Без коментар

45-ата годишнина на Рашидов – клип от предаването "Гласове" на Явор Дачков
4 сеп 2009 18:31, Екип на Dnes.bg
228

 

Източник: youtube

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** кифла :)на мизерника все някой му е виновен, не е ран-ът ами извънземните!
210
0
 
0
 
! Отговори
кифла преди 14 години
Българи отворете со очите и прочетете в интернет планът Ран-ЪТ ,много работи ше разберете какаво искат да направят с народа Български .Почти всичли политици са във тази мръсен план.Бог да ни е на помош на нас и България.
209
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам и аз да ям свинско всеки ден, но да съм честен човек. Решение има, да емигрирам назапад където свинското е 5-6 евро килото, а заплатата 1200 за необразован и неквалифициран. Защо да им седя да им слугувам на комунистите?
208
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 14 години
Всъщност това е кратък филм на Рангел Вълчанов за рождения ден на Вежди...
207
0
 
0
 
! Отговори
кацата с меда преди 14 години
Всъщност нищо чак толкова. Следващият рожден ден нека не е под знака на дребни прасенца по масите, а със *** до свинята, печени цели - по 180 кила всяка. На такива забележителни празници добре е да се отварят обществени кухни за пенсионерите - за почерпка с по една шкембе чорба и две кюфтета. За възход и възвеличаване на рожденика.
206
0
 
0
 
! Отговори
kokic преди 14 години
Просто ми се повръща като го гледам това.... нямам думи и някои от тия пиявици продължаваме да ги култивираме... това е наи-жалкото....наистина е без коментар !?
205
0
 
0
 
! Отговори
dumbodji преди 14 години
Е имал човека пари,почерпил.Какаво да прави.Да не мислите,че му е пукало за народа,както и на останалите.Еми така е,както и днешната трагедия.За пари всичко,даже и хората,ако могат да висят по въжетата,само и само да им се вземат парите.Но така е почти по цял свят.Но Господ ще ни накаже за всичкото това червеугодничество.
204
0
 
0
 
! Отговори
:( преди 14 години
С риск да ме направите на салата (без да ми е нужно точно това) искам да ви кажа, че и аз бях на този рожден ден. Отидох с приятеля ми тогава (днес съпруг), който беше поканен. Вярно, при вида на прасенцата никак не беше приятно. Веднъж заради мизерията по това време, втори път защото аз лично съм вегетарианка от дете. Мисля, че този рожден ден беше някаква ПиАр акция на Мултигруп и много от приятелите на Вежди не знаехме. Съмнявам се, че исамият Вежди е бил наясно какво са му организирали...
203
0
 
0
 
! Отговори
рашид преди 14 години
това е реалността, дано да пуснат още записи този период, защото ние сме хора без памет и това трябва да се показва поне да си припомняме какви хора ни и ще ни управляват
202
0
 
0
 
! Отговори
int преди 14 години
ei takiva Bat Boiko vkarva vav vlasta. vsi4ki s vrazki s mafiata i starata 4ervena varhushka dale4 ot vlastta!Boiko, nemashe li niakoi drug kadaren, moralen tur4in mi tozi Multak bre?!
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Едно нещо ми направи впечатление от кадрите. Никъде не видях Иван Костов ?!?!?! Спомням си добре този момент дори преди години но и тогава мисля че той не бе там. Чудя се, как може той да е най лошият и продажен политик и наричан с всякви други епитети, а всъщото време да е пропуснал този запомнящ се момент за цял един народ - пир по време на чума !?
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Пир по време на чума". Някой допускал ли е за мик, че нашия елит ще гладува по време на ония години. Разстрел за всички.
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хора, разберете един път завинаги, политическия елит е измислен, за да си мисли народа, че има избор. През времето, когато политическите опоненти не е нужно да играят театър пред хората, се прегръщат, целуват, пият си ракийката заедно, ходят на риба/лов и т.н.
198
0
 
0
 
! Отговори
edna majka преди 14 години
PIR PO VREME NA CHUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JALKO,MNOGO JALKO!!!!!!!
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОВА Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА,ЧУМАТА ДА ГИ ТРЪШНЕ ДАНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ ДОБРЕ И ДЕМОКРАТИ И ЦАРИСТИ ВСИЧКИ НА КУП.НАШ СЛАВЧО И ТОЙ ТАМ ЗАЕДНО С КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ!!!!!БРАВО НА АВТОРА !
196
0
 
0
 
! Отговори
Относно 193 преди 14 години
Това е било планувано да стане през 1990 г. И кое от тези неща не се сбъдна, а мили сънародници. Заслужават да бъдат линчувани.
195
0
 
0
 
! Отговори
Леля преди 14 години
До 189.Това не е капитализъм,това е бандитизъм по балкански.
194
0
 
0
 
! Отговори
стане войвода преди 14 години
думата (мултак) идва от прозвището (муртап) със една дума всички са *** също така управляват и държавата...
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака.
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия, дето карат Майбах са точно тези, на които им е платено това да се случи с останалата част от народа. Много е просто бе хора. Планът Ран-Ът. Потърсете, вече има инфо в нета.