Портфейлът ставал история

Плащането по електронен път ще вземе връх в САЩ до 4 години
1 юли 2011 08:23,
38
Портфейлът ставал история
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Вярваме, че през 2015 г. виртуалното разплащане ще може да се прилага навсякъде – от кварталното магазинче до големите търговски вериги. Повече няма да има нужда да носим портфейли”. Тази категорична прогноза направи Скот Томпсън – президент на компанията за дигитални плащания PayPal.

Томпсън написа мнението си в своя блог по повод достигането на 100 млн. активни потребители на услугите, предлагани от фирмата му. Очакванията са само тази година PayPal да обработи над 3 милиарда долара в мобилни трансакции.

За да промотират вижданията си, от компанията стартират нова кампания, в която ще участват 5 редови американски граждани. Всеки от тях може да получи големи награди, ако изпълни едно условие – да не използва пари в брой до края на годината.

В същото време PayPal очаква и развитие по изключително важното дело срещу Google по обвинения в кражба на търговски тайни. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: PayPal
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
0
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Мили селянчета, това не е като да сложиш 10 лева в джоба и да слезеш от горната махала в центъра и да си купиш нещо. Днес можеш да пазаруваш от всяка точка на света, във всякаква валута. Лично аз от САЩ съм купувал от Русия, Финландия, Китай, Филипинии т. н. Вместо да ида до банката, обърна долари в юани, сложа ги в плик и изпратя по пощата до Китай, с два клика на компютъра аз плащам с Pay Pal . Гаранция, че ако до 45 дни не получа стоката - връщат ми парите.
35
5
 
4
 
! Отговори
До Финансиста преди 12 години
Добре бе пич,може и да е вярно това,което казваш,ама погледни и от положителната страна,няма вече пари кеш,всичко става по електронен път,дилъра как ще си продава наркотиците на улицата,като няма да има вече пари на ръка,наркоманите как ще си купуват дрога,кражбите ще намалеят,защото кой ще е този баламурник дето ще открадне нещо,като няма да получи пари кеш,а тези дето се притесняват че щели да ги следят,ами само който върши нещо лошо,само той трябва да се страхува,че го следят.:)
34
0
 
6
 
! Отговори
barcelona преди 12 години
И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
33
0
 
9
 
! Отговори
Финансиста преди 12 години
Едно от най-лошите неща са електронните пари.Станат ли единствено разплащателно средство хората ставаме роби на тези които ще ни контролират.Никой,никъде няма да може да отиде без да се знае по разплащанията.Следене на пари,сметки и движение на всеки индивид.Естествено лошото намерение за зомбиране на хората ще бъде обвито в добри намерения.
32
7
 
1
 
! Отговори
Га преди 12 години
Ох. Вие не разбрахте ли че от ватикана се командва целия свят а не от евреите. Те дръжат само парите на ватикана. В библията го пише даже. Че исус командва света. А йезуитите му служат. Евреите само им държат парите на йезуитите. Ама вие нали сте найумната нация в света. И трябва един германец да ви светва за всичко.
31
5
 
1
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
Safsem prupushah da utbileja 4i As imam idna prukurizdtka fav HOLDINGad mi-SUSANT4ITO.Na Suzito i vikad-MISS PURTUFEL,puneji e kulektzionerka na PURTOFELI.Idni sa prazni,drugi puluizprazneniSuzito pirsunalnu e izpraznila mogashtutu sadarjaNIE na mnojesdtvo BG-purtufeliPriobladavashtata 4ast sa na simeeni BG-LOVERS...Upasna e i e Biskumpromisnu- bisposhtadna 6to sa kasae du PURTUFEL i olekvanetu mu...
30
8
 
1
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 12 години
Dear GALAGTIKA,,,BUDGET =uzna4ava malka ,iligantna damska 4adti4ka za pari(dimek damski purtufellPURTUFELad e pu prindtzib glaven aksesuarov atribud na zreliad i samuuveren maj-loverIdinsdtino toi_ zavetnia purtufel sa iaviava katu ,,slantce na WATERLOO,, za da stopli izgubilite fsiakakva nadejda BG-ladies,ut4aenu-prupadnali,f sledsdtVIE na pirmanentno bis-pari4ie i konstandtnu gladuvane.PURTUFELad e glavna disketa faf glavite na BG-pulutitzite sas ili bes purtufel..I DO HOPE-YOU GET ME..
29
3
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
СМЪРТ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД И СЛУГИТЕ МУ!
28
1
 
6
 
! Отговори
- преди 12 години
Очертава се да ползваме карти за разплащане с по-едри суми, а за джобни - да си носим кесии с монетки :D
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма да им работя на тези мръсни евреи и от банката при всяка транзакция да ми цоцат от паричките тия експерименти да си ги правят в хамериката тук ще си плащаме в брой и ще си отглеждаме зеленчуци и прасета и пилета вие си яжте натъпканата с хормони и химикали храна и бачкайте до несвяст
26
2
 
10
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Не знам какво ще се получи на практика като знам как източването на всякакъв вид карти набира скорост.
25
0
 
16
 
! Отговори
bahmaamu преди 12 години
welkom to the NWO!!
24
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всичко ще се следи за да може великите еврейски вождове да наблюдават изкъсо гоите!
23
14
 
4
 
! Отговори
CrossFire преди 12 години
Естонците от години се разплащат чрез личните си карти. Да сте чули някой от тях да се оплаква?
22
3
 
14
 
! Отговори
Трололо преди 12 години
сащ няма да съществува до 4 години, тия май си правят сметки без кръчмаря...
21
1
 
11
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Microchips on your right hand or on your forehand = Mark of the Beast 666. Така че нащрек братя.
20
1
 
22
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Прав си ! На всяка транзакция - левче! Мошеници!
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
искат всичко да стане така че да минава през банките и да може само да работиш със всички данъци които управляващите ти измислят да се трепеш като роб а те да ти казват как ще станат нещата
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сакско - киборга като стане президент ще ви имплантира по един чип на всички
17
3
 
22
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
До 16: Братко много бързо се отрече от българското и нарече себе си Американец, горко на тия които с лека ръка се отричат от всичко родно и презират рода си.