Може ли това да бъде възродената "Волга"?

Предложението идва от независим руски дизайнер
10 юли 2017 10:51, Красимир Ангелов
128
Може ли това да бъде възродената "Волга"?
Снимкa: Alexander Shtorm/Behance

Наскоро се появиха твърдения, че ръководството на руската група ГАЗ обмися възможността за възраждане на легендарния модел "Волга". Именно това е накарало независим дизайнер от Казан да се захване с проекта, който сам е нарекъл Volga 2020 Concept.

Името на художника не е известно, тъй като той показа виждането си в социалните мрежи, където се е подписал като Alexander Shtorm, но не може да се отрече, че предложените от него скици наистина изглеждат впечатляващо. На тях е изобразен концептуален модел с 4 врати, с мускулен релеф и огромен стъклен покрив, който съединява предното и задното стъкло.

Освен това вързродената "Волга", поне според този проект, ще получи светодиодна техника, допълнителни хромирани елементи, двуцветна каросерия, бежов кожен салон, големи джанти и високопроизводителни спирачни механизми.

Още информация и снимки за руския проект вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волгагаз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме радват русофилите как защитават любимата си *** ама все в минало време :)))
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те и сега работят за Русия,ако може да си го позволи.Вместо това Путин се моли в Турция за да му свалят самолетите на границата с Египет и Сирия.Прави сделки за новите тогава Ка-50 и БТР и през 90 те и се чуди защо останалите се отдръпват.Отишли богатите руснаци в Цюрих и нагъват *** дюнери на крак в магазин-килер.Висока култура е нужна за да си позволяваш ***,новобогаташка москвичка.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде да се пробвашш да ми извадиш черват ;)))А и не съм русофил, уморих се да обяснявам на плиткоумниците като теб, че съм РЕАЛИСТ. А и не приемам от българофоб да ме нарича русофил. Виж, за това можем да си вадим червата. Имаше един, шопа, щеше да ми къса носа тука. Предложих му да му пратя любимите му майданути да се разберем, той се уплаши и не даде кординати де да го търся. Ти ще дадеш ли? Шматарок?
71
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ЧЕз купи електрическата мрежа в България, а не обратното, НЕк да купи мрежата в Чехия? Ами защото така завъртяха нещата евроатлантиците - подложиха ти задните части на тотална свръхупотреба и разпродажба, за да компенсират тея, дето им слугуват по - успешно и по - отдавна от тебе. В момента мачкат така макетата и ни дават шанс да ги смучем. Ще сме глупави ако не го направим. А на Полша дават Украйна за изсмукване ;))Свежа кръв за смучене ;))
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не бяха санкциите - скрити и открити, всички държави, дето сиги изброил щяха да работят за Русия. Те затова са и санкциите. За мен това няма значение. проблема, който има значение за мен е, че не виждаш, че и България е под санкционен режим. Ама то това не е проблем де. Като не усещаш, че ти е вътре, квео ти пука... ;)))Яж сникърси и се къпи с френски сапуни ;)) Дано не ти поникне треат цицa ;)
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сте като лелките в българската администрация - некомпетентни, бавни, надути и страхливи в едно и също време. Имате претенции че разбирате, знаете и можете и в същото време убивате всичко градивно. Защо? Ами защото сте объркани и не разбирате, че ви превърнаха в колония, която източват по закони, писани от тях самите за да могат да ви източват законно ;) И вие им се радвате на сникерсите и канцерогенните перилни прахове! Щото сте умни ервроатлантици ;))))))
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено тандема Полша,Украйна,Чехия,Унгария,Словакия,Литва,Латвия,Естония и Румъния е много по доходоносен от разпадащата се Русия.Те живеят само със спомените за величие, а заслугите бяха общи.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като не мога да те хвана да ти го турна в дворчето щи намигам. Щото *** като тебе ми "намигаха" толкова годфини, че се принудих да се махна. Така устройва ли те? приеми намигането като обещание за посешщение в задния двор ;))))))
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадели технологии...Я ми кажи, как Германия стана Германия? На времето надписа маде ин германи е значел ниско качество в цяла европа. Откраднали са индустриализацията и технологиите на чехите. После япония - пак само кражби на патенти. В по - ново време - Турция и Китай. И цяла Азия. В Дубай навремето се продаваха само крадени шитни ;)Айде България да си оправи икономиката с крадене... Ама не може. не дават... ;)))Който крал крал... Само фолксваген може да прави кофти дизели, Варна не... ;)
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига си ни намигал вече...
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами можели - копирали. Фиат да е изкпирал руска ркета до сега? Не е. Значи не могат. Всеки краде от всеки винаги когато може. Това е заидеите и технологиите. Големите американски автомобилостроители са откраднали идеята за чистачкиет дето се регулират преди много години. Преди 20 платиха обезщетение на наследниците ;)))САЩ откраднаха СТЕЛТС. По - точно си мислеха, че я крадат, а те пръснаха едни 200 милярда за разработка на нещо непотребно ;)
63
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата, които правехме си бяха конкурентноспособни навсякъде. Както и украинските самолети бяха. Че и цената им беше убиец. Само че вече няма украински самолети. Защо? Същото стана и с нашата индустрия. А какво стана? Не знаете. А защо не знаете? Защото някой ви каза, че не били конкурентноспособни. А защо затвориха Козлодуй? Ами защото произвеждаше най - евтиния ток в СВЕТА ;)))А французите искаха да строят в румъния АЕЦ. Как няма да го затворят - убийствена конкуренция е ;))Умниците ми те;))
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на другаря Елцин, виждаме интернационална ***.Яжте Датско сирене, пиите Испанско вино и чакайте да ви купуваме бензините и газта.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво били правили едно време и какво правеха едно време? Изкопираха моделите на Фиат. И до там 30 години.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 55Мунчо... българия е това което е в момента благодарение на руската ***. Нещата които се произвеждаха може да са били конкуретни в СИВ, но когато отвориха границата и видяхме реално за какво става дума. Същото се отнася и за русия. От 30 години не е мръднала на никъде. Уж голяма държава много ресурси не знам си какво и я няма никаква. Всички технологии на пазара се диктуват от запада. Дори една кола конкуретна не могат да направят. Какво ми ги хвалиш?
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България нямаше един завод за роботика. Имаше ЗАВОДИ за роботика. Аз съм влизал в няколко от тях. И в корабостроителници съм влизал, и в текстилни фабрики, и във фабрики за обувки... Къде са? Защо ромите по селата гладуват? Защото няма земеделие. Къде е земеделието? Ами отиде си при едни поземени реформи, наложени от МВФ. Къде отидаха другите заводи? Защо внасяме чесън от Китай? А Лук от турско? Защо не си задавате тези въпроси, момчета и момичета? Защо не търсите отговори? Защо не питате?
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много тормозите украинците вие руснаците!Те винаги са ни помагали!
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водката се ползва като антифриза. нали на това те учат в училище - руснаците ползват водката и антифриза еднакво ;)))И на османското присъствие те приучават лека полека ;))Напоследък и на афганистанско и сирийски се опитват, *** бойко каза, че единия от двамата пристигнали избягал ;)))
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заводът за роботика отиде при едни руснаци в Израел по подобие на чертежите на руските ракети.Трябваше, да кажеш че харесваш България.Помислих те за ***.Извинявам се..
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над 40 г. съм не ми обяснявай.А нещата дето си ги правил са били конкурентно способни в СИВ, като отвориха пазарите и отидахте на ***.