Руските коли, които не видяха бял свят

Вижте моделите на Лада, Москвич и Волга, които не стигнаха до потребителя
Обновена: 27 фев 2012 13:48 | 27 фев 2012 12:05,
180
Руските коли, които не видяха бял свят
Кабриолетът на Москвич. Снимка: AutoMedia.bg
Проектирането на всеки автомобил започва на чертожната дъска. След това се прави макет, а накрая прототип, който се развива до сериен автомобил.
 
Не винаги обаче прототипите успяват да се превърнат в серийни модели. Това зависи от редица фактори, чрез които производителите преценяват до колко моделът би имал успех на пазара.

Въпреки че по времето на Съветския съюз пазарният успех на всеки модел е неизбежен, тъй като конкуренция на практика липсва, руските инженери създават редица експериментални автомобили, които никога не стигат до серийно производство.

Сред тях са кабриолетът Москвич 408 Турист от 1964 година, комбито ВАЗ 2103, микробусът Москвич А9 и моделът ВАЗ-2103 Porsche, създаден през 1976 година, в сътрудничество с Porsche. Возилото е стандартна Лада, с леки модификации в екстериора.

Още информация и снимки на тези модели вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: москвичладаволга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
18
 
! Отговори
nue преди 12 години
то хубаво не видяха бял свят /опази боже/, но това което видя бял свят ни излезе през носа! Уби родното производство и ни застави да купуваме тези абсолютно отвратителни буклуци.
60
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скапаната кола си е скапана кола и не мога да се изкажа по друг начин.Разбирам, че на някои хора истината за автопрома на федерацията не им оттърва и затова изместват темата към лични нападки и обиди на национална и верска основа.
59
9
 
19
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
до 58 ГоведаринНе знам защо но българите винаги, когато не харесате някой, решавате да го пращате към Босфора и Анадола. А там са ви само рода. Наивно е да смяташ, че след 500 години Османско управление, все още са останали чисти българи.
58
2
 
21
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Абе "Чужденец" - диарбекирецо, като не ти харесва тук си ходи в диарбекирското село да си търкаляш чилика и не коментирай по-развити от вас цивилизации. 2010г.:"В Диарбекир хвърлят до живот дори и деца", "обичайна практика там са средновековните мъчения чрез използването на брадви, въжета и пръчки".
57
3
 
20
 
! Отговори
да 42 преди 12 години
аз пък се хващам на бас,че си българин.доста съм обикалял по света,всяка нация си има манталитит,начин на мислене и възприемане на света.ти в момента пишеш както българин би написал текста.ако германец беше написал това което ти си написал,щеше да е по съвсем друг начин,същото важи и за италианци,французи,англичани и т.н...най-вероятно си някакъв пъпчив комплексар от някой краен квартал на софия,който мраз всеки,който живее по-добре.Сори-истината боли понякога.
56
9
 
20
 
! Отговори
с. преди 12 години
Москвич кабриолет!Ще падна!:)Руснаците така и не се научиха да правят коли!През соц-а се караха масово защото нямаше избор!Даже се чакаше по 20 години!И всеки си мечтаеше за западна кола!Всеки живял по това време знае,че съм прав!Русофилистичната пасмина обаче явно живее в паралелна реалност и защитават руските кочини с голи гърди на амбразурите!Много сте смешни!:)
55
3
 
23
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
57 и чужденеца мен ми се струва че вие сте един и същи човек май...никой нормален няма да застане в твоя полза иначе...говориш страшни глупости брато.... така ли си изкарваш многото пари като драскаш цял ден по форумите? Ахахахахахха я бегай че си смешен бе ахаххахахахахоооооооо хохохохоохохохохохо
54
2
 
20
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Ти си толкова чужденец колкото аз извънземен.плюс това и да плюем по нещо си го правим по нашите интернет страници.нито ходим да пишем по турски гръцки македонски и т.н. обаче интересно как все някой от комшиите се намърдва по нашите и винаги има кво да казва.А и никога не забравяй че правим ан*си на *утки готови да пикаят направо отзад.*** то сигурно с жена ти сте го усетили от първия път.за такива като вас го навивам и си лягам вие сами се клецате до като се наспя.смятам ме разбра вече!
53
3
 
20
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
до 54 - ЧужденецАйде, айдее... Запретвай си шалварите и беш към босфора... :D :D :D
52
4
 
18
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Очевидно е, че Говедарин и Chikatilo са един и същи човек. Стилистиката, начина на констриуране на изреченията и цялостната идея в изказванията им са абсолютно еднакви.
51
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.Какво сме виновни на любителите на водката, че не могат една кола да сглобят добре?
50
4
 
16
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
до 45 ГоведаринБлагодаря, да ти се връща.И не се впрягай, толкова. Гледай по- позитивно на живота.
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47,тея измишльотини ги обяснявай на братя *** дето дигнаха ладичката ти за скраб преди години
48
3
 
29
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
до 49 - ЧужденецЕдно е да искаш, друго е да имаш.Анадъмо?Пуганец анадолски
47
21
 
16
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
до 45 Говедарин.Не желая да ти експлоатирам гегата, защото ако исках гега, щях да имам собствена. Ползвай си я гегата със здраве, щом толкова се гордееш с гегата си.
46
2
 
34
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
46.... не просто говориш врели некипели това е ясно на всички :)Ти си този който мрази в момента не аз...ти си този който нарича цяла раса с обидни имена и прочие ....
45
2
 
31
 
! Отговори
Ангел от Поморие преди 12 години
На времето баща ми обиколи Европа с Жигула Комби... никога не е ходила на ремонт и още си я кадаме на село.Няма серво или климатик... нито ел стъкла,но си е една здрава руска мащина... наливаш бензин и караш
44
3
 
19
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
до 44Нарочно не казвам какъв съм по нациналност, защото вие българите мразите абслолютно всички националности. Не искам да ти давам повод да говориш повече необосновани глупости, отколкото по принцип си говориш.
43
3
 
25
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
до 42 - ЧужденецА да ми екплоатираш гегата щеш ли?
42
2
 
32
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
42....ахахахха не бе аз един път пак те бях питал какъв си по народност ти все избягваш отговора...никой не те пита колко печелиш бе пич....тва са некви комплекси дето избиваш в момента...пишеш скрит зад някакво име и парадираш с това, че не си българин ли не мога те разбера ? защо влизаш в БГ новинарски сайтове тогава? Просто питам интересни са ми мозъци като твоя това е !