1, 2, 3... А след 12 абитуриентите се превръщат в тикви

Зрелостниците от гледната точка на токсиколозите в "Пирогов"
30 май 2009 12:43, Екип на Dnes.bg
141

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
alcoholica преди 14 години
И КОЙ КАЗА ЕДНО
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ne,ne e bilo taka samo v Plovdiv!! I v Ruse be6e sa6tata ciganiq!! Ne bal,a *** svatba!!! Na kade sme tragnali,da ne kazvam,4e otdavna sme tam.......... 4algata e otrova. I 99% ot balgarite i se naslajdavat,vse edno tova ni e narodnata muzika!!! LELEEEEEEEEE
100
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
oshte vednaj se dokazahte s toya klip che tsiganite tova ste viy samite.nedeyte obijda drugi etnosi s tova a se vijte kakvo predstavlyavate samite viy bugariiii.1,2,3..11,12 uuuuuuuu.ane znaete che sled tova sledva fatala 13 .kakav huy va chaka vas samo ako znaet,togava shte videte viy uuuu...
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Точно на тикви се правят! :-)))) Според тях, то точно това е целта на заниманието! Още по-зле ще става! Колкото повече изпростява нацията, толкова по-грозно ще става положението! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-УУУУУУ! Хахахаахаха :-)
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Tака е, като не пият редовно, а чакат абитуриентския бал ;)
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ama ti mai naistina ne razbira6 kakvo ti govorqt horata?! Kakvo ob6to ima 4algata s napivaneto? Prosto 4algadjiiskiq mantalitet mantalitet e ujasen!!!! To e qsno,4e taka i taka 6te si se napiete,no da se pravite na ***....mn grozna gledka! Ot kade se izvadihte takiva maistori na gubecite,ne zn. MNOGO OTVRATITELNA(***) GLEDKA!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
LELEEEE kolko sa jalki samo. drysat ku4eci kato ***. nekadurni da piqt, nekadurni da se veselqt, nekadurni sa daje da se radvat na sexa, za6toto pove4eto sa impotentni
95
0
 
0
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 14 години
Мила, покрай сухото гори и мокрото... Не знам как е било по другите градове/села, но в Пловдив си признавам че беше трагично... Крещене, луда чалгия, кючеци, глупости, простотии... И аз съм бил млад, и аз съм бил випусник, ама чак такива изцепки нямаше... Най ме хвана яд, когато видях как едно момче в изтукан костюм го ВЛАЧЕХА, защото се бе натрещяло буквално като ***... За какво говорим...
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Хей, мило момиче 93, не знам дали си грамотна дори! Тези правописни грешки в коментара ти... Никой не ви постатавя под общ знаменател, но едва ли не, единици са тези от този Випуск, които наистина са стойности хора. Много жалко - ние ви видяхме и си помислихме, че сте пълен ***!!! Докажете, че не сме прави!
93
0
 
0
 
! Отговори
абитуриентка 2009 преди 14 години
Много плуене много злоба.Жалко че явно става въпрос за зрели хора.На 18 или 19 си неопитен и по лесно грешиш.Но да се заклеимяват всички момичета като к..ви само защото имат бал е нечесно.Аз не се чувставам такава защото завърших.И не съм съгласна да ме обиждат по този начин.Не всички бяхме пияни и дрогирани.Също така не знам някои да е пил пиян заради чалгата.Мисля че и на рок може да се напиеш.На завършващите догодина бих посъветвала да не се напиват купон само с пине не става.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
taka e HOTELITE sa vinovni
91
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
Браво на вашите коментари,напълно споделям написаното в тях.Трагедия е меко казано.Жалко за България.Не съм песимист,но не виждам светлина.
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Nemoga da buda po-suglasna ot tebe!!! Mnogo pravilno si go napisal!
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Празненствата на завършилите средно образование, винаги е един превратен момент от живота на тези млади хора. Поне половин година преди събитието, те и техните семейства са под пара. И има защо - всеки от тях е с амбицията да бъде най-красив, най-интересен или оригинален. Разбираемо е. Но, тази отвратителна простотия, т.е. отвратителна показност, която е в последните поне 10 години, неописумо е... Няма никаква естетика, красота, елегантност... Момичетата се стараят да приличат на някои от тези "певици - к...ви" от чалгата, че направо ги съжалявам. Наблюдавах няколко такива "кортежа". То, направо си беше пълна скръб. Тоалетите им бяха прекрасни - и на момичетата и на момчетата, но "дивееха" още на път към ТЕХНИЯ БАЛ - като смахнати, като дрогирани. Само пошлост... Това е абсолютно ненормално. Тези родители, тези учители - на това ли ги научиха досега!!! А, тяхната обществена среда - да не говорим. Ако не се направи нещо момичетата, както и момчетата са потенциален "материал" на хората, които само това и чакат! Представяте ли си от цели 6 паралелки от елитна гимназия само 14 деца да са нормални и да решат наистина, както подобава да отбележат такъв сериозен, преломен момент от своя живот - от 77!
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Абе и аз съм била абитюрентка, аба чак такива простотии не помня да е имало. Да, имаше алкохол, но всички пиха умерено, поне в ресторанта, после в дискотеката наистина малко му отпуснахме края, но чак до лекари и болници никой не е стигал. Едно нещо ми прави впечетление, че днешните деца не умеят да се забавляват и компенсират това с алкохол и цигари. При тях това е водещото. Докато за нас алкохолът беше по-скоро допълнение към купона, които се получи страхотно, защото разчитахме на импровизации и много чувство за хумор.
87
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 14 години
Егати дивотията.Навремето когато да завършиш гимназия е било повече от висше днес и са ходили с униформи-да.Един вид влизаш в света на възрастните.Обаче сега- чудо!Някакъв *** извършил подвига на живота си-завършил средно.Брееее. МАМИН УБАВЕЦ. таз държава че не те прави направо минисър
86
0
 
0
 
! Отговори
няма преди 14 години
Много сте ми интересни всички мишоци по тези форуми. Всички плюете по форумите пък като виждам колко хора отиват да гледат баловете все си мисля, че на повечето им харесва.За това стига сте плюли само по форумите.На колко от вас децата са минали през това... защо не им забраните... не става защото щяли са да им се смеят...българските деца не сме научени да харчим парите на нашите рационално(само знаем за цигари и алкохол това ни е в главата за това сме на това положение).Докато не променим ценностната ни система нищо няма да е както трябва.Аз завърших миналата година, и тази бях на бал на моята прителка и съм на мнение че всичко това е излишно, защото просто са пари на вятъра.Това е за хора ограничени който имат шанса една вечер да се чустват като звезда(после цял живот да тънат в нищета).Не чалгата е виновна, има и хора който на хаус правят същото виновни сме ния.(За протоколо не слушам чалга)
85
0
 
0
 
! Отговори
fesa преди 14 години
mnogo si prost be....vijda6li kolko si kuh
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Айде признайте си, че завиждате на младите пиченца:)
83
0
 
0
 
! Отговори
jivo преди 14 години
Колкото по-неграмотен и *** народ,толкова по-лесно се управлява. Това е.Затова от 15-ина години чалгата не спира да върви нагоре. Тя се насажда и то съвсем съзнателно.Кадрите просто показват победата на политиците.Вече са възпитали едно стадо и ще им е все по-лесно оттук нататък.Жалко,че 90% от хората се кефят на цялата ***.Но уважаеми хора,ако това ви радва,нямате право да хленчите колко гадно се живее в България. Вие си я правите такава.А нали знаете,че най-опасното нещо на света е *** с кауза.