Труп на студентка под рухнали козирки във Варна

Тялото на 22-годишна студентка беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна
4 яну 2008 16:55,
149
Труп на студентка под рухнали козирки във Варна
Тялото на 22-годишна студентка е открито под срутилите се козирки. Снимка: БГНЕС

Тялото на 22-годишна студентка от Бургас беше открито под отломките на срутилите се козирки на две банки във Варна.

Момичето е открито в 14:40 часа.

Според информация на БТА, тялото е разпознато от приятеля на студентката.

Отломките не са били разчистени в продължение на два дни, което, според източници на БГНЕС, е било работа на екипите на Гражданска защита.

Днес срутилите се козирки били разчистени от Общинска полиция.

По първоначални данни смъртта на момичето не е настъпила мигновено и то е имало шанс, ако отломките били разчистени навреме.

Родителите на девойката са нямали връзка с нея от два дни. Те са подали сигнал в Първо РПУ във Варна за изчезването й.

Притеснението им се засилило, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон, а вчера не се е явила на изпит в университета, в който е учила.

Трупът е разпознат от родителите, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на полицията.

По непотвърдена информация камерите на Първа инвестиционна банка са заснели минаването под навесите на момиче.

Dnes.bg припомня, че козирките на две банки – Райфайзен и Първа инвестиционна, намиращи се на Червения площад във Варна, се срутиха от снега в 21: 00 часа на 02.01.2008 година.

Заради натежалия сняг първа се свлича козирката на Първа инвестиционна банка и повлича покривната конструкция на Райфайзен банк.

След това се срути и козирката на сграда в близост до офиса на MTel.

И двете банки бяха с изпочупени стъкла и врати, като по-тежко бе положението на сградата, в която се помещава Първа инвестиционна банка.

Тротоарите около тях бяха заградени, тъй като имаше опасност от падащи предмети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
a преди 16 години
tragediq.kolko golemi *** trqbva da sa naistina 2 dena da ne razberat kakvo ima pod ne znam dali stava duma i za 10m2 kozirka.prosto kakto kaza nqkoi po nadolu sushtata uchast za vinovnite.a za karaslavov po nadalu ti normalen li si.to che se sluchvat takiva raboti sluchvat se.ama si mislq che drtugade vse biva se naveli da vidqt za kakvo stava duma i otdolu..no uvi v bg nakoi mu puka..
27
0
 
0
 
! Отговори
didip преди 16 години
Докога...........Моите съболезнования!
26
0
 
0
 
! Отговори
fea преди 16 години
Господа управляващи , беззаконието,безредието СЕ ВИЖДА ОТ ВСЯКЪДЕ! НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ПРАВИ ПРИ СРУТВАНЕ,В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ МАМКА ВИ ДОЛНА БЕЗОТГОВОРНА И КРАДЛИВА.!!!!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
:((( преди 16 години
Оставам безмълвна, за такова безхаберие,малоумност и идиотщина...УЖАС!!! Пази Боже България!Почивай в мир! :(((
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tq e bila jiva zatrupana.Nai veroqtno e umrqla ot stud
23
0
 
0
 
! Отговори
noname преди 16 години
Никой не си е помръднал пръста да погледне дали аджеба има пострадали.Момичето е щяло да оживее, ако някой си е изкарал пръста от *** да си свърши работата.Всеки строи както си иска, а ремонтите, ако има такива на старите згради които са много във Варна се правят само за красота,( да хващат окото,все пак банки).Защо чак сега след два дена се сети да почиства?Нямаше ли кой да погледне камерите на банките и другите по кръстовищата, как,защо, кога е станало???Държава менте ***!!!Между другото снощи е паднал големия светещ надпис на хотел Златно Лале на тротоара пред Полиграфията.
22
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 16 години
Прокуратурата трябва да започне с оная гад, дето се правеше на интересен по телевизията снощи... а след това с банките.
21
0
 
0
 
! Отговори
цонева преди 16 години
Пак няма виновни!Девойчето го няма-всичко е наред-нали господа грабители това целите?Две момичета преди в София и две зачернени майки и едно детенце,което ще расте без мама!И пак няма виновни,но има две майки ходещи милите от институция в институция,а прокуратурата се гаври с тях!Г-н Гл. прокурор,време е да Ви застигне и Вас такава мъка,че да престанете с изявленията си и да заработите!Стига сте ни обирали парите на данъкоплатците,стига живяхте като лордове,размърдайте се и открийте престъпниците убили тази млада душа,зачернили едно семейство!Много Ви търпяхме да живеете безнаказано,но мисля ,че търпението ни се изчерпа!Мир на праха на това дете!
20
0
 
0
 
! Отговори
долу преди 16 години
Абе вие какво очаквате? Не може Ахмед Доган да ви управлява и вие да сте добре! То бива овце, ама...
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пожелавам същата участ да сполети охранените *** на всички властимащи и виновни за това...нямам думи с които да го определя! Това е нечувано! Това е позор! Искренни съболезнования на близките на загиналата...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
SAMO BOI OPRAVQ NE6ATA DA ZNAETE....
17
0
 
0
 
! Отговори
ebati преди 16 години
абе вчера един по телевизията даже разправяше че е бил свидетел, и е видял точно как падат, а тоя дали е в ред *** ***
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
гадно!къде го ония дето го даваха по новините където не дава да се снима!2 дена е била отдолу...ужас!затвор за виновните!
15
0
 
0
 
! Отговори
Scilla преди 16 години
Не вярвам на очите си! Това не е държава. В Индонезия са по-добре.Два дни!??! Нечие дете е било убито от некадърни строители и престъпни проверители и никой не е разбрал в продължение на два дни.
14
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 16 години
pone da bqha otcepili rajona ot ob6tinata do 4erveniq plo6tad... sled kato sa namerili tqloto.
13
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
ULiGofRenii..
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Представяте ли си в какви мъки е умряло от задушаване това момиче, какъв ужас е било да осъзнава края си и то само на 22 годишна възраст??? При това е било оградено с ленти от полицията и никой не е чувал виковете й за помощ, сеирджиите са гледали отдалече и телевизиите са снимали! Какъв кошмар нямам думи вече!!! Това е чудовищно!!! И кой е виновен сега?
11
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 16 години
Вчера говорихме за отговорността на архитектите и инженерите за калпавото строителство. Днес за какво да говорим???Все още няма обвинен, да не говорим за просъда, за Алабин...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как е възможно да се случи това, къде е бляла Гражданска защита, кмета и всички други натруфеняци, които ни баламосват по време на избори. Как може толкова нелепо да почине човек, как е възможно никой да не провери какво има под отломките. Този случай илюстрира цялото състояние на държавата - гадна, скапана държава. Бог да прости момичето.
9
0
 
0
 
! Отговори
Maya преди 16 години
Господи, не може да е истина! Това просто не е истина! Два дена затрупана в центъра на европейски град и никой не знае! Че снощи и от телевизията снимаха!