Задържаха полицай със 100 кг амфетамин

Мъжът работи в магистрална полиция – Пловдив; наркотикът бил открит в колата му
27 ное 2007 09:56,
37
Задържаха полицай със 100 кг амфетамин
Задържаха полицаи със 100 кг амфетамин в София. Снимка: Булфото
Служител на МВР е задържан със 100 кг амфетамин при спецоперация в София.

Наркотикът е бил превозван в управлявания от него автомобил.

Полицаят работи в магистрална полиция - Пловдив.

Подробности за акцията ще бъдат дадени по обед, на специална пресконференция в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Господине ,първо се научете да пишете на кирилица и после се правете на велик българин.А пък за полицая ,ти не го мисли,дали ще се оправи или ще му пръснат пърдялника,това е неговия пърдялник.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
nqkoj gi e slojiwl w kolata mu bez da razbere! :) policaqt nishto ne znae i e newinen :) otkrih az :P
34
0
 
0
 
! Отговори
vox преди 16 години
Znachi teche v momenta podpiska da se opravdaiat policaite-ubiici na Ani Chorata. Aide sega podpishete se i za toia tuka mama vi stara komunisticheska. Kade sa banditite v taia darjava be?
33
0
 
0
 
! Отговори
daka преди 16 години
какво му е за оплакването на горкия полицай.да не са го карали насила да вземе хаповете.много добре знае последствията и каквото си надроби това ще сърба.а оште повече е и катаджия,най безочлевите ***,само гледат от каде да изкярят .
32
0
 
0
 
! Отговори
Ilian преди 16 години
Полицай да хване полицай ?? Полицай да проверява багажника на полицай?? Я моля ви се ми кажете как става тази работа? Ако не е разработка на НЕСЕБОП което силно ме съмнява щето те нямат време за такива неща - те трябва да преследват интернет пиратите. Една конкурентна групица е подляла водица да другата конкурентна групица....
31
0
 
0
 
! Отговори
A.Павлов преди 16 години
жалки бандити с униформи - нищо повече
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
На последния отворко-*** и на всички ***, които защитават ченгето ще кажа, че ако парите му са били малко да е напуснал полицията предварително и да е търсил други начини да печели повече пари - такива има милиони. На да ми стои с униформа, да получава държавна заплата и да се оправдава, че заплатата а ниска е най-малко гавра с тези, които плащаме данъци. Друг е въпроса, че системата за селекция в МВР е много грешна - връзкарство, корупция, некадърност. За мен ченгетата са жалки бандити с униформи - нищо повече!
29
0
 
0
 
! Отговори
da6eto преди 16 години
Абе ко са биете по гардите и се правите на патриоти .... ако сте полицаи вие и ви предложат тея 100 килца да ги пласирате скриете или квото им трябва на хората и ви предложат мн мн мн пари кво ше кажете: "ама не как даржавата заради това е на тоз хал щот земат подкупи полицаите и политиците" или ше си кажете ше мога най сетне да си платя сметката за тока и тн 80% от хората ше го приемат и пс: не подкрепям корумпацията мразя я ...... но подкрепям реализма :!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
няма сержантец да взима по-малко от 800 лева .400 лева му остават като му се приспадант вноските по заема сигурно.
27
0
 
0
 
! Отговори
ddd преди 16 години
e to sefte, to vseki politzai si zarabotva kato kurier bre, tova go znae vsiako hlape :))) 1 vi sluche - ok, ama daite da ima i oshte, a tozi s obratnata zahapka, ministura edna rabota svestna ne svurshi, samo prikriva poruchkovite ubiistva. Znachi zabelejete: godinata e 1995 tuko shto izbrani na vlast chervenite bivshi komunisti i agenti ubivat Vasil Iliev, 2005 sled sutvoriavaneto na prestupnata 3 na koalitzia zastreliaha i brat mu georgi , az predlagam veche da se stimulirat predsrochni parlamentarni izbori, i da mahnem tazi sgan ot parlament i ministerstva
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
NishTo nofo Pod sLyNceTo..
25
0
 
0
 
! Отговори
lisygera преди 16 години
ok ama samo da ne pipat maruhuanata drugite raboti da gi hva6tat ;]
24
0
 
0
 
! Отговори
emsi преди 16 години
За работата която вършат 400лв. са много,но те не взимат 400 а доста повече
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
сега всички медии ще тръбят едно и също, ще му разцъкат фамилията до 10 коляно, министри ще говорят, всички редови служители ще бъдат с набити чумбели кви *** са, а за *** дето ежедневно не спират да ни крадят, изнасилват и тровят с кво ли не - нищо - награда от мълчание.
22
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 16 години
Ха заплатата, ами че ходят с лични коли на работа и по разкриване на престъпления, че си купуват компютри, хартия, химикали, плащат си телефоните, така, че НЯМА КАКВО ДА СА ЧУДИМ !!! А какво стана с информация та, че Митьо - Очите имал връзка с политици, нещо чу ли се ??????????????
21
0
 
0
 
! Отговори
Малко ядосан преди 16 години
Ае, Вал ли си, къв си, ти нормален ли си ве? Задържаха полицай със 100 кг амфетамин, ти си тръгнал правопис да гледаш, *** грозен! На брашното евтин, на триците скъп! Баста!
20
0
 
0
 
! Отговори
hm преди 16 години
Румен Петков да си направи изводите за това с какви служители работи и с какви разполага.И няма как да са по добри при 400 лева заплата.И това не е единичен случай.За да се разкарва с такова количество значи е много уверен и надъхан, че няма кой да го пипне.
19
0
 
0
 
! Отговори
Ghost Dogg преди 16 години
Kato ne iska da cepne parite s drugoto 4enge, normalno e da go spipa i predade. Gospoda policai.. budete po-solidarni kum kolegite si!!! Spodelete tortata s tqh, za6toto ina4e 6te si qdete *** sami
18
0
 
0
 
! Отговори
User преди 16 години
Това е съвсем нормално явление. Може би съществува от времето, когато са се появили и проститутките, или с други думи откакто съществуват държавите и техния репресивен апарат. Най - естественото нещо е с такъв вид бизнес да се занимават хората, от които зависи той да не се осъществява и които разполагат с информация относно мероприятията по превенция, и които при евентуална нежелана ситуация биха се справили най-леко. А това са полицаите. Без тяхно участие наркотрафика не би процъфтявал. Но евала на колегата, размишлявал е разумно - като ше си вкарва главата в торбата, то поне да има за какво. Защото същия шум щеше да се вдигне и за 1 и за 100 килограма, ама неговата печалба нямаше да е същата...:)
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ih..za malko!