RFI – продадено, става радио "Възраждане"

Варненски бизнесмени са купувачите на медията
1 дек 2009 09:16,
23
RFI – продадено, става радио "Възраждане"
Снимка: rfi.bg

RFI – София, което излъчва на вълна 103,6 мегахерца, е продадено.

Екипът на радиото бил уведомен за продажбата снощи, съобщава БГНЕС.

Купувачите на медията са бизнесмени от Варна. Те притежават дружество "Възраждане", което е под егидата и с благословията на варненския митрополит Кирил.

Новите собственици все още не са се представили пред екипа и не са обявили програмните си намерения – дали става дума за радио с православна насоченост или с широк обществен профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 14 години
"*** е ***, във второто изречение *** е пропуснат и заменен с "си"Ако сте толкова вещ, би трябвало да знаете, че "***" е подлог и затова трябва и в двата случая да е с пълен член - подлогът.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
:)) Маймунке, ако на тебе ти плащат да търсиш подлози и допълнения по форумите, аз си изразявам личното мнение. Който разбрал, разбрал! Ако имаш нещо да възразиш по същество, ще се напъна да го прочета и разбера. Така само ме разсмиваш.
21
0
 
0
 
! Отговори
аз съм преди 14 години
Г-н анонимния направил коментар номер 17"*** са държава в държавата, собствеността се изкупува от руснаци, остава само да направят един десант и точка. Преди няколко дни си купиха френски десантен кораб за тая работа. "Тиквата си ти, защото не знаеш правилата на българския език. В първото изречение, *** е ***, във второто изречение *** е пропуснат и заменен с "си". Сам си прави сметката какво искаш да кажеш и как се изразяваш. Аман от голословни писачи по форуми.
20
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Малко неясно се изразяваш. Купили са го руснаците, а *** е само структура от огромната руска агентура? А може би *** са десантчиците, които ще разгромят малката ни държавица? Разясни, ако обичаш, цялата общественост има нужда от твоя коментар!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това ли те убеждавам?Как успя да направиш тоя брилянтен извод? Казах ти, Аз, че си тиква или се правиш на такава. Ако си размърдаш полирания мозък, ще се сетиш, че десантния кораб са го купили руснаците, а не ***.
18
0
 
0
 
! Отговори
Gal Anonim преди 14 години
Уф, много тъжно... М/у другото вече не излъчват онлайн :(
17
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Убеждаваш ни, че *** ще нападнат България ли?! Ах, ти, маймунке конспиративна :)
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не, тикво, купиха си десантен кораб за 6 бойни хеликоптера и 500 човека десант. Морски пехотинци се казват. С БТР-и. Какво може да извади България срещу това? Гол ***.
15
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Самолетоносач не си ли купиха? :)
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Руснаците работят за отцепване на източна България, толкова ли е трудно да го видите. *** са държава в държавата, собствеността се изкупува от руснаци, остава само да направят един десант и точка. Преди няколко дни си купиха френски десантен кораб за тая работа.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какви турци на Доган, бе ***... Това са ***, руската агентура в България. Вие изобщо не можете да разсъждавате... Хората ви гоорят за православна насоченост, той - турците на Доган...Бах та в студента.
12
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Стига сте обиждали и недоволствали! Вие- 10-тина човека сте били единствените слушатели, как няма да го продадат :) Намесвате ВВС, да ама ВВС всички сме го чували, а това rfi - почти никой! И в крайна сметка в днешно време всичко е бизнес.
11
0
 
0
 
! Отговори
RFI преди 14 години
Пригответе се за сръбска чалга ...
10
0
 
0
 
! Отговори
ignorant преди 14 години
След радио BBC сега и RFI, дано поне не закрият Deutsche Welle! Няма място в България за стойностни неща, за съжаление...
9
0
 
0
 
! Отговори
студент преди 14 години
турците на Доган
8
0
 
0
 
! Отговори
Estrella преди 14 години
Е това пък е пълна, пълна тъпотия!!!!! Жалко. Дано екипът да напусне дружно и да направи собствено радио, ако ще и онлайн да излъчва. ***!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
така преди година закриха и английското радио (BBC)Те са полезни и за младите, които учат англисийски/френски, но на кой му пука за младите в България
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
наистина много жалко!!! винаги хубава и различна музика!!! А сега какво ще слушаме..еднотипни радиостанции, които въртят едни и същи парчета до откат :((((
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Радио RFI -София едно качествено радио, с интелектуална насоченост, нека не го закриват, а да продължи да си излъчва и при новите собственици
4
0
 
1
 
! Отговори
Vagabond преди 14 години
Ехххх.....толкова жалко!!! Това беше може би най-стойностното радио в България - и като музика, и като предавания и като водещи.... Не мога да повярвам, че са го продали..... Наистина май всичко хубаво се разбива умишлено.... не мога да си представя иначе, че глупостта ще е чак толкова голяма....

Спонсорирани публикации