Zara планира два нови магазина у нас в близко време

„Тренд студио България”, компанията, която държи правата за търговската марка модни облекла Zara, планира да отвори два нови аутлет-магазина у нас в близко време
15 юни 2007 09:59,
Zara планира два нови магазина у нас в близко време
Снимка: БГНЕС
„Тренд студио България”, компанията, която държи правата за търговската марка модни облекла Zara, планира да отвори два нови аутлет-магазина у нас в близко време, казаха от компанията за Investor.bg.

Единият от тях ще бъде отворен във Варна, като това се очаква да стане до края на месеца. Другият ще бъде отворен в столичния квартал “Младост” в новострояща се сграда. Все още не е ясно кога ще бъде отворен той, тъй като се очаква строителството на сградата да бъде довършено, коментираха от компанията. Най-вероятно магазинът в София ще бъде отворен по-късно тази годината.

Марката Zara навлезе на българския пазар през март. В момента компанията има три аутлет-магазина у нас – два в София и един във Варна. Наред с това има редица независими дистрибутори, които продават продукти с марката Zara. Малка част от тях са в София, а повечето са в други градове в страната, където компанията в момента не планира да отваря магазини, казаха от “Тренд студио”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание