО срещу Трудово-Осигурителен стаж на родителите3) Детски и помощи САМО до 3-то детеАко това не се направи ВЕДНАГА, *** ще станат 100% от населението. Всичко друго е ала-бала