1, 2, 3... А след 12 абитуриентите се превръщат в тикви

Зрелостниците от гледната точка на токсиколозите в "Пирогов"
30 май 2009 12:43, Екип на Dnes.bg
141

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
за съжаление 43 си адски прав!никой не може да спаси Бг вече от тази простия- никой!
81
0
 
0
 
! Отговори
AbJeCt преди 14 години
БРАВО !!!!Цитат: "Наистина "бал" е най-неуместното име за това, на което ставаме свидетели в продължение на 2-3 седмици! Хвърлянето на гюбеци и друсането на кючеци няма нищо общо с бал! Ако нарека *** някой от тези млади хора, цинични и ароагнтни в поведението си, сигурно ще ми се обидят. А как сами не могат да осъзнаят просташкото си поведение и грозната гледка, която представляват - облечени като принцове и принцеси, събрали се на някоя улица, излизат от колите си и подскачат под звуците на маанетата! Не става въпрос за забрана на баловете, но определено чалгата, не само в музиката, а и в облеклото и поведението не е нещо, което трябва да се толерира. А на тези смешници, които ще ме оплюят, мога да кажа само едно - порадвайте се на бала си, викайте с пълно гърло, напийте се, падайте по земята, въргаляте се, защото след бала настъпва утрешният ден, от който нататък ще ви се е.бе ***.мата! Защото няма да станете нищо друго, освен бачкатори, а България има нужда от бачкатори! И децата ви ще станат такива, и ще ви пребиват и дори ще ви убиват - с вашето възпитание, няма да отгледате нищо друго, освен престъпници, които ще ви видят сметката!"
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
до 71. То сега и до 18г. е забранено консумирането на алкохол и цигари, ама мене преди година-две никой не ми е правил проблеми за тая работа... На много малко места са ми отказвали алкохол или цигари (едното беше в Германия) :)
79
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Тая дърта кофа много я е яд на младите пиченца:)
78
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
tova e na6eto pokolenie na tako va sme gi nau4ili :) :) :) :) :) :) :) :) :)
77
0
 
0
 
! Отговори
Cигoтуpи Нaкypа преди 14 години
Това, че у нас живеят 95% *** с анадолски манталитет, любители на маанетата, чалгата и безпаметното пиене до ocиpане, е ясно от резултатите от последните избори. Но останалите 5% все пак са различни.Тази година беше бала на дъщерята на мои приятели. Интелигентно семейство, в което "чалга" и "телевизор" са мръсни думи. Завърши елитна гимназия, общо абитурентите бяха 6 паралелки. От всички тях нормалните деца бяха 14 човека. Отказаха се да празнуват с класовете си, защото не са в състояните да понесат цяла нощ селски изцепки на препили чалгари. Наеха си пиано бар и, по думите на момичето после, са прекарали чудесно. Стилно облекло и подобаващо държание, цяла нощ рок, джаз и класика, умерено пиене -интересното е, че нито един от тях не пуши - и на сутринта са се прибрали със спомена за един добре изкаран празник.
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
според мен има за какво да се радват децата.какво лошо има? млади са. успели са да завършат, някои от тях ще са студенти и им предстоят много весели години.завиждам им щото моите вече приключиха.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Po-to4no ot 43-ti ne moga da se izkaja. Tazi 4alga razlaga(razloji) Balgaria!!!!
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
*** darjava,*** narod!!!!! Mn se radvam za zavar6va6tite,no mi e jal za cqlata darjava......e.a.h. ti ciganskiq mantalitet,e.b.a.h. ti lutite ku4eciP.S. Tragediqta e,4e 4algadjiite si vazpitavat malkite po sa6tiq na4in!!!! Jalko e da se vidi dete na 2-3 god(edva si stoi na krakata) da si varti dupeto samo kato 4ue nqkoq 4alga
73
0
 
0
 
! Отговори
мед.сестра преди 14 години
тия табуретки са се облекли като типични ***. за грим да не говоря от далече като ги гледам приличат повече на и от колкото на абитуриенти. за алкохол да не говорим то само тфа им е в главите ... пиене пушене и как да бегаме от даскало за да ходим на работа как да си вземем фалшиви бележки или кой да им напише такава и т.н. в моя бившия клас толкова номера въртяха ама не им минаваше номера и се принудиха да идват на даскало. ( моя бял беше на 23.05.2007)
72
0
 
0
 
! Отговори
NOTORIOUS преди 14 години
преди 20-на години на бала танцувахме виенски валс, а сега чалгария и откровена ***.честито на завършващите...не е лесно да си тиква.
71
0
 
0
 
! Отговори
star преди 14 години
Как е в страната на най-голямата демокрация - САЩ? - там до 21 години се забранява публичната употреба на алкохол. Къде сте Вие народни представители та да спретнете един бърз закон преписан от Щатските?Ама не ви стиска! Ще се изрепчат разни защитни организациики, че се нарушават прават на човека и ред други простотии ще избълват, но такъв закон и до стената да ги поставят и дулата да са насочени към тях - НЕ, няма да приемат такъв закон!
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
1,2,3,4....простотия,селяния,***,простащина-бг абитуриенти
69
0
 
0
 
! Отговори
Абитюриента преди 14 години
Относно напиването. Това е сериозен проблем който трябва да се реши някак. А иначе аз пих само уиски с кола и жив и здрав се прибрах в нас към 6:00. Че сме чалгарска страна няма да коментирам, че помолих Д джейя да ми пусне едно парче на Роксет и той си пита ушите и това няма да коментирам. Важното е, че беше жестоко и незабравимо!
68
0
 
0
 
! Отговори
Krasi_pk7 преди 14 години
Ще ви видим след две седмици!!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
Кви са тия БОКЛУЦИ преди 14 години
Малее БАЛ било , какво метане, какво БЕЗМОЗЪЧНО РИПАНЕ. Еййй таа чалгиика ви *б@ маменцето еей . МАЛОУМЩИНА . ГРУБА малоумщина. Ако ще и Версаче и Гучи да са по тях до бельото им това не ги прави грамотни тези кукувци - МЕТАШ ЛИ СЕ НА ЧАЛГА си си *** на кантонер. ***. Момичетата напрао са пагуба - ти ГИВИНДИйКИТЕ глъмави. Когато гледам някакво видео и в него музиката е анадолска - много се смея .ЧЕСТНО. Та тия профани са метат на танца на поробитела ни. Какво да говорим . Това са АБСОЛЮТНИ БОКЛУШАЦИ ! бал - хахаа . И после я във Франция , я в Испания в бордейте. Семе да се леее... Поздрав с бозичката "*** ОВЦА" за всички баладжийки с по 2-3 природни промила . ЖАЛКИ СТЕ !
66
0
 
0
 
! Отговори
baba pena преди 14 години
абее аз пих много на бала..ама на края аз ги прибирах всичките хаха..някой им трябва малко да пийнат и да се праят на много пияните ааре моля ви се...трябва да може да се кефиш и като не си пил.. o.0
65
0
 
0
 
! Отговори
K преди 14 години
Ей голяма радост тези балове ей. Ще кажеш, че тези мамини детенца за първи път излизат да пият вечер. На мен лично този бал си беше най-обикновена вечер, с тази разлика, че струваше мааалко по-скъпо...
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ами не знам, пич. На кого да подражават нали това са техните бащи, чичовци. Тва поколение не е изранало изолирано.
63
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Alkoholni petna :D:D:D:D:D:D:D:D