Тънки политически равносметки: Шестима и един наум

Кой какво каза и обеща в нощта на избора, говорят лидерите
6 юли 2009 12:46, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че той не беше смутен снощи.Напротив усмихваше се тънко,тънко и каза попътен вятър.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако ахмед доган е толко умен колкото го описвате може би щеше да си мери приказките преди изборите,а всъщност той беше разбрал че и на неговите хора вече им писна и изпадна в истерия,и да е агент на турция знае че вече са му подготвили заместник,а това че събра толко гласове е заслуга на турция а не на него,просто знаят сега какъв *** ги чака и това беше последен напън
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ехей студентче,младо си още.Ти да не си мислиш,че Бойко ще си върти коня както си иска.Откъде знаеш кой му дърпа конците?Независими хора няма ,моето момче.Помнете ми думата-направиха някаква прецаквация пак на народа.
26
0
 
0
 
! Отговори
коме преди 14 години
А ако промени закона така, че който е плащал данъци в България - той да има право да гласува ...ще отпаднат и други, които сега си продаваха гласовете.
25
0
 
0
 
! Отговори
Louis Logic преди 14 години
Говорите глупости , починете си с тия конспирации , елементарното *** дуууан просто не очакваше толкова много хора да си направят труда да гласуват и това може лесно да се открие в смутеното му поведение и думите от интервютата , трудно успява да скрие провала и страха си , а колкото до дупесе , тази партия е време да влиза не в опозиция а в панделата , начело с плешивия *** дууууууан , ЧЕСТИТА ПОБЕДА БЪЛГАРИ !
24
0
 
0
 
! Отговори
Student преди 14 години
Сега как би постъпил един истински патриот? Би отменил двойното гражданство, би разрешил да се гласува само на мястото на постоянен граждански адрес или на временно пребиваване, също така равен брой избирателни секции на чужда държава - пеимерно по 5 и би си гласувал сам вот на недоверие. Ако това стане в близките 2-3 месеца, ще има над 50% резултат!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Откъде знаеш,че не е двоен?
22
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 14 години
И мен ме гложди такава мисъл, особено след "издънките" по селата. С изказванията си настрои хората още повече срещу тройната коалиция.
21
0
 
0
 
! Отговори
Владо: До 11 преди 14 години
Че е агент, агент е, ама не на Турция, а на ДС.И е ***, като ***, ама с това величаене, яе е най-великия политик раждан по тия земи взе, че си повярва и той.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може да се е спазарил с Европата.Да пусне Бойко в България,срещу членство на Турция.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не знам какви са хитрините на Доган, може да се изпишат хиляди конспиративни теории, но във всеки случай не бива да подценяваме наглостта и хитростта му - нещата, които му помогнаха да е в управлението на страната 2 мандата! Нека да се съсредоточим какво ние можем да направим за България! Само си спомнете как в САЩ приветстваха избирането на Обама за президент, как Макейн каза, че всички - и републиканци и демократи трябва да се обединят в момента на криза. Кога ли ще видим такова нещо тук?
18
0
 
0
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 14 години
да тои направи и рзс да може царя да не влезе стига си говорил глупости прекалено много го надценявате ;)
17
0
 
0
 
! Отговори
Иван Иванов преди 14 години
Има резон, освен това вече се носи идеята за провал на бъдещо правителство и нови избори, но защо ли се сещам че излезе от устата на Серго !
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След цялата тази организация и голямото издирване на всички български турци по света, според мен целта му е била да вземе най-висок вот.Съгласен съм с 9. Просто не е очаквал, да има толкова силна избирателна активност в България.
15
0
 
0
 
! Отговори
kkk преди 14 години
Доган е достаъчно умен. Тези 4 последни години кой мислиш че управляваше? Все министерствата където има най-много пари по програми. Дори и "мажоритарният" вот беше скроен в негова полза - само ГЕРБ и ДПС взеха депутати от там! А че иска Борисов да спечели - сигурно се надява сега с кризата нещата да се сринат много и да има предсрочни избори, където той ще стане 1ва политическа сила. Най-вероятно има лостове с които да пречи на новият кабинет да се справя с управлението
14
0
 
0
 
! Отговори
ззз преди 14 години
оф конспиратори Доган искаше да надъха електората 4е видите ли сега е момента вдъхновен от Евро вота , но му излезнаха криви сметките ;) Това е истината!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Trqbva6e da napravite taka ,4e DPS da bade izmesteno ot ATAKA ,no nali vsi4ki se nahvarliha varhu biv6iq SIKADJIQ ,uvi 4 godini-GERB-KOSTOV-pak privatizacii ,pak krajbi......
12
0
 
0
 
! Отговори
Иван Иванов преди 14 години
Ако Иван Костов остане в опозиция, ще може да докаже веднъж за винаги принципна позиция !
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти пък защо смяташ,че той мисли.Ако е както се разправя,че е агент на Турция,това значи,че зад него има екип от няколко хиляди души от тайните им служби и те му казват какво да говори.Това значи,че който и да дойде след него ще е толкова проницателен,колкото него.Казвам ви,той знае нещо,което ние не знаем.Нарочно го направи.
10
0
 
0
 
! Отговори
Няма идеи, преди 14 години
има задължение със всички средства да не се допусне повторение състоянието на България с властването на тройката, да не се допусне чужди сили, макар и косвен да се намесват в вътрешните дела на държавата ни. Има много законови, легитимни средства и начини. Това е първостепенна задача на новото правителство, на Българите.

Спонсорирани публикации