1, 2, 3... А след 12 абитуриентите се превръщат в тикви

Зрелостниците от гледната точка на токсиколозите в "Пирогов"
30 май 2009 12:43, Екип на Dnes.bg
141

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
ретро преди 14 години
Прав си пич! В школата за милиционери в Симеоново се влизаше с 3.00 диплома и 3.00 успех от приемния изпит и политически благонадежден (БКП) произход .Тези хора сега са на висши МВР постове и длъжности. Друго, освен простотия в пищността на увеселенията от тях не би могло да се очаква. На тях ли следва да подражават завършващите училище с отличен?
61
0
 
0
 
! Отговори
;] преди 14 години
tova che nqkoi zavijdat vuv foruma kak mladite se kefqt, praznuvat i sa zavarshili srednoto si obrazovanie, a te vaprosnite ne sa imali sigurno balove i za tova im se iska da zabranqt...male kolko ste tapi
60
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Тези който пишат против живота между 15.....19 години....жалко за тях.....и тотава са били същите ***.....умрете в собственната си злоба........
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
edva li 6e se napivat ako sa do 4-5 4asa v HOTELA.Tam ne moi sa napie6,v 12 4asa kat ta izgonqt ot nego i ide6 v 4alga diskotekata - tam se napiva6,tam stava mazaloto
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
1,2,3,4....простотия,селяния,***,простащина-бг абитуриенти
57
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 14 години
46, 47, пичове те тея простачета по баловете не са на кореняк софиянци деца ама нейсе и вие нали си имате приказка да си кажете :).
56
0
 
0
 
! Отговори
валс преди 14 години
Зрелостните баловете за завършили гимназиално образование ученици, такива каквито те са били в началото, са се организирали като мини подобие на виенските балове на висшето общество. В символиката на тоалетите е било кодирано правото да си пълнолетен и равен в обществото с възрастните. Те са били не завършек на ученето, а началото на истинското многопластово развитие на самостоятелния облик на уверен и образован и съвременен млад човек. За съжаление, в последните години, обликът на абитуриентските ви балове става все по-кръчмарски и все по-отвращаващ нормалното естетическо мислене. Както и да е...На добър час!
55
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
За какво пишете ,,соц........,,съм и не ви разбрах.....
54
0
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 14 години
...научили са ги да броят до 12...и толкоз....за жалост...а на тая за марихуаната мога да и кажа, че хич не е в час...лекари нещастици
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Според мен тези балове са имали значение едно време,когато повечето хора са завършвали с това образованието си и са почвали работа и примерно семеен живот.Сега би трябвало да има нещо подобно,но примерно след висшето образование,тъй като сигурно повече от 90% ги приемат в университети.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Псссс абе паляци, простотията, че е голяма голяма е, но сте виновни вие самите. Така сте си възпитали децата, нас. От година на година се по-зле става и ще става. Като си *** родител какво очакваш да е детето ти? Нямаме ценности и морал - ами да нямаме, а защо ли?
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
To4no i na miasto kazano!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
Неабитуриент преди 14 години
Хубаво е , че всички завистливи и пропаднали хора в тоя форум ,имате върху кой да си избивате комплексите
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Много хубаво си го написал макар и доста смекчено.Наистина от чалгарията(и аз така наричам всичко евтино и пошло,независимо дали е музика или обличане и поведение)е белязано това безмозъчно поколение,което ако няма мама и тати е обречено да бачка на някой,а момичетата още от тази възраст проституир.ат,подражавайки на любимите си "певици"
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нека се веселят, кой както може и знае. Един няма да се напие, друг ще се напие, какво пък толкоз, пиене продават във всяка будка и трева продават и каквото искаш, човек просто си избира. А лекарите да си вършат работата и ако може без да обиждат, най-малкото заради конфиденционалността на отношенията лекар-пациент, че тая баба, ако това е целта, сигурно също може да бъде заснета и изтипосана в някоя ситуация...
47
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 14 години
Едни *** пръчки - нищо повече! Те не са виновни. От 20-се години им се втълпява чалга простотията - резултата е на лице! *** са - а са "бъдещето на нацията" ... Е гати бъдещето!?
46
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Доколкото виждам клипчето е заснето в София, а този град не е представителна извадка за цялата страна.Уточнението е много важно!Честито на софиянци!
45
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 14 години
гледайте ги само коренят софиянците какви граждани са и те! После по чалга заведенията им ходели само пришълците от провинцията. Браво на греоите, като пораснат и те ще почнат (ако не са почнали вече) провинция, селяни, аз съм кореняк, дядо ми от личната охрана на царя е бил, ала бала...
44
0
 
0
 
! Отговори
Емилия преди 14 години
Най-после разумен човек с разумно изказване! Бях се отчаяла, че няма нормални!
43
0
 
0
 
! Отговори
Manowar преди 14 години
Наистина "бал" е най-неуместното име за това, на което ставаме свидетели в продължение на 2-3 седмици! Хвърлянето на гюбеци и друсането на кючеци няма нищо общо с бал! Ако нарека *** някой от тези млади хора, цинични и ароагнтни в поведението си, сигурно ще ми се обидят. А как сами не могат да осъзнаят просташкото си поведение и грозната гледка, която представляват - облечени като принцове и принцеси, събрали се на някоя улица, излизат от колите си и подскачат под звуците на маанетата! Не става въпрос за забрана на баловете, но определено чалгата, не само в музиката, а и в облеклото и поведението не е нещо, което трябва да се толерира. А на тези смешници, които ще ме оплюят, мога да кажа само едно - порадвайте се на бала си, викайте с пълно гърло, напийте се, падайте по земята, въргаляте се, защото след бала настъпва утрешният ден, от който нататък ще ви се е.бе ***.мата! Защото няма да станете нищо друго, освен бачкатори, а България има нужда от бачкатори! И децата ви ще станат такива, и ще ви пребиват и дори ще ви убиват - с вашето възпитание, няма да отгледате нищо друго, освен престъпници, които ще ви видят сметката!